نمایش نتایج 1 تا 12 از 12

نام تاپیک: نحوه ویرایش هدر در datagridview

  1. #1
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    آبان 1390
    محل زندگی
    mashhad
    سن
    39
    پست
    45

    Question نحوه ویرایش هدر در datagridview

    من هیچکدوم از اتصالاتم به دیتابیس توی فرمم از نوع ویزارد نیست.حالا چطوری هدر گریدویو رو فارسی بنویسم یاویرایش کنم؟لطفا راهنماییم کنید.

  2. #2
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    آذر 1385
    محل زندگی
    همین نزدیکیها
    پست
    683

    نقل قول: نحوه ویرایش هدر در datagridview

    منظورت از هدر یعنی اسامی ستونها؟

    edit column رو باز میکنی و ستون ها رو تعریف میکنی اسم فارسی رو تو قسمت header text میدی و اسم فیلدت رو تو قسمت name
    بعد به دیتا وصل میکنی

  3. #3
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    آبان 1390
    محل زندگی
    mashhad
    سن
    39
    پست
    45

    نقل قول: نحوه ویرایش هدر در datagridview

    این کاری که گفتین انجام دادم.اما هم هدرهایی که توی edit column ایجادکردم میاد هم هدر های خود جدولم. منکه اینطوری نیمخوام.

  4. #4
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1390
    محل زندگی
    چند قدم اون ور تر
    پست
    1,731

    نقل قول: نحوه ویرایش هدر در datagridview

    سلام
    اگه خودت به صورت دستی ستون ها رو تعریف کنی(همین مطلبی که دوستمون فرمودن) باید همون جایی که ستون ها رو تعریف می کنی باید خاصیت DataPropertyName ستون رو برابر خاصیت Name ستون (توی جدول بانک) قرار بدی ولی اگه نمی خوای دستی ایجاد کنی می تونی بنویسی:
    dataGridViewX1.Columns["name"].HeaderText = " نام";
    اینجا رو هم یه نگاه بنداز(خاصیت های پر کاربرد دیتاگریدویو)

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار ardeshir1365
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1388
    محل زندگی
    همدان
    سن
    37
    پست
    122

    نقل قول: نحوه ویرایش هدر در datagridview

    سلام
    برو قسمت edit column بدش از داخل selected columns اون فیلدی که میخوای اسمش عوض بشه رو انتخاب کن بدش در کادر سمت راست در قسمت header text اون اسمی رو که خودت میخوای نشون بده رو بنویس

  6. #6
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    آبان 1390
    محل زندگی
    mashhad
    سن
    39
    پست
    45

    نقل قول: نحوه ویرایش هدر در datagridview

    منظور من رو متوجه نشدید.این روشی که شما فرمودین واسه وقتیه که از طریق ویزاردی به بانک متصل بشید.اما من ازطریق کدنویسی این کارو انجام دادم.میشه مجددراهنماییم کنید؟

  7. #7
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    آذر 1385
    محل زندگی
    همین نزدیکیها
    پست
    683

    نقل قول: نحوه ویرایش هدر در datagridview

    نقل قول نوشته شده توسط nasimP مشاهده تاپیک
    منظور من رو متوجه نشدید.این روشی که شما فرمودین واسه وقتیه که از طریق ویزاردی به بانک متصل بشید.اما من ازطریق کدنویسی این کارو انجام دادم.میشه مجددراهنماییم کنید؟
    datagrid.png

    اگه این کار رو کردی و باز فیلهایی رو اضافه آورد اونها رو هم همین طوری تعریف کن ولی visible اونها رو false کن

    با کد نویسی هم همین properti ها رو set میکنی دیگه
    چیز اضافه ای نداره که

  8. #8
    کاربر دائمی آواتار ardeshir1365
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1388
    محل زندگی
    همدان
    سن
    37
    پست
    122

    نقل قول: نحوه ویرایش هدر در datagridview

    این هم از طریق کد
     
    DataGridViewCellStyle dv = new DataGridViewCellStyle();
    dv.ForeColor = Color.MediumBlue;
    dv.BackColor = Color.Honeydew;
    DGVostad.AlternatingRowsDefaultCellStyle = dv;

    DGVostad.Columns.Add("sysno", "شماره سیستم");
    DGVostad.Columns["sysno"].DataPropertyName = "numberpc";
    DGVostad.Columns["sysno"].Width = 100;

    DGVostad.Columns.Add("Code", "کد");
    DGVostad.Columns["Code"].DataPropertyName = "id";
    DGVostad.Columns["Code"].Width = 80;

    DGVostad.Columns.Add("name", "نام");
    DGVostad.Columns["name"].DataPropertyName = "name";
    DGVostad.Columns["name"].Width = 150;

    DGVostad.Columns.Add("family", "نام خانوادگی");
    DGVostad.Columns["family"].DataPropertyName = "family";
    DGVostad.Columns["family"].Width = 150;

    DGVostad.Columns.Add("pas", "پسورد");
    DGVostad.Columns["pas"].DataPropertyName = "pas";
    DGVostad.Columns["pas"].Width = 100;

    DGVostad.Columns.Add("reshte", "رشته");
    DGVostad.Columns["reshte"].DataPropertyName = "reshte";
    DGVostad.Columns["reshte"].Width = 131;

    DGVostad.Columns.Add("proof", "مدرک");
    DGVostad.Columns["proof"].DataPropertyName = "proof";
    DGVostad.Columns["proof"].Width = 120;

    DGVostad.Columns.Add("sex", "جنسیت");
    DGVostad.Columns["sex"].DataPropertyName = "sex";
    DGVostad.Columns["sex"].Width = 80;


    da.SelectCommand = new SqlCommand();
    da.SelectCommand.Connection = conn;
    da.SelectCommand.CommandType = CommandType.Text;
    da.SelectCommand.CommandText = "SELECT id,name,family,pas,reshte,proof,sex,numberpc FROM profile";
    ds.Clear();
    da.Fill(ds, "profile1");
    DGVostad.DataSource = ds;
    DGVostad.DataMember = "profile1";

  9. #9
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    آبان 1390
    محل زندگی
    mashhad
    سن
    39
    پست
    45

    نقل قول: نحوه ویرایش هدر در datagridview

    آخه وقتی edit columns رو میزنم هیچ فیلدی داخلش نیست.بایدسرستون هارو add کنم .اما من میخام همون سرستون هایی که توی جدولم توی دیتابیسم دارم رو ویرایش کنم. نه اینکه خودم چیزی اضافه کنم.لطفا راهنماییم کنید.خیلی ممنون میشم.

  10. #10
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    آذر 1385
    محل زندگی
    همین نزدیکیها
    پست
    683

    نقل قول: نحوه ویرایش هدر در datagridview

    ببینم چند ساله برنامه مینویسی ؟

    وقتی دیتا گرید رو بایند نمیکنی که هیچ ستونی add نمیشه که بخوای ویرایش کنی
    باید دستی add کنی

    اگه میخوای همون ستون ها رو ویرایش کنی باید گرید رو بایند کنی به دیتابیس تا ستون ها به گرید اضافه شن

  11. #11
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    آبان 1390
    محل زندگی
    mashhad
    سن
    39
    پست
    45

    نقل قول: نحوه ویرایش هدر در datagridview

    آره اشکالش از نسخه ای که روی سیستمم نصب کردم .خیلی ممنون از همه

  12. #12
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    آبان 1390
    محل زندگی
    mashhad
    سن
    39
    پست
    45

    نقل قول: نحوه ویرایش هدر در datagridview

    مشکلم حل شد.باید نسخه جدیدی از سی شارپ رو نصب کنم

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •