نمایش نتایج 1 تا 12 از 12

نام تاپیک: اجرای event کلیک button تا زمانی که دکمه ماوس پایین هست

  1. #1

    Question اجرای event کلیک button تا زمانی که دکمه ماوس پایین هست

    سلام دوستان خسته نباشید...!
    من چطور می تونم وقتی روی یک button کلیک میکنم رویداد کلیک هی تکرار نشه تا وقتی که کلیک رو بر نداشتم...!
    مثلا من برای پورت سریال یک رشته میفرستم و تا وقتی button فشرده شده رشته هی ارسال بشه؟!
    و با برداشتن کلیک دیقه ارسال نشه!
    ممنون

  2. #2

  3. #3
    مدیر بخش آواتار mmd2009
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1403
    محل زندگی
    تهران
    پست
    2,393

    نقل قول: اجرای event کلیک button تا زمانی که دکمه ماوس پایین هست

    با سلام

    یک مثال ساده برات میزنم امیدوارم متوجه بشی :


    private static int a;

    private void timer1_Tick(object sender, EventArgs e)
    {
    Text = (++a).ToString();

    }
    private void button1_MouseUp(object sender, MouseEventArgs e)
    {
    timer1.Enabled = false;
    }

    private void button1_MouseDown(object sender, MouseEventArgs e)
    {
    timer1.Enabled = true;
    }


    در کد بالا هر بار روی دکمه کلیک موس رو میگیری یک بار به a اضافه میکنه تا زمانی که کلیک موس رو ازحالا down به حالت up ببری

    موفق باشی

    کسی که به خود اطمینان دارد به تعریف دیگران احتیاج ندارد. «گوستاو لوبون»


  4. #4

    نقل قول: اجرای event کلیک button تا زمانی که دکمه ماوس پایین هست

    ممنون فهمیدم...!
    فقط یه مشکل این است که وقتی برنامه زیر رو امتحان کردم خطا داد میشه لطف کنید اشکالش رو بگید!
    بازم ممنون
     for (intlable = 1; intlable >0; intlable++)
    {
    intlable += 1;
    if (MouseDown==true)
    break;
    }

  5. #5
    مدیر بخش آواتار mmd2009
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1403
    محل زندگی
    تهران
    پست
    2,393

    نقل قول: اجرای event کلیک button تا زمانی که دکمه ماوس پایین هست

    چه اروری دادی ؟

    این MouseDown چیه ؟ اگر event هست که جای تعجب نیست که ارور بده.

    کسی که به خود اطمینان دارد به تعریف دیگران احتیاج ندارد. «گوستاو لوبون»


  6. #6

    نقل قول: اجرای event کلیک button تا زمانی که دکمه ماوس پایین هست

    بله event من تازه کارم!
    این رو باید کجا وارد کنم؟!
    ممنون

  7. #7
    مدیر بخش آواتار mmd2009
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1403
    محل زندگی
    تهران
    پست
    2,393

    نقل قول: اجرای event کلیک button تا زمانی که دکمه ماوس پایین هست

    خب دوست عزیز بگید میخوایید چیکار کنید تا راحت بشه توضیح داد. این for برای چیه. چه کاری رومیخوایید انجام بدید

    کسی که به خود اطمینان دارد به تعریف دیگران احتیاج ندارد. «گوستاو لوبون»


  8. #8

    نقل قول: اجرای event کلیک button تا زمانی که دکمه ماوس پایین هست

    ممنون
    می خوام وقتی روی یک Button کلیک کردم هی یه رشته به پورت سریال ارسال بشه و با برداشتن Button دیگه رشته ارسال نشه!

  9. #9
    مدیر بخش آواتار mmd2009
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1403
    محل زندگی
    تهران
    پست
    2,393

    نقل قول: اجرای event کلیک button تا زمانی که دکمه ماوس پایین هست

    خب در بالا یک مثال زدم کد ارسال رشته رو بذار تو رویداد MouseDown

    کسی که به خود اطمینان دارد به تعریف دیگران احتیاج ندارد. «گوستاو لوبون»


  10. #10

    نقل قول: اجرای event کلیک button تا زمانی که دکمه ماوس پایین هست

    خوب تا وقتی من کلیک رو ول نکردم این رشته هی به پورت سریال ارسال میشه یا فقط یک بار ارسال میشه؟

  11. #11
    مدیر بخش آواتار mmd2009
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1403
    محل زندگی
    تهران
    پست
    2,393

    نقل قول: اجرای event کلیک button تا زمانی که دکمه ماوس پایین هست

    یک بار ارسال میشه اگر مستقیم بذار تو رویداد MouseDown . در مثال بالا timer رو ببینید. کار تایمر اینه که کد رو برای شما تکرار میکنه. در فاصله زمانی که شما برای تعیین میکنید

    کسی که به خود اطمینان دارد به تعریف دیگران احتیاج ندارد. «گوستاو لوبون»


  12. #12
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    آذر 1389
    محل زندگی
    ایران
    پست
    1,328

    نقل قول: اجرای event کلیک button تا زمانی که دکمه ماوس پایین هست

    سلام دوست عزیز این قطعه کد رو هم تست کن

    private void button1_MouseUp(object sender, MouseEventArgs e)
    {
    eventname.cansel = false;
    }

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •