نمایش نتایج 1 تا 7 از 7

نام تاپیک: عوض کردن آیکن برنامه کنسولی WIN 32

  1. #1
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    فروردین 1387
    محل زندگی
    www
    پست
    741

    Question عوض کردن آیکن برنامه کنسولی WIN 32

    با سلام
    راهی هست که آیکن برنامه های کنسولی WIN32 را عوض کرد
    با تشکر

  2. #2

    نقل قول: عوض کردن آیکن برنامه کنسولی WIN 32

    ی برنامه ای بود بنام iconchanger فک کنم! این و پیدا کنی برای ایکون همه چی و عوض میکنه.

  3. #3

    نقل قول: عوض کردن آیکن برنامه کنسولی WIN 32

    نقل قول نوشته شده توسط IMANAZADI مشاهده تاپیک
    با سلام راهی هست که آیکن برنامه های کنسولی WIN32 را عوض کرد با تشکر
    سلام.
    البته که این کار میسره... ابتدا در پروژه مورد نظر، نگاه کنید ببینید آیا فایل Resource ای دارید یا خیر (با دنباله .rc). اگر وجود نداره، Resource جدیدی به برنامه اضافه کنید. سپس، فایل ICON مورد نظر رو در Resource ایجاد شده تعریف کنید، برنامه رو Compile کنید. اگر ICON مورد نظر اولین ICON در فایل .rc باشه، با Compile برنامه به هدفتون میرسید و Icon تغییر خواهد کرد. حتی اگر فایل .rc رو بصورت Text باز کنید، چنین Comment ای در اون فایل وجود داره:

    // Icon with lowest ID value placed first to ensure application icon
    // remains consistent on all systems.


    که گویای مطلب فوق الذکر هستش.

    موفق باشید.

  4. #4
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    فروردین 1387
    محل زندگی
    www
    پست
    741

    نقل قول: عوض کردن آیکن برنامه کنسولی WIN 32

    دوست عزیز من مطابق گفته شما عمل کردم و یک فایل resource آیکن اضافه کردم و برنامه رو کامپایل کردم ولی آیکون فایل اجرایی عوض نشد

  5. #5

    نقل قول: عوض کردن آیکن برنامه کنسولی WIN 32

    نقل قول نوشته شده توسط IMANAZADI مشاهده تاپیک
    دوست عزیز من مطابق گفته شما عمل کردم و یک فایل resource آیکن اضافه کردم و برنامه رو کامپایل کردم ولی آیکون فایل اجرایی عوض نشد
    می تونید پروژه رو ارسال کنید ببینم مشکل چیه؟

  6. #6
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    تیر 1390
    محل زندگی
    خوانسار
    پست
    42

    نقل قول: عوض کردن آیکن برنامه کنسولی WIN 32

    باید اول دستگیره پنجره کنسول را با تابع GetConsoleWindow به دست بیاری و بعد با ارسال پیام WM_SETICON به اون آیکن کنسول رو عوض کنی .

  7. #7

    نقل قول: عوض کردن آیکن برنامه کنسولی WIN 32

    با تشکر از AlتAskari1375...
    دوتا آیکون بزرگ و کوچیک توی Resource ها بذار مثلا IDI_BIG و IDI_SMALL
    این تابع رو توی برنامه فراخونی کن (اول API ها رو include کن)


    void ChangeTheIcon(void)
    {
    HICON hSmall = LoadIcon(NULL, MAKEINTRESOURCE(IDI_SMALL));
    if(!hSmall) return;
    HICON hBig = LoadIcon(NULL, MAKEINTRESOURCE(IDI_BIG));
    if(!hBig) return;
    HWND hWnd = GetConsoleWindow();
    if(!hWnd) return;
    SendMessage(hWnd, WM_SETICON, ICON_SMALL, (LPARAM)hSmall);
    SendMessage(hWnd, WM_SETICON, ICON_BIG, (LPARAM)hBig);
    }
    اگر به بهداشت و سلامت حیوانات علاقه دارید، از vetMD.ir دیدن کنید.
    وبلاگ شخصی من: fadavi.net

    اینجا کمتر سر می‌زنم. (تلگرام من)

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •