نمایش نتایج 1 تا 7 از 7

نام تاپیک: یافتن شیت مورد نظر در اکسل با داشتن نام آن شیت

  1. #1

    یافتن شیت مورد نظر در اکسل با داشتن نام آن شیت

    سلام
    چطوری میشه با داشتن اسم یک شیت ، اون شیت رو از بین چند شیت دیگه در یک فایل اکسل پیدا کرد؟ خودم فقط بر اساس شماره شیت میتونم اون رو باز کنم که شیتها با هم جابجا بشن یک شیت اشتباهی باز میشه.

  2. #2
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    آذر 1385
    محل زندگی
    همین نزدیکیها
    پست
    683

    نقل قول: یافتن شیت مورد نظر در اکسل با داشتن نام آن شیت

    این سوال #C ی اه یا Office ی ؟

  3. #3

    نقل قول: یافتن شیت مورد نظر در اکسل با داشتن نام آن شیت

    سوال سی شارپ می باشد . یه برنامه نوشتم که به شیت اکسل دسترسی دارم ولی بر اساس numsheet یعنی شماره شیت باز میشه، ولی میخوام بر اساس نام شیت باشه مثال زیر برای باز کردن شیت با شماره آن می باشد:
    Excel.Worksheet worksheet = (Excel.Worksheet)sheets.get_Item(1);

  4. #4

    نقل قول: یافتن شیت مورد نظر در اکسل با داشتن نام آن شیت

    مهندسین محترم چی شد؟ فکر نکنم خیلی سخت باشه؟

  5. #5

    نقل قول: یافتن شیت مورد نظر در اکسل با داشتن نام آن شیت

    با تشکر از دوستان به خاطر جوابشون
    کدهای زیر گرچه مشکلم رو حل میکنه اما بازهم اونجوری که میخواستم نشد:
    با کد اول تعداد شیتها رو بدست می اوریم با کد دوم به شیت مورد نظر دسترسی پیدا کرده و با کد سوم نام شیت رو بدست می آوریم .
    int cont = workbook.Worksheets.Count;

    worksheet = (Worksheet)sheets .get_Item(2);
    string str = worksheet.Name;

  6. #6

    نقل قول: یافتن شیت مورد نظر در اکسل با داشتن نام آن شیت

    درود بر codeProject
    و همچنین کدهای رویایی
    و به قول بعضی از دوستان گوگلینگا

  7. #7

    نقل قول: یافتن شیت مورد نظر در اکسل با داشتن نام آن شیت

    با تشکر
    درود بر codeProject
    این کد برای ساخت شیت است نه خواندن آن .
    و به قول بعضی از دوستان گوگلینگا
    قبلا سرچ کرده بودم
    و همچنین کدهای رویایی
    دمت گرم که حل مشکل بود !!!

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •