نمایش نتایج 1 تا 5 از 5

نام تاپیک: دادن مقدار به DataTable با حفظ مقادیر قبلی

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار sadaf_
    تاریخ عضویت
    مهر 1388
    محل زندگی
    اصفهان
    پست
    845

    دادن مقدار به DataTable با حفظ مقادیر قبلی

    من به DataTable مقدار دادم حالا با حفظ مقادیر قبلی می خوام به اون از Table مقدار پاس بدم به طوری که قبلی ها از دست نرود

  2. #2
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    آذر 1385
    محل زندگی
    همین نزدیکیها
    پست
    683

    نقل قول: دادن مقدار به DataTable با حفظ مقادیر قبلی

    یه مثال میزنی؟

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار sadaf_
    تاریخ عضویت
    مهر 1388
    محل زندگی
    اصفهان
    پست
    845

    نقل قول: دادن مقدار به DataTable با حفظ مقادیر قبلی

    من یک table از دیتابیس رو select کردم و داده را به DataTable اضافه کردم
    حالا می خوام از یک Table دیگه داده ها را select کنم و بریزم در همان DataTable ولی می خوام داده های قبلی حفظ باشه و این داده ها به اون اضافه بشه جایگزین نشه

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار sadaf_
    تاریخ عضویت
    مهر 1388
    محل زندگی
    اصفهان
    پست
    845

    نقل قول: دادن مقدار به DataTable با حفظ مقادیر قبلی

    مثال می زنم
    int i = 2;
    i = i + 3;
    در نتیجه مقدار i 5 هستش

    حالا من می خوام با دیتاتیبل هم همین اتفاق بیافته
    یه سری رکوردهایی در دیتاتیبل دارم حالا دوباره می خوام بریزم و قبلی ها حفظ بشه
    ممنون

  5. #5
    کاربر تازه وارد آواتار meysamrt
    تاریخ عضویت
    اسفند 1385
    محل زندگی
    تهران
    سن
    41
    پست
    87

    نقل قول: دادن مقدار به DataTable با حفظ مقادیر قبلی

    در صورتی که نام و نوع فیلدهای جدول دوم با جدول اول یکی باشه میتونی از کد زیر استفاده کنی:

    foreach (DataRow row in table2)
    table1.Rows.Add(row);

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •