نمایش نتایج 1 تا 8 از 8

نام تاپیک: اضافه کردن رکورد به بانک اطلاعاتی

  1. #1

    اضافه کردن رکورد به بانک اطلاعاتی

    من از این طریق به کنترل datagridview رو به بانک متصل کردم حالا می خوام یه رکورد بهش اضافه کنم از جه دستوری استفاده کنم ؟
     SqlConnection connection = new SqlConnection();
    connection.ConnectionString = global::_1.Properties.Settings.Default.connections tring;
    connection.Open();
    SqlCommand command = new SqlCommand();
    command.Connection = connection;
    command.CommandText = "select * from T1";
    /* SqlDataReader reader = command.ExecuteReader();
    reader.Read();
    textBox1.Text= reader.GetString(1);*/



    SqlDataAdapter adapter = new SqlDataAdapter(command);
    DataTable dataset = new DataTable();
    adapter.Fill(dataset);
    dataGridView1.DataSource = dataset;

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار abdullah20
    تاریخ عضویت
    فروردین 1390
    محل زندگی
    اصفهان
    پست
    1,211

    نقل قول: اضافه کردن رکورد به بانک اطلاعاتی

      SqlConnection con1 = new SqlConnection();
    con1.ConnectionString = "Data Source=.\\SQLEXPRESS;AttachDbFilename=|DataDirecto ry|\\bank.mdf;Integrated Security=True;User Instance=True";
    con1.Open();
    SqlCommand c1 = new SqlCommand();
    c1.Connection = con1;
    c1.CommandText = "insert into bank(name,family)values('" + textBox1.Text + "','" + textBox2.Text + "')";
    c1.ExecuteNonQuery();
    con1.Close();

  3. #3

    نقل قول: اضافه کردن رکورد به بانک اطلاعاتی

    میشه بیشتر توضیح بدی کارنکرد

  4. #4

    نقل قول: اضافه کردن رکورد به بانک اطلاعاتی

    درست شد . فقط اگه میشه دستور update , delete رو هم بگو . ممنون.

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار Farshid007
    تاریخ عضویت
    بهمن 1389
    محل زندگی
    Karaj
    پست
    1,249

    نقل قول: اضافه کردن رکورد به بانک اطلاعاتی

    این رو بخونید
    َPDF File

  6. #6
    مدیر بخش آواتار mmd2009
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1403
    محل زندگی
    تهران
    پست
    2,393

    نقل قول: اضافه کردن رکورد به بانک اطلاعاتی

    نقل قول نوشته شده توسط abdullah20 مشاهده تاپیک
      SqlConnection con1 = new SqlConnection();
    con1.ConnectionString = "Data Source=.\\SQLEXPRESS;AttachDbFilename=|DataDirecto ry|\\bank.mdf;Integrated Security=True;User Instance=True";
    con1.Open();
    SqlCommand c1 = new SqlCommand();
    c1.Connection = con1;
    c1.CommandText = "insert into bank(name,family)values('" + textBox1.Text + "','" + textBox2.Text + "')";
    c1.ExecuteNonQuery();
    con1.Close();
    با سلام

    اینگونه روش ها به خاطر امنیت پایینشون استفاده نمیشن. در بهترین شرایط استفاده از SP ها رو من پیشنهاد می کنم. هم امنیت بالا هم سرعت بالا

    موفق باشید

    کسی که به خود اطمینان دارد به تعریف دیگران احتیاج ندارد. «گوستاو لوبون»


  7. #7
    کاربر دائمی آواتار abdullah20
    تاریخ عضویت
    فروردین 1390
    محل زندگی
    اصفهان
    پست
    1,211

    نقل قول: اضافه کردن رکورد به بانک اطلاعاتی

    این sp چی هست میشه بیشتر توضیح بدید

  8. #8
    مدیر بخش آواتار mmd2009
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1403
    محل زندگی
    تهران
    پست
    2,393

    نقل قول: اضافه کردن رکورد به بانک اطلاعاتی

    نقل قول نوشته شده توسط abdullah20 مشاهده تاپیک
    این sp چی هست میشه بیشتر توضیح بدید
    به سوال شما در تاپیک خودتون جواب دادم

    موفق باشید

    کسی که به خود اطمینان دارد به تعریف دیگران احتیاج ندارد. «گوستاو لوبون»


قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •