نمایش نتایج 1 تا 3 از 3

نام تاپیک: مشکل در Treu کردن خاصیت IsMdiContainer

  1. #1
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    مهر 1390
    محل زندگی
    تهران
    سن
    27
    پست
    585

    مشکل در Treu کردن خاصیت IsMdiContainer

    وقتی خاصیت IsMdiContainer فرمم True می کنم وقتی برنامم اجرا می کنم فرمم می یاد می ره(یک لحظه نمایش داده می شه بعد می ره)

  2. #2
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    آذر 1385
    محل زندگی
    همین نزدیکیها
    پست
    683

    نقل قول: مشکل در Treu کردن خاصیت IsMdiContainer

    معمولا اینطوری نیست باید ببینی چه خاصیتی رو ست کردی و یا که کدهایی رو نوشتی

  3. #3
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    مهر 1390
    محل زندگی
    تهران
    سن
    27
    پست
    585

    نقل قول: مشکل در Treu کردن خاصیت IsMdiContainer

    وقتی توی program برنامم application.run رو اون می زارم مشکلی نداره ولی وقتی یک فرم دیگه اول run می کنم اینجوری می شه

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •