نمایش نتایج 1 تا 8 از 8

نام تاپیک: پیاده سازی الگوریتم AES یا RSA دربرنامه تحت شبکه (کلاینت /سرور) به زبان سی شارپ

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار hadis shaeidi
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1390
    پست
    148

    پیاده سازی الگوریتم AES یا RSA دربرنامه تحت شبکه (کلاینت /سرور) به زبان سی شارپ

    من یه محیطی تقریباشبیه مسنجرطراحی کردم که شامل2برنامه سروروکلاینت هستش حالامیخوام روامنیتش کارکنم که داده هابصورت امن منتقل شوند(ارسال ودریافت پیام.فایل و..)چطوری الگوریتم های رمزنگاری روپیاده سازی کنم.من درvs2008کارمیکنم

  2. #2

    نقل قول: پیاده سازی الگوریتم AESیاRSAدربرنامه تحت شبکه(کلاینت /سرور)به زبان سی شارپ

    نقل قول نوشته شده توسط hadis shaeidi مشاهده تاپیک
    من یه محیطی تقریباشبیه مسنجرطراحی کردم که شامل2برنامه سروروکلاینت هستش حالامیخوام روامنیتش کارکنم که داده هابصورت امن منتقل شوند(ارسال ودریافت پیام.فایل و..)چطوری الگوریتم های رمزنگاری روپیاده سازی کنم.من درvs2008کارمیکنم
    سلام.
    ابتدا بگم امنیت چیزی نیست که در انتهای یک پروژه نرم افزاری به سیستم اضافه بشه! من بارها به این مساله در این سایت اشاره کرده ام... احتمالا برنامه شما Port ای رو باز میکنه و شروع به ارسال و دریافت اطلاعات میکنه... درسته؟ در صورتیکه برای برنامه های IM، پروتکلهای استانداردی تدوین شده، تا بر اساس اون قراردادها، اطلاعات بین Client و Server رد و بدل بشه. فرضا در Jabber (که امروزه اونو به اسم XMPP می شناسن)، شما میتونید بر اساس TLA یا SASL ایمنی اطلاعات ارسالی و دریافتی رو تضمین کنید.

    در هر حال، شما الگوریتم های رمزنگاری رو پیاده سازی نمی کنید، اون الگوریتم ها پیاده سازی شده اند و شما از اونها استفاده می کنید. بطور نمونه، برای کار با Triple DES می تونید بدین شکل عمل کنید.

    موفق باشید.

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار hadis shaeidi
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1390
    پست
    148

    نقل قول: پیاده سازی الگوریتم AESیاRSAدربرنامه تحت شبکه(کلاینت /سرور)به زبان سی شارپ

    سلام شمادرست فرمودیدبرنامه من پورتی روبازمیکنه وسپس شروع به ارسال ودریافت میکنه.
    ممنونم ازپاسخ خوبتون.

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار hadis shaeidi
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1390
    پست
    148

    نقل قول: پیاده سازی الگوریتم AESیاRSAدربرنامه تحت شبکه(کلاینت /سرور)به زبان سی شارپ

    باسلام
    من این لینک رودیدم وتستش کردم خوب بودولی یه سوال ازتون داشتم؟
    تواین برنامه کلیدرمزاین"m65hhhgfd"هستش که هرکس کلیدروداشته باشه میتونه رمزنگاری ورمزگشایی کنه.حالامن نمیدونم این کلیدوازکجابدست آورده وطرف مقابل چطوربدونه کلیدرو که عمل رمزنگاری ورمزگشایی روانجام بده؟لطفا دراین موردبهم توضیح بدید؟

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار hadis shaeidi
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1390
    پست
    148

    نقل قول: پیاده سازی الگوریتم AESیاRSAدربرنامه تحت شبکه(کلاینت /سرور)به زبان سی شارپ

    ببخشیدباش کارکردم فهمیدم که فقط اون کلیدرمزبالانیست که نوشتم هرکلیدی که 9یابیشتراز9تاکاراکترباشه میتونه به عنوان کلیدباشه.وعمل رمزنگاری ورمزگشایی صورت میگیره

  6. #6
    کاربر دائمی آواتار hadis shaeidi
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1390
    پست
    148

    نقل قول: پیاده سازی الگوریتم AESیاRSAدربرنامه تحت شبکه(کلاینت /سرور)به زبان سی شارپ

    حالااگه بخوام توبرنامه تحت شبکم بزارمش بایددرمبدا که پیام فرستاده میشه بااینکلیدرمزش کنم .حالادرمقصدچیکارکنم یعنی اونی که میخوادپیامودریافت کنه بایداین کلیدوبدونه؟

  7. #7
    کاربر دائمی آواتار hadis shaeidi
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1390
    پست
    148

    نقل قول: پیاده سازی الگوریتم AESیاRSAدربرنامه تحت شبکه(کلاینت /سرور)به زبان سی شارپ

    ببخشیدمیشه همون لینکی که بهم گفتیدروخودتونم نگاهی بندازید من میخوام رمزکردن ورمزگشایی ازهم جداباشه برااینکه تستش کنم یعنی داخل2کنترل باتون(دکمه)جداگانه.حالااین ارروکردم رمزنگاری رودرست انجام میده ولی رمزگشایی روخطامیده :
    ICryptoTransform decryptor = threedes.CreateDecryptor(key, IV);
    MemoryStream msDecrypt = new MemoryStream(encrypted);
    CryptoStream csDecrypt = newCryptoStream(msDecrypt, decryptor, CryptoStreamMode.Read);
    this.tbDecrypt.Text = ByteToString(csDecrypt);
    حالاتوهمین خطی که سبزرنگ هستش (دومین خط کد)من میخوام مثلامتن رمزشده که داخل تکس باکس هست رورمزگشایی کنه که منظورم تواین برنامه tbencrypt.textهست چطوری به جای encryptedکدخط دوم بنویسم هرجورمینوسیم خطامیده یااجرامیشه ولی عمل رمزگشاییوانجام نمیده؟


  8. #8
    کاربر جدید آواتار mzolfaghari71
    تاریخ عضویت
    فروردین 1393
    محل زندگی
    تهران
    پست
    19

    نقل قول: پیاده سازی الگوریتم AESیاRSAدربرنامه تحت شبکه(کلاینت /سرور)به زبان سی شارپ

    سلام بچه ها من چطور میتونم گزارش تحویل رو تو برنامه تحت وب طراحی کنم یه پروژه چت بین کلاینت ها و سرور با wcf نوشتم ارتباط بین کلاینت و سرور هارو برقرار میکنه ولی گزارش تحویل واسه تایید ارسال داده ها نداره

تاپیک های مشابه

  1. لینک دوستان دریک برنامه تحت شبکه (کلاینت/سرور)چه قابلیت هایی بایدداشته یاشه؟
    نوشته شده توسط hadis shaeidi در بخش برنامه نویسی مرتبط با شبکه و وب در VB6
    پاسخ: 0
    آخرین پست: یک شنبه 03 مهر 1390, 13:11 عصر
  2. پیاده سازی الگوریتم Merge Sort در سی شارپ
    نوشته شده توسط nastaran_s در بخش C#‎‎
    پاسخ: 5
    آخرین پست: دوشنبه 10 تیر 1387, 01:58 صبح
  3. مشکل در پیاده سازی الگوریتم دیکسترا به زبان C++‎
    نوشته شده توسط myleila در بخش برنامه نویسی با زبان C و ++C
    پاسخ: 6
    آخرین پست: یک شنبه 01 بهمن 1385, 13:35 عصر
  4. پاسخ: 2
    آخرین پست: سه شنبه 16 خرداد 1385, 22:30 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •