نمایش نتایج 1 تا 6 از 6

نام تاپیک: اختلاف تعداد روزهاي دو تاريخ شمسي و برگرداندن يك عدد

  1. #1
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    مهر 1388
    محل زندگی
    مشهد
    پست
    397

    اختلاف تعداد روزهاي دو تاريخ شمسي و برگرداندن يك عدد

    با سلام به همه دوستان
    من توي پروژه ام ميخوام اختلاف دو تاريخ شمسي رو به دست بيارم به طوريكه يك عدد رو برگردونه .
    توضيح بيشتر : فرض كنيد كه اختلاف تعداد روزهاي دو تاريخ 90/08/29 و 90/09/02 رو كه عدد 3 هست رو برگردونه .

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار mohsen_f_b
    تاریخ عضویت
    مرداد 1385
    محل زندگی
    تهران
    سن
    34
    پست
    401

    نقل قول: اختلاف تعداد روزهاي دو تاريخ شمسي و برگرداندن يك عدد

    سلام
    باید تاریخ شمسی رو به میلادی تبدیل کنی و بعدش با این کد تعداد روز را پیدا کنی.

    DateTime oldDate = new DateTime(2000,12,11);
    DateTime newDate = DateTime.Now;

    TimeSpan ts = newDate - oldDate;

    int differenceInDays = ts.Days;

    MessageBox.Show(differenceInDays.ToString());


    موفق باشی

  3. #3
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    مهر 1388
    محل زندگی
    مشهد
    پست
    397

    نقل قول: اختلاف تعداد روزهاي دو تاريخ شمسي و برگرداندن يك عدد

    با سلام به دوستان
    كسي ميتوني در اين زمينه منو راهنمايي كنه ؟؟

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار فرید نجفلو
    تاریخ عضویت
    بهمن 1390
    محل زندگی
    تبریز
    پست
    1,189

    نقل قول: اختلاف تعداد روزهاي دو تاريخ شمسي و برگرداندن يك عدد

    سلام
    دوست عزیز من توابع این کا رو دارم ولی متاسفانه تو VB.NET هست و هنوز فرصت تبدیل به سی شارپ رو پیدا نکردم ولی اگه کمی وی بی بلد باشید کد ها روان هست و می تونید تبدیل کنید

    در سطح برنامه:
    اینجا پست 5
    در سطح دیتابیس:
    اینجا پست 2

    باز اگه نتونستید بگید اگه فرصت شد تبدیل خودم تبدیل کنم

  5. #5
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    مهر 1388
    محل زندگی
    مشهد
    پست
    397

    نقل قول: اختلاف تعداد روزهاي دو تاريخ شمسي و برگرداندن يك عدد

    با سلام و تشكر از شما دوست عزيز
    متاسفانه من وي بي كار نكردم اگه ممكنه كدها رو به صورت سي شارپ بزارين ممنون ميشم .

  6. #6

    نقل قول: اختلاف تعداد روزهاي دو تاريخ شمسي و برگرداندن يك عدد

    نقل قول نوشته شده توسط mohsen_f_b مشاهده تاپیک
    سلام
    باید تاریخ شمسی رو به میلادی تبدیل کنی و بعدش با این کد تعداد روز را پیدا کنی.

    DateTime oldDate = new DateTime(2000,12,11);
    DateTime newDate = DateTime.Now;

    TimeSpan ts = newDate - oldDate;

    int differenceInDays = ts.Days;

    MessageBox.Show(differenceInDays.ToString());


    موفق باشی
    دوست عزیز ممنونم از لطف شما که زحمت کشیدید
    ولی اگر تاریخی که در شمسی هست ولی در میلادی وجود نداره را زدی خطا میزنه
    مثلا 1394/03/30 یا تاریخ 1394/08/30 را بزن چون تاریخی مشابه در میلادی وجود نداره نمیتونه تبدیل کنه

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •