نمایش نتایج 1 تا 2 از 2

نام تاپیک: مشكل در Join كردن چند جدول ( دريافت داده اشتباه )

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار s3rv3r
    تاریخ عضویت
    آذر 1389
    محل زندگی
    Cyber
    پست
    243

    مشكل در Join كردن چند جدول ( دريافت داده اشتباه )

    اگه به اين عنوان تاپيك رو ميشد عوض كرد خوب ميشد.
    يهو ده تا پست دادن و بحث شده يهو مديره مياد ميگه عنوان نامناسب.
    خب مدير مومن تا اينجا كه بحث شده ديگه چرا حذف ميكني شما كه دسترسيشو داري به جاي كليك روي حذف و نوشتن پيغام خودت عنوان رو يه لطفي بكن عوض كن .

    آقا من سه تا جدول دارم
    كاربران.
    جزئيات لاگ
    نوع لاگ.

    نوع لاگ ايناهارو دارم به ترتيب
    1- ورود به سيتم
    2-تعريف مشتري جديد
    3-ويرايش مشتري
    4-حذف مشتري
    5-تعريف كاربر جديد
    و...

    اين كوئري هستش كه داده هارو ميگيره


    string sql = "SELECT
    dbo.tbl_users_logdetails.logdid AS 'شماره', dbo.tbl_users.username AS 'نام كاربر', dbo.tbl_users_logtype.log_name AS 'نوع فعاليت', dbo.tbl_users_logdetails.log_act_id AS 'كد فعاليت', dbo.tbl_users_logdetails.date_f AS 'تاريخ فعاليت', dbo.tbl_users_logdetails.time_f AS 'زمان فعاليت'
    FROM
    dbo.tbl_users_logdetails INNER JOIN dbo.tbl_users_logtype ON dbo.tbl_users_logdetails.logdid = dbo.tbl_users_logtype.logid INNER JOIN dbo.tbl_users ON dbo.tbl_users_logdetails.uid = dbo.tbl_users.uid
    where dbo.tbl_users_logdetails.date_f='" + PersianToDay() + "'";

    كاربري به نام admin مياد و وارد سيستم ميشه يه مشتري ثبت ميكنه و بعد يه كاربر جديد اضافه ميكنه
    نتيجه ميشه اين عكس. كه اشتباهه

    يكي لطفا به ما F1 برسونه
    عکس های ضمیمه عکس های ضمیمه

  2. #2
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    آذر 1385
    محل زندگی
    همین نزدیکیها
    پست
    683

    نقل قول: مشكل در Join كردن چند جدول ( دريافت داده اشتباه )

    چقدر عصبانی ؟


    میدونم نتیجه ای که میخوای رو نمیگیری ولی دوست من محتویات جدول لاگ و محتویات 2 جدول دیگه رو عکسش رو بفرست برات خطاشو بگم
    اینطوری که نشون میده نمیشه فهمید اشکال توی join یا نوع داده هاست


    بعدش هم اینجا محل سوالات C#‎‎ هست نه sql برای همین حذفش میکنن

    عنوان تاپیک رو بزار لیست گیری در C#‎‎ با دستورات آن
    یه همچین چیزی که sql ی نباشه

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •