نمایش نتایج 1 تا 6 از 6

نام تاپیک: استفاده از textbox در Backgroundworke DoWork؟

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار h-rafiee
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1390
    محل زندگی
    گیلان-صومعه سرا
    پست
    167

    Question استفاده از textbox در Backgroundworke DoWork؟

    سلام خسته نباشید میخواستم ببینم راهی برای استفاده مستقیم TextBox و ... در background DoWork باید چکار انجام داد؟!
    از یکی از دوستان که پرسیدم گفت باید برای هر شی ای که می خوای استفاده کنی بسازی.
    می خواستم ببینم راه دیگه ای هم هست؟!

  2. #2
    مدیر بخش آواتار mmd2009
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1403
    محل زندگی
    تهران
    پست
    2,393

    نقل قول: استفاده از textbox در Backgroundworke DoWork؟

    با سلام

    منظورتون رو از مستقیم وصل شدن به تکست باکس یعنی چی ؟!

    ولی به هر حال راه درستش اینطوریه :


    public delegate void TextBoxDelegate(string text);

    private void BackgroundWorker1DoWork(object sender, DoWorkEventArgs e)
    {
    for (int i = 0; i < 5; i++)
    {
    System.Threading.Thread.Sleep(1000);
    textBox1.Invoke(
    new TextBoxDelegate(SetText),
    new object[] {i.ToString()});

    }
    }
    private void Button1Click(object sender, EventArgs e)
    {
    backgroundWorker1.RunWorkerAsync();
    }

    private void SetText(string text)
    {
    textBox1.Text = text;
    }


    موفق باشید

    کسی که به خود اطمینان دارد به تعریف دیگران احتیاج ندارد. «گوستاو لوبون»


  3. #3
    کاربر تازه وارد آواتار ace_sina
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1389
    محل زندگی
    rasht
    پست
    42

    نقل قول: استفاده از textbox در Backgroundworke DoWork؟

    این کد رو زیر InitializeComponent تو فرمی که از backgroundWorker استفاده میکنی بذار مشکلت رو حل میکنه :

                Form1.CheckForIllegalCrossThreadCalls = false;
    Control.CheckForIllegalCrossThreadCalls = false;


    go0d luck

  4. #4
    مدیر بخش آواتار mmd2009
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1403
    محل زندگی
    تهران
    پست
    2,393

    نقل قول: استفاده از textbox در Backgroundworke DoWork؟

    نقل قول نوشته شده توسط ace_sina مشاهده تاپیک
    این کد رو زیر InitializeComponent تو فرمی که از backgroundWorker استفاده میکنی بذار مشکلت رو حل میکنه :

                Form1.CheckForIllegalCrossThreadCalls = false;
    Control.CheckForIllegalCrossThreadCalls = false;


    go0d luck
    با سلام

    یک سوال

    ایا عواقب استفاده از این روش رو میدونید ؟!

    موفق باشید.

    کسی که به خود اطمینان دارد به تعریف دیگران احتیاج ندارد. «گوستاو لوبون»


  5. #5
    کاربر تازه وارد آواتار ace_sina
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1389
    محل زندگی
    rasht
    پست
    42

    نقل قول: استفاده از textbox در Backgroundworke DoWork؟

    نه متاسفانه . ممنون میشم راهنماییم کنید .

  6. #6
    مدیر بخش آواتار mmd2009
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1403
    محل زندگی
    تهران
    پست
    2,393

    نقل قول: استفاده از textbox در Backgroundworke DoWork؟

    اینجارو بخونید

    موفق باشید

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •