نمایش نتایج 1 تا 10 از 10

نام تاپیک: چطور صفحه کلید موقع اجرای برنامه غبر فعال باشه؟

  1. #1
    کاربر جدید آواتار adrift.vs2008
    تاریخ عضویت
    آبان 1390
    محل زندگی
    خوزستان
    پست
    12

    چطور صفحه کلید موقع اجرای برنامه غبر فعال باشه؟

    ی برنامه ماشین حساب دارم می خوام وقتی اجراش می کنم صفحه کلید رو غیر فعال کنم ک کاربر نتونه رشته وارد کنه بعلاوه اینکه از عدد های خود برنامه برای ورود عدد استفاده کنه


    حالا چطور موقع اجرای برنامه صفحه کلید رو غیر فعال کنم و موقعی ک برنامه خارج میشه دوباره صفحه کلید فعال بشه؟


  2. #2
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    آذر 1385
    محل زندگی
    همین نزدیکیها
    پست
    683

    نقل قول: چطور صفحه کلید موقع اجرای برنامه غبر فعال باشه؟

    یه سری به این سایت بزن
    http://www.codeproject.com/KB/system/CSLLKeyboard.aspx

  3. #3

    نقل قول: چطور صفحه کلید موقع اجرای برنامه غبر فعال باشه؟

    سلام
    اینکه بخوای برای جلوگیری از وارد نکردن رشته صفحه کلید رو غیر فعال کنی به نظر اصلا کار معقولانه ای نیست !!!!! شما براحتی می تونی تکست باکس رو محدود به گرفتن فقط عدد بکنی که اونم کدش توی همین سایت موجوده.
    موفق باشید

  4. #4
    کاربر تازه وارد آواتار MasoudAliAkbari
    تاریخ عضویت
    آبان 1389
    محل زندگی
    اصفهان
    سن
    34
    پست
    35

    نقل قول: چطور صفحه کلید موقع اجرای برنامه غبر فعال باشه؟

    این کد برای محدود کردن تکست باکس است:

    private void textBox1_KeyPress(object sender, KeyPressEventArgs e)
    {

    if (e.KeyChar != '.')
    {
    if (e.KeyChar != (char)Keys.Back)
    {
    if (!char.IsNumber(e.KeyChar))
    e.Handled = true;
    }
    }
    }

  5. #5
    کاربر جدید آواتار adrift.vs2008
    تاریخ عضویت
    آبان 1390
    محل زندگی
    خوزستان
    پست
    12

    نقل قول: چطور صفحه کلید موقع اجرای برنامه غبر فعال باشه؟

    من در نظر دارم کابر فقط از موس برای ورود داده استفاده کنه.

  6. #6

    نقل قول: چطور صفحه کلید موقع اجرای برنامه غبر فعال باشه؟

    نقل قول نوشته شده توسط adrift.vs2008 مشاهده تاپیک
    من در نظر دارم کابر فقط از موس برای ورود داده استفاده کنه.
    خب تکست باکس رو غیر فعال کن که تایپ نکنه !

  7. #7
    کاربر جدید آواتار adrift.vs2008
    تاریخ عضویت
    آبان 1390
    محل زندگی
    خوزستان
    پست
    12

    نقل قول: چطور صفحه کلید موقع اجرای برنامه غبر فعال باشه؟

    ممکنه بخواد یک رقم وسط عدد اضافه کنه
    نمی خوام طوری باشه ک کل عدد پاک کنه و از اول وارد کنه

  8. #8

    نقل قول: چطور صفحه کلید موقع اجرای برنامه غبر فعال باشه؟

    نقل قول نوشته شده توسط adrift.vs2008 مشاهده تاپیک
    ممکنه بخواد یک رقم وسط عدد اضافه کنه
    نمی خوام طوری باشه ک کل عدد پاک کنه و از اول وارد کنه
    خب خاصیت read only تکست باکس رو true کنین ! اینجوری با ماوس هرجا خواست کلیک می کنه و بعد عدد رو وارد می کنه.

  9. #9
    کاربر جدید آواتار adrift.vs2008
    تاریخ عضویت
    آبان 1390
    محل زندگی
    خوزستان
    پست
    12

    نقل قول: چطور صفحه کلید موقع اجرای برنامه غبر فعال باشه؟

    اون جور ک میخواستم نشد ولی اینطور بهتره مرسی

  10. #10

    نقل قول: چطور صفحه کلید موقع اجرای برنامه غبر فعال باشه؟

    نقل قول نوشته شده توسط adrift.vs2008 مشاهده تاپیک
    اون جور ک میخواستم نشد ولی اینطور بهتره مرسی
    100% بهتره! فرض کن شما می خواستی با ورود به برنامه صفحه کلید رو غیر فعال کنی و با خروج از برنامه اون رو فعال کنی. حالا اومدیمو برنامه kill شد. اونوقت تکلیف صفحه کلید و کاربر چیه؟!!! این یک نمونش بود!

برچسب های این تاپیک

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •