نمایش نتایج 1 تا 4 از 4

نام تاپیک: بدست آوردن نام صفحه جاری

  1. #1
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    مرداد 1390
    محل زندگی
    www
    پست
    200

    بدست آوردن نام صفحه جاری

    با سلام
    چطوری میتونم نام صفحه ی جاری رو (نه آدرسش) و بدست بیارم
    یه جا همچین کدی دیدم:

    $currentPage = $_SERVER["PHP_SELF"];

    ولی این کد آدرس صفحه جاری و میده مثلا:
    /uni/register.php/
    اما من میخوام فقط مقدار register.php و برگردونم
    با تشکر

  2. #2

    نقل قول: بدست آوردن نام صفحه جاری


    echo basename(__FILE__);

    موفق باشید

  3. #3
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    مرداد 1390
    محل زندگی
    www
    پست
    200

    نقل قول: بدست آوردن نام صفحه جاری

    نقل قول نوشته شده توسط blackmak مشاهده تاپیک

    echo basename(__FILE__);

    موفق باشید
    این کد نام صفحه ای و برمی گردونه که این کد توش نوشته شده
    من صفحه هاتم به این شکله:
    یه صفحه download.php یه login.php و index.php
    الان وقتی کاربر از صفحه دانلود لاگین میکنه میره صفحه اول یا همون ایندکس.
    من میخوام اگه عضو بود دوباره برگرده به همون صفحه ای که ازش لاگین کرده یعنی دانلود
    من کدهایی که بررسی میکنه کاربر عضو سایته یا نه رو تو login.php نوشتم آخرشم اینو نوشتم

    header("location:index.php");

    این کدی که گفتین و نوشتم تو login.php که اسم همین صفحه رو برگردوند
    چیکار باید بکنم؟
    با تشکر

  4. #4

    نقل قول: بدست آوردن نام صفحه جاری

    من منظور شمارو درست متوجه نشدم ولی اگه میخواهید اسم فایلی که کد توش نوشته شده رو برنگردونه و هر جا که اسکریپت اجرا میشه حالا تو فایل اینکلود شده هم باشه میتونید از این کد استفاده کنید:

    $url = $_SERVER['PHP_SELF'];
    echo basename($url);

    اگه منظورتون چیز دیگه ای هستش بگید

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •