نمایش نتایج 1 تا 9 از 9

نام تاپیک: نحوه دسترسی به مسیرهای پیش فرض ویندوز توسط API ها و اعمال تغییر بر آنها

  1. #1

    نحوه دسترسی به مسیرهای پیش فرض ویندوز توسط API ها و اعمال تغییر بر آنها

    سلام.میخواستم بدونم توابعی که مسیرهای پیش فرض رو در ویندوز در اختیار میزارن چیا هستن؟
    مثلا میخوام مسیر پیش فرض My Document رو نمایش بدم تو فرم بعد تغییرش بدم.
    لطفا راهنمایی کنید.
    با تشکر

  2. #2

    نقل قول: نحوه دسترسی به مسیرهای پیش فرض ویندوز توسط API ها و اعمال تغییر بر آنها

     System.Environment.SpecialFolder.MyDocuments;

    با استفاده از WebBrowser میشه توی فرم دیگه نمایشش داد ولی فکر نکنم حرفه ای به نظر بیاد.
    WebBrowser1.NavigateUri("مسیر دایرکتوری")

  3. #3

    نقل قول: نحوه دسترسی به مسیرهای پیش فرض ویندوز توسط API ها و اعمال تغییر بر آنها

    نقل قول نوشته شده توسط Dezfoul مشاهده تاپیک
     System.Environment.SpecialFolder.MyDocuments;

    با استفاده از WebBrowser میشه توی فرم دیگه نمایشش داد ولی فکر نکنم حرفه ای به نظر بیاد.
    WebBrowser1.NavigateUri("مسیر دایرکتوری")
    ممنون از پاسختون.برای مسیرهای پیش فرض دیگه ویندوز چطور؟مثلا دایرکتوری Windows ,users ,...

  4. #4

    نقل قول: نحوه دسترسی به مسیرهای پیش فرض ویندوز توسط API ها و اعمال تغییر بر آنها

    بعد از نوشتن کد:
    System.Environment.SpecialFolder

    یه CTRL+Space بزنی بقیه پوشه ها رو میبینی. هرکدومش رو میتونی انتخاب کنی.

  5. #5

    نقل قول: نحوه دسترسی به مسیرهای پیش فرض ویندوز توسط API ها و اعمال تغییر بر آنها

    نقل قول نوشته شده توسط Dezfoul مشاهده تاپیک
    بعد از نوشتن کد:
    System.Environment.SpecialFolder

    یه CTRL+Space بزنی بقیه پوشه ها رو میبینی. هرکدومش رو میتونی انتخاب کنی.
    بی زحمت یه مثال میتونی برام بنویسی کامل؟
    بیشتر منظورم از این سوال نحوه استفاده از توابعی مثل GetWindowsDirectory هستش که با ایمپورت kernel32 یا user32 میشه ازشون استفاده کرد هست.لیستی از این نوع توابع ر میخوام .

  6. #6

    نقل قول: نحوه دسترسی به مسیرهای پیش فرض ویندوز توسط API ها و اعمال تغییر بر آنها

    بیشتر منظورم از این سوال نحوه استفاده از توابعی مثل GetWindowsDirectory هستش که با ایمپورت kernel32 یا user32 میشه ازشون استفاده کرد هست.
    دلیل خاصی داره؟!
    لیستی از این نوع توابع رو میخوام .
    توی ObjectBrowser ویژوال استودیو جستجو کنی پیدا میشه!

  7. #7

    نقل قول: نحوه دسترسی به مسیرهای پیش فرض ویندوز توسط API ها و اعمال تغییر بر آنها

    نقل قول نوشته شده توسط Dezfoul مشاهده تاپیک
    دلیل خاصی داره؟!
    آره.چون باید یه تحقیقی تحویل بدم که به اون صورتی که گفتم باشه.ممنون از راهنماییت و اگه کمک تونستی بکنی بازم لطف میکنی.

  8. #8

    نقل قول: نحوه دسترسی به مسیرهای پیش فرض ویندوز توسط API ها و اعمال تغییر بر آنها


  9. #9

    نقل قول: نحوه دسترسی به مسیرهای پیش فرض ویندوز توسط API ها و اعمال تغییر بر آنها

    این سایت ها رو قبلا جستوجو کردم ولی اگه یه مثال کاربردی بتونی برام بزنی یا بنویسی راه میوفتم.

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •