نمایش نتایج 1 تا 7 از 7

نام تاپیک: دستور پاک کردن اشکال گرافیکی...

  1. #1

    دستور پاک کردن اشکال گرافیکی...

    برای یک دایره متحرک میخواهم بعد از حرکت دایره های قبلی اش را پاک کند ..بدون آنکه ردی باقی بگذارد یا نقطه نقطه ای شود...

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار electro_esma
    تاریخ عضویت
    شهریور 1390
    محل زندگی
    تهران
    پست
    236

    نقل قول: دستور پاک کردن اشکال گرافیکی...

    با سلام دوست من فکر کنم اگه بتونی یه دایره با رنگ زمینه روی قبلی رسم کنی بهتر باشه. این طوری انگار پاکش کردی بدون اینکه آسیب به بقیه قسمت ها برسه


    موفق باشی

  3. #3

    نقل قول: دستور پاک کردن اشکال گرافیکی...

    درسته ، ولی تو برنامه من کار نکرده..

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار electro_esma
    تاریخ عضویت
    شهریور 1390
    محل زندگی
    تهران
    پست
    236

    نقل قول: دستور پاک کردن اشکال گرافیکی...

    دوست من برای حرکت از تایمر استفاده کن یعنی هر n ثانیه یه دایره رسم کن بین دایره جدید رسم می شه یانه.

  5. #5

    نقل قول: دستور پاک کردن اشکال گرافیکی...

    براش تایمر هم قرار داده بودم ولی این دلیلی برای رد باقی نذاشتنه نبوده...میخوام بدونم هیچ دستور خاصی وجود نداره برا پاک کردن تو محیط سی شارپ به جز هم رنگ سازی با پس زمینه؟؟

  6. #6
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    مهر 1389
    محل زندگی
    تهران
    پست
    78

    نقل قول: دستور پاک کردن اشکال گرافیکی...

    اگه فقط همون یه کنترل رو تو صفحه داری ، میتونی از دستور

    Controls.Clear();

    استفاده کنی .
    و اگه کنترل های دبگه ای هم داری که نمیخوای اونا پاک شن ، توی Panel قرارشون بدی و ...

  7. #7

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •