نمایش نتایج 1 تا 8 از 8

نام تاپیک: جابجا کردن کنترل Picturebox روی فرم

  1. #1
    کاربر تازه وارد آواتار charkhkar
    تاریخ عضویت
    دی 1386
    محل زندگی
    VS
    پست
    47

    Question جابجا کردن کنترل Picturebox روی فرم

    سلام
    من می خوام کنترل picture box رو روی فرم جابجا کنم کسی می تونه کمکم کنه
    با تشکر.

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار Farshid007
    تاریخ عضویت
    بهمن 1389
    محل زندگی
    Karaj
    پست
    1,249

    نقل قول: جابجا کردن کنترل Picturebox روی فرم

       //تغییر مکان عکس به مختصات 0و 0
    PictureBox1.Location = new Point(0, 0);

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار Farshid007
    تاریخ عضویت
    بهمن 1389
    محل زندگی
    Karaj
    پست
    1,249

    نقل قول: جابجا کردن کنترل Picturebox روی فرم

    منظورتون اینه یا اینکه کاربر بتونه عکس رو جابه جا کنه؟

  4. #4
    کاربر تازه وارد آواتار charkhkar
    تاریخ عضویت
    دی 1386
    محل زندگی
    VS
    پست
    47

    نقل قول: جابجا کردن کنترل Picturebox روی فرم

    سلام
    من یک آرایه ای از PicturesBox بعد از لود شدن فرم ایجاد کردم می خوام کاربر با کلیک کردن و حرکت دادن pictureBox حرکت کنه
    ممنون

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار Farshid007
    تاریخ عضویت
    بهمن 1389
    محل زندگی
    Karaj
    پست
    1,249

    نقل قول: جابجا کردن کنترل Picturebox روی فرم

    برای اینکار:
    1-این متغیر هارو پابلیش کن:
    int X1;
    int Y1;
    int X2;
    int Y2;

    2- تو رویداد pictureBox1_MouseDown اینو بنویس:
       X1 = pictureBox1.Location.X;
    Y1 = pictureBox1.Location.Y;
    X2 = MousePosition.X;
    Y2 = MousePosition.Y;

    3- تو رویداد pictureBox1_MouseMove اینو بنویس:
         if (e.Button == MouseButtons.Left)
    {
    pictureBox1.Location = new Point(X1 + (MousePosition.X - X2), Y1 + (MousePosition.Y - Y2));
    }

    واسه قشنگی هم می تونی Cursor پیکچر باکسو بزاری SizeAll

  6. #6
    کاربر دائمی آواتار wolf_majid
    تاریخ عضویت
    آذر 1387
    محل زندگی
    اصفهان
    پست
    534

    نقل قول: جابجا کردن کنترل Picturebox روی فرم

    از این کمپوننت استفاده کنید و خصوصیت CanMove اون را true کنید

    http://www.4shared.com/file/pEVcap1H/myPictureBox.html

  7. #7
    کاربر تازه وارد آواتار charkhkar
    تاریخ عضویت
    دی 1386
    محل زندگی
    VS
    پست
    47

    نقل قول: جابجا کردن کنترل Picturebox روی فرم

    من آرایه ای از picturBoxدارم از کجا باید بفهمم رو کدوم PictureBox کلیک کرده تا اون رو جابجا کنم من این کد رو نوشتم ولی بار اول کار می کنه ولی زمانی که روی یک radioButton دیگه کلیک می کنم و بر می گردم می خوام جابجا کنم pictureBox رو از صفحه خارج می کنه
    با تشکر.

    privatevoid Pic_MouseDown(object sender, MouseEventArgs e)
    {
    x = e.X;
    y = e.Y;
    }



    privatevoid Pic_MouseMove(object sender, MouseEventArgs e)
    {
    if (radioButton1.Checked == true)
    {
    if (e.Button == MouseButtons.Left || e.Button == MouseButtons.Right)
    {
    ((
    PictureBox)sender).Left = (((PictureBox)sender).Left + e.X) - x;
    ((
    PictureBox)sender).Top = (((PictureBox)sender).Top + e.Y) - y;
    }
    }
    }




    privatevoid Click_Rd(object sender, MouseEventArgs e)
    {
    for (int i = 0; i < ids; i++)
    {
    picbox[i].MouseDown +=
    newMouseEventHandler(Pic_MouseDown);
    picbox[i].MouseMove +=
    newMouseEventHandler(Pic_MouseMove);
    }
    }

  8. #8
    کاربر دائمی آواتار wolf_majid
    تاریخ عضویت
    آذر 1387
    محل زندگی
    اصفهان
    پست
    534

    نقل قول: جابجا کردن کنترل Picturebox روی فرم

    ژمانیکه روی rBtn دیگه کلیک می کنی رخداد مورد نظر رو ازشون بگیر
    for (int i = 0; i < ids; i++)
    {
    picbox[i].MouseDown -= newMouseEventHandler(Pic_MouseDown);
    picbox[i].MouseMove -= newMouseEventHandler(Pic_MouseMove);
    }

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •