نمایش نتایج 1 تا 16 از 16

نام تاپیک: کارباdataGridview

  1. #1
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    آبان 1390
    محل زندگی
    mashhad
    سن
    39
    پست
    45

    Question کارباdataGridview

    میخوام داخل فرمم یک گرید ویو و یگ دکمه قرار بدم.هر سطر گریدویو یک چک باکس داره که اگر تیکش زده شد و بعد دکمه فشرده شد،فرم دوباره لود بشه و سطرهایی که تیک شده بود حذف بشن.لطفا منوراهنمایی کنیدواگه میشه کد مربوطه رو برام بنویسید.خیلی دنبالش گشتم.مرسی

  2. #2

    نقل قول: کارباdataGridview

    foreach(DataGridViewRow row in datagridview1.Rows)
    { if (row.Cells["chk"].Value.Equals(1))
    {
    //دستورات حذف سطرها
    }
    }

  3. #3
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    آبان 1390
    محل زندگی
    mashhad
    سن
    39
    پست
    45

    نقل قول: کارباdataGridview

    خیلی ممنون از پاسخ شما.اما من دستور حذف این سطر های تیک خورده رو هم میخوام.

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار shahrzad87
    تاریخ عضویت
    مهر 1388
    محل زندگی
    شیراز
    پست
    259

    نقل قول: کارباdataGridview

    datagridview1.Rows.Remove(row);

  5. #5
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    آبان 1390
    محل زندگی
    mashhad
    سن
    39
    پست
    45

    نقل قول: کارباdataGridview

    اما این دستور که توی دیتابیسم اعمال نمیشه؟؟؟؟

  6. #6

    نقل قول: کارباdataGridview

    اگر قرار است سطرها تنها از DataGridView حذف شود:
    dataGridview1.Rows.Remove(row);

    و اگر قرار است از پایگاه داده هم حذف شوند، دستورات حذف از پایگاه داده را مینویسید.به عنوان مثال یک تابع حذف بنویسید و در جای موردنظر تابع را فراخوانی کنید:
    Public void DelRows(int id)
    {
    SqlConnection conn = new SqlConnection("Connection_String");
    Sqlcommand cmd = new Sqlcommand();
    conn.Open();
    cmd.Connection = conn;
    cmd.CommandText = "Delete from Your_Table where YourIdField="+id;
    cmd.ExecuteNonquery();
    }

  7. #7
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    آبان 1390
    محل زندگی
    mashhad
    سن
    39
    پست
    45

    نقل قول: کارباdataGridview

    خب من میخوام آیدی سطری که چک باکسش تیک خورده حذف بشه چطور اونو توی تابع ام اعمال کنم؟؟

  8. #8

    نقل قول: کارباdataGridview

    شما احتمالا نمیخواین اون id حذف بشه،میخواین سطری که اون id رو داره حذف بشه.وقتی گریدتون رو bind کردین باید یکی از ستون هاتون ستون unique تون باشه که از طریق اون بتونین به اطلاعات اون سطر دسترسی داشته باشین.توی دستور delete که بالا نوشتم YourIdField همون فیلد unique است.به تابع هم id سطر تیک خورده رو پاس میدین.اگه مشکلی بود بگین...

  9. #9
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    آبان 1390
    محل زندگی
    mashhad
    سن
    39
    پست
    45

    نقل قول: کارباdataGridview

    اون ایدی هم میخوام حذف بشه.اما وقتی این کدهایی که گفتین رو اعمال کردم همه آیدی ها رو حذف می کنه

  10. #10

    نقل قول: کارباdataGridview

    شرط where رو برای دستور delete درست نوشتین؟اگر درسته کدتونو بذارین...

  11. #11
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    آبان 1390
    محل زندگی
    mashhad
    سن
    39
    پست
    45

    نقل قول: کارباdataGridview

    if (row.Cells["chk"].Value.Equals(1))[CSHARP]
    این کد رو توی دکمه اعمال میکنم اما ستون chk رو نمیشناسه



  12. #12
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1390
    محل زندگی
    چند قدم اون ور تر
    پست
    1,731

    نقل قول: کارباdataGridview

    سلام
    شما باید اسم ستون خودتون رو به جای chk بنویسید یا اینکه شماره ایندکس ستون مورد نظر رو داخل براکت بنویسید

  13. #13
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    آبان 1390
    محل زندگی
    mashhad
    سن
    39
    پست
    45

    نقل قول: کارباdataGridview

    نوشتم اما بازهم ارور میده که نام ستون رو پیدا نمیکنه

  14. #14

    نقل قول: کارباdataGridview

    نقل قول نوشته شده توسط nasimP مشاهده تاپیک
    if (row.Cells["chk"].Value.Equals(1))[CSHARP]
    این کد رو توی دکمه اعمال میکنم اما ستون chk رو نمیشناسه


    اون مثال من بود،شما باید جای chk اسم ستون یا اندیس ستونی که checkbox رو در اون قرار دادین بذارین.امتحان کنید...

  15. #15
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    آبان 1390
    محل زندگی
    mashhad
    سن
    39
    پست
    45

    نقل قول: کارباdataGridview

    اسم ستونم همون chk هستش

  16. #16

    نقل قول: کارباdataGridview

    چه خطایی میده؟پرینت اسکرین خطا رو بذارین...

برچسب های این تاپیک

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •