نمایش نتایج 1 تا 7 از 7

نام تاپیک: مشکل پس از خواندن متن از Word

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار sobaisobai
    تاریخ عضویت
    آذر 1388
    محل زندگی
    Tehran
    پست
    490

    مشکل پس از خواندن متن از Word

    سلام
    من با متد زیر فایل ورد رو میخونم
     private string GetParagraphsInDoc(string filename)
    {
    Debug.Assert(!string.IsNullOrEmpty(filename));
    var p = new StringBuilder();

    var app = new Word.Application();

    var doc = app.Documents.Open(filename, ReadOnly: true, Visible: false);
    doc.Activate();
    app.Selection.WholeStory();

    var selection = app.Selection;

    foreach (string text in selection.Paragraphs.Cast<Paragraph>().Select(para graph => paragraph.Range.Text).Where(text => !string.IsNullOrWhiteSpace(text)))
    {
    p.Append(text);
    }
    Marshal.ReleaseComObject(app);
    return p.ToString();
    }

    یه مشکل هست اونم اینه که هر بار که میخونه یه برنامه به نام WINWORD.EXE تو Taskmanager باز میشه و وقتی از برنامه میام بیرون همون طوری باز میمونه
    واسه بستنشون باید یکی یکی ببندمشون
    چیکار کنم که وقتی برنامه بسته شد همشون بسته بشن؟
    ممنون

  2. #2

    نقل قول: مشکل پس از خواندن متن از Word

    توی VB یه متد Kill بود که اسم میگرفت و جسد، تحویل میداد ولی توی سی شارپ وقتی داخل Object Browser، کلمه Kill رو جستجو کردم، نتیجه این شد که:
    System.Diagnostics.Process.Kill(string ProcessName)

    ولی چنین کدی کار نمیکنه و فکر کنم باید رفرنس خاصی اضافه بشه.

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار sobaisobai
    تاریخ عضویت
    آذر 1388
    محل زندگی
    Tehran
    پست
    490

    نقل قول: مشکل پس از خواندن متن از Word

    ممنون
    پیدا کردم
      foreach (Process p in System.Diagnostics.Process.GetProcessesByName("win  word"))
    {
    try
    {
    p.Kill();
    p.WaitForExit(); // possibly with a timeout
    }
    catch (Win32Exception winException)
    {
    // process was terminating or can't be terminated - deal with it
    }
    catch (InvalidOperationException invalidException)
    {
    // process has already exited - might be able to let this one go
    }
    }

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار AliRezaPro
    تاریخ عضویت
    شهریور 1386
    محل زندگی
    PE Header
    پست
    1,054

    نقل قول: مشکل پس از خواندن متن از Word

    شما سعی کنید از هر آبجکت یا کلاس در سی شارپ استفاده میکنید ان را در انتها دیسپاز کنید . چون دیگه این مشکلات رو به همراه نداره. و همینطور از نظر استفاده از منابع های سیستم وقتی برنامه ی شما بزرگتر میشه بهتر و بهینه تر استفاده میشه.

  5. #5

    نقل قول: مشکل پس از خواندن متن از Word

    نقل قول نوشته شده توسط man7tomani مشاهده تاپیک
    شما سعی کنید از هر آبجکت یا کلاس در سی شارپ استفاده میکنید ان را در انتها دیسپاز کنید . چون دیگه این مشکلات رو به همراه نداره. و همینطور از نظر استفاده از منابع های سیستم وقتی برنامه ی شما بزرگتر میشه بهتر و بهینه تر استفاده میشه.
    سوال یه چیز دیگه بود

  6. #6
    کاربر دائمی آواتار AliRezaPro
    تاریخ عضویت
    شهریور 1386
    محل زندگی
    PE Header
    پست
    1,054

    نقل قول: مشکل پس از خواندن متن از Word

    نقل قول نوشته شده توسط Dezfoul مشاهده تاپیک
    سوال یه چیز دیگه بود
    ایشون در پست 3 به جوابشون رسیدن !
    خواهشن قبل از زدن پست , بیشتر دقت بفرمایید

  7. #7

    نقل قول: مشکل پس از خواندن متن از Word

    نقل قول نوشته شده توسط man7tomani مشاهده تاپیک
    ایشون در پست 3 به جوابشون رسیدن !
    خواهشن قبل از زدن پست , بیشتر دقت بفرمایید
    Dispose کردن، شیء ساخته شده رو از حافظه Heap پاک میکنه ولی منظور ایشون این بود که "چطوری یه Process رو از Ram بندازم بیرون".
    شما هم قبل از تذکر دادن دقت بفرمایید.

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •