نمایش نتایج 1 تا 7 از 7

نام تاپیک: چرا QTextCodec کار نمیکنه؟!!!!!!!!!!!!!

  1. #1

    چرا QTextCodec کار نمیکنه؟!!!!!!!!!!!!!

    سلام

    مشکل این کد چیه؟! چرا فارسی نشون نمیده؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
    عکسشو ضمیمه کردم
    عکس های ضمیمه عکس های ضمیمه

  2. #2

    نقل قول: چرا QTextCodec کار نمیکنه؟!!!!!!!!!!!!!

    QPushButton p(QString::fromUtf8("سلام فارسی"),this);

  3. #3

    نقل قول: چرا QTextCodec کار نمیکنه؟!!!!!!!!!!!!!

    نقل قول نوشته شده توسط alamate_aoal مشاهده تاپیک
    QPushButton p(QString::fromUtf8("سلام فارسی"),this);
    هیچ فرقی نکرد!

  4. #4
    کاربر جدید آواتار khavary
    تاریخ عضویت
    دی 1389
    محل زندگی
    مشهد
    سن
    30
    پست
    25

    نقل قول: چرا QTextCodec کار نمیکنه؟!!!!!!!!!!!!!

    برو برنامه اصلی با پسوند cpp. با Notepad باز کن و با Utf8 سیو کن و بعد کامپایل کن.
    درست میشه..
    آخرین ویرایش به وسیله khavary : جمعه 11 آذر 1390 در 01:00 صبح

  5. #5

    نقل قول: چرا QTextCodec کار نمیکنه؟!!!!!!!!!!!!!

    اگه عادت داری در فایلهای منبع , فارسی بنویسی از مسیر Tools -> Options... -> Text Editor -> Behavior -> Default encoding
    Encoding رو به UTF-8 تغییر بده
    فقط باید توجه کنی که فایل pro.* شما نباید به صورت UTF-8 ذخیره بشه , دلیلش رو هم بعد از چند error عجیب و غریب خواهی فهمید !

  6. #6

    نقل قول: چرا QTextCodec کار نمیکنه؟!!!!!!!!!!!!!

    سلام دوستان

    مشکل حل شد.

    نقل قول نوشته شده توسط khavary مشاهده تاپیک
    برو برنامه اصلی با پسوند cpp. با Notepad باز کن و با Utf8 سیو کن و بعد کامپایل کن.
    درست میشه..
    دقیقاً مشکل از کدپیج فایل cpp بود ولی نیازی به notepad نیست. همین کار رو میشه از منوی Edit -> Select Encoding انجام داد.

    نقل قول نوشته شده توسط alamate_aoal مشاهده تاپیک
    اگه عادت داری در فایلهای منبع , فارسی بنویسی از مسیر Tools -> Options... -> Text Editor -> Behavior -> Default encoding
    Encoding رو به UTF-8 تغییر بده
    فقط باید توجه کنی که فایل pro.* شما نباید به صورت UTF-8 ذخیره بشه , دلیلش رو هم بعد از چند error عجیب و غریب خواهی فهمید !
    قبلاً اون تنظیماتی که اینجا عرض کردین رو انجام داده بودم ولی چون کدپیج خود فایل سورس درست نبوده کاراکترها رو نشون نمیداد.

    دوستان بابت راهنمائی های مفیدتون ممنونم.

    روش حل این مشکل رو اینجا مینویسم که اگه کسی دیگه مثل من تازه کار بود دیگه چند روز درگیر این مشکل نشه اشکش در نیاد

  7. #7

    Lightbulb نقل قول: چرا QTextCodec کار نمیکنه؟!!!!!!!!!!!!!

    1- قبل از شروع هر پروژه ای، همین که کیوت رو نصب کردین از داخل محیط Qt Creator این تنظیمات رو انجام بدین :

    Tools -> Options... -> Text Editor -> Behavior -> Default encoding -> UTF-8


    بعد از اینکار، حواستون باشه همیشه فایل های هدر و سورس برنامه هاتون رو با گزینه زیر در قالب یونیکد ذخیره کنید :

    Edit -> Select Encoding... -> UTF-8 -> Save with Encoding


    حالا اول هدر QTextCodec رو بصورت #include <QTextCodec> به برنامه اضافه کنید و بعدش فقط میمونه اول برنامه بعد از کلاس QApplication از متدهای کلاس QTextCodec به اینصورت استفاده کنید :

    QTextCodec::setCodecForTr(QTextCodec::codecForName("UTF-8"));
    QTextCodec::setCodecForCStrings(QTextCodec::codecForName("UTF-8"));


    کار تمومه، حالشو ببرین :

    QLabel *lbl = new QLabel("سلام دنیا!");
    lbl->show();




قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •