نمایش نتایج 1 تا 8 از 8

نام تاپیک: مشکل در بانک اطلاعاتی برنامه

  1. #1
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    مهر 1390
    محل زندگی
    تهران
    سن
    26
    پست
    585

    مشکل در بانک اطلاعاتی برنامه

    من یک بانک اطلاعاتی دارم توی برنامم کار می کنه اما وقتی از برنامه بیرون می یام و دوباره وارد برنامه می شم اطلاعاتی که ثبت کردم توی بانک اطلاعاتی ذخیره نمی کنه

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار gilas1368
    تاریخ عضویت
    فروردین 1389
    محل زندگی
    مشهد
    پست
    1,181

    نقل قول: مشکل در بانک اطلاعاتی برنامه

    ميشه كد ثبت اطلاعات توي پايگاهتون رو بزارين شايد بتونم كمكي كنم

  3. #3
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1390
    محل زندگی
    چند قدم اون ور تر
    پست
    1,701

    نقل قول: مشکل در بانک اطلاعاتی برنامه

    احتمالا بانک اطلاعاتیت sql هست و منظورت از بیرون اومدن از برنامه و وارد شدن به اون، دیباگ کردن از داخل ویژوال استودیو هست، اگه اینطوره نگران نباش طبیعیه! اگه میخوای اطلاعات باقی بمونه باید exe داخل پوشه دیباگ رو اجرا کنی یا برای برنامه ستاپ بسازی و اونو اجرا کنی.

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار gilas1368
    تاریخ عضویت
    فروردین 1389
    محل زندگی
    مشهد
    پست
    1,181

    نقل قول: مشکل در بانک اطلاعاتی برنامه

    فكر نمي كنم اينطوري باشه
    حداقل براي من كه اينطوري نبوده و نيست
    مگه اجرا كردن برنامه از داخل ويژوال استديو چه موردي داره كه اطلاعات رو توي ديتابيس ذخيره نكنه
    با تمام احترامي كه براتون قائلم ولي يه نظر و راهنمايي كاملا اشتباهه

  5. #5
    کاربر تازه وارد آواتار ATili.Nero
    تاریخ عضویت
    آذر 1388
    محل زندگی
    رامسر
    سن
    27
    پست
    30

    نقل قول: مشکل در بانک اطلاعاتی برنامه

    سلام دوست عزیز
    مشکلتو منم داشتم
    100 % داری از اکسس استفاده می کنی

    الان پروژت داره هر دفعه که لود می شه یه نسخه جدید از دیتابیس رو تو پوشه Debug کپی می کنه برای رفع این کار

    تو قسمت Soulation Explorer روی دیتا بیس برو راست کلیک کن و بعد Properties رو بزن دقیقاً همانند تصویر زیر

    DataBase.jpg

    در قسمت دومی که با رنگ قرمز مشخص کردم (Copy To OutPut Directory)
    روی قسمت Copy Always است یعنی به ویژوال استیدیوداری می گی هر دفعه از DataBase کپی کن
    حالا شما اون گزینه رو بذار رو Cpoy If Newer یهنی هر دفعه اگه فیلد جدید داره کپی کن
    تنها همی کار مطمئن باش کارت راه می افته چون خودم همین مشکل رو داشتم
    باز اگه مشکل بود بهم بگو

  6. #6
    کاربر دائمی آواتار h-rafiee
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1390
    محل زندگی
    گیلان-صومعه سرا
    پست
    167

    نقل قول: مشکل در بانک اطلاعاتی برنامه

    خصوصیات بانک Properties رو بر روی Copy if newer بگذارید یا مثل بعضی دیگر از دوستان از Do Not Copy استفاده کن

  7. #7
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1390
    محل زندگی
    چند قدم اون ور تر
    پست
    1,701

    نقل قول: مشکل در بانک اطلاعاتی برنامه

    نقل قول نوشته شده توسط gilas1368 مشاهده تاپیک
    فكر نمي كنم اينطوري باشه
    حداقل براي من كه اينطوري نبوده و نيست
    مگه اجرا كردن برنامه از داخل ويژوال استديو چه موردي داره كه اطلاعات رو توي ديتابيس ذخيره نكنه
    با تمام احترامي كه براتون قائلم ولي يه نظر و راهنمايي كاملا اشتباهه
    سلام والا من تا جایی که دیدم زمانیکه از داخل ویژوال استودیو با بانک sql کار می کنی اطلاعات تا زمانیکه دیباگ رو متوقف نکردی ذخیره میشن و زمانیکه دیباگ متوقف میشه و دوباره دیباگ می کنی اطلاعات قبلی پاک میشن حالا شاید سیستم من اینطوریه!

  8. #8
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    آذر 1385
    محل زندگی
    همین نزدیکیها
    پست
    683

    نقل قول: مشکل در بانک اطلاعاتی برنامه

    نقل قول نوشته شده توسط saeedhushmand مشاهده تاپیک
    من یک بانک اطلاعاتی دارم توی برنامم کار می کنه اما وقتی از برنامه بیرون می یام و دوباره وارد برنامه می شم اطلاعاتی که ثبت کردم توی بانک اطلاعاتی ذخیره نمی کنه
    زمانی که با دیتابیس کار میکنی 2 حالت داره
    1 - از sql server استفاده میکنی
    2 - از sql داخل ویژوال استفاده میکنی و sql server نصب شده نداری (یعنی express نصب شده)

    توی حالت اول اگه موقع دیتا خطایی رخ بده خود sql server خطا رو مدیریت میکنه و خطا رو برمیگردونه پس دیتایی هم درست و بدون خطا وارد شه ذخیره میشه
    توی حالت دوم چون خطایابی sql هم به عهده ویژوال می افته زمان debug که برنامه رو اجرا میکنی ممکنه خطایی رخ بده که دیتا تو دیتابیس نشینه و ممکن هست خطا هم نداشته باشی ولی ریسک نمیکنه و دیتارو توی دیتابیست نمیذاره و موقتا ذخیره میکنه تا تست بگیری

    بخاطر همینه که دیتا ها ذخیره نمیشن
    ولی اگه exe برنامه رو اجرا کنی چون محیط خطایابی از ویژوال خارج میشه دیتاهات توی دیتابیس ذخیره میشن

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •