نمایش نتایج 1 تا 2 از 2

نام تاپیک: مقدار Null دخیره کردن در table

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار sadaf_
    تاریخ عضویت
    مهر 1388
    محل زندگی
    اصفهان
    پست
    846

    مقدار Null دخیره کردن در table

    من در table یک فیلدی رو int تعریف کردم حالا می خوام null ذخیره کنم با چه دستوری می تونم این کار رو انجام بدم ؟

  2. #2
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    آذر 1385
    محل زندگی
    همین نزدیکیها
    پست
    683

    نقل قول: مقدار Null دخیره کردن در table

    خوب نوع فیلد رو از نوع nullable تعریف کن بعد دیتا توش نزاری خودش null میشه

    اگر هم اطلاعات داشت
    update table set field=null where code=1

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •