نمایش نتایج 1 تا 2 از 2

نام تاپیک: save کردن کریستال ریپورت

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار nazanin_z
    تاریخ عضویت
    مرداد 1390
    محل زندگی
    تهران
    سن
    35
    پست
    134

    save کردن کریستال ریپورت

    سلام
    میشه صفخه ای که باکریستال ریپورت نمایش داده میشه رو save کرد؟
    یعنی وقتی برنامه اجرا شد و نتایج در کریستال نمایش داده شد میتونیم اونو save کنیم؟

  2. #2
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1390
    محل زندگی
    چند قدم اون ور تر
    پست
    1,731

    نقل قول: save کردن کریستال ریپورت

    سلام
    آره از قسمت ExportReport باید استفاده کنی توی نوار ابزار کریستال ریپورت ویور اولین گزینه هست اگه از داخل برنامه با کد می خوای این کارو کنی :
    crystalReportViewer1.ExportReport();
    یه DialogBox باز میشه و بقیه ماجرا.
    آخرین ویرایش به وسیله Mahmoud Zaad : دوشنبه 30 آبان 1390 در 12:20 عصر دلیل: جواب کامل نبود

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •