نمایش نتایج 1 تا 26 از 26

نام تاپیک: مشکل در اتصال به دیتابیس SQL

  1. #1
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    شهریور 1390
    محل زندگی
    کنار ساحل نیلگون خلیج همیشه فارس
    پست
    440

    مشکل در اتصال به دیتابیس SQL

    سلام
    از VS2005 استفاده می کنم .
    هنگام اتصال به دیتابیس SQL Server این خطا میده :
    SQL Error.jpg
    هم دیتابیس SQL 2008 بود این خطا داد تبدیلش کردم به SQL 2005 ، بازهم خطا داد دوباره تبدیلش کردم SQL 2000 بازهم داره خطا میده.
    رو دکمه Test Connection که میزنم هم دریته ولی رو OK که کلیک می کنم خطا میده.
    به نظر شما مشکل از چیه؟

  2. #2
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    آذر 1385
    محل زندگی
    همین نزدیکیها
    پست
    683

    نقل قول: مشکل در اتصال به دیتابیس SQL

    دستور connection رو چی نوشتی اون مهمه
    چون ممکنه توش نوع دیتا رو چیز دیگه ای نوشته باشی

    کد رو بزار

  3. #3
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    شهریور 1390
    محل زندگی
    کنار ساحل نیلگون خلیج همیشه فارس
    پست
    440

    نقل قول: مشکل در اتصال به دیتابیس SQL

    از کد نویسی استفاده نمی کنم
    دستی به دیتابیس وصل میشم

  4. #4
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    آذر 1385
    محل زندگی
    همین نزدیکیها
    پست
    683

    نقل قول: مشکل در اتصال به دیتابیس SQL

    دیتا بیس sql رو قبلا با چی ساختی؟
    با چه ورژنی؟

  5. #5
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    شهریور 1390
    محل زندگی
    کنار ساحل نیلگون خلیج همیشه فارس
    پست
    440

    نقل قول: مشکل در اتصال به دیتابیس SQL

    الان یکی برای امتحان رو SQl 2008 میسازم ولی موقع ساختش تو قسمت option رو SQl2005 تنظیم می کنم.

  6. #6

    نقل قول: مشکل در اتصال به دیتابیس SQL

    به نظر من باید به جای این همه تبدیل دیتا بیس و اینها یه فکری به حال VS2005 میکردی! چون واقعاً 2008 بهتره و 2010 بهترتره

  7. #7
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    شهریور 1390
    محل زندگی
    کنار ساحل نیلگون خلیج همیشه فارس
    پست
    440

    نقل قول: مشکل در اتصال به دیتابیس SQL

    اگه از Vs2010 استفاده کنم دیگه باید روی سیستم مشتری .Netfreamwork چند نصب کنم؟
    آیا نسخه بتا 2010 خوبه باهاش کار کنم؟

  8. #8

    نقل قول: مشکل در اتصال به دیتابیس SQL

    نسخه .Net رو خودت تعیین می کنی ولی پیشفرض، دات نت 4 هست که موقع ستاپ ساختن باید اضافش کنی (حدود 50 مگابایت)
    آیا نسخه 2010 خوبه باهاش کار کنم؟
    یقیناً بهتر از 2005 هست.

  9. #9
    مدیر بخش آواتار mmd2009
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1403
    محل زندگی
    تهران
    پست
    2,393

    نقل قول: مشکل در اتصال به دیتابیس SQL

    با سلام.

    این پست من مربوط به جواب سوال شما نیست ولی ببینید 2005 قابل قیاس نیست با 2010

    مثل فرق امکانات Doc میمونه با win 7 اینقدر فرق دارن با هم

    موفق باشید

    کسی که به خود اطمینان دارد به تعریف دیگران احتیاج ندارد. «گوستاو لوبون»


  10. #10
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    شهریور 1390
    محل زندگی
    کنار ساحل نیلگون خلیج همیشه فارس
    پست
    440

    نقل قول: مشکل در اتصال به دیتابیس SQL

    راستی VS2010 روی ویندوز xp نصب میشه یا نه فقط با سون کار میکنه؟

  11. #11
    کاربر دائمی آواتار h-rafiee
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1390
    محل زندگی
    گیلان-صومعه سرا
    پست
    167

    نقل قول: مشکل در اتصال به دیتابیس SQL

    نقل قول نوشته شده توسط Fastdesign مشاهده تاپیک
    راستی VS2010 روی ویندوز xp نصب میشه یا نه فقط با سون کار میکنه؟
    روی ویندوز Xp SP3 می تونین نصبش کنین مشکلی نداره.

  12. #12

    نقل قول: مشکل در اتصال به دیتابیس SQL

    VS2010 روی ویندوز xp نصب میشه یا نه فقط با سون کار میکنه؟
    اگه CPU شما چند هسته ای باشه 7 از نوع 32 بیت رو توصیه میکنم.
    چون اگه XP نصب کنی فقط از یک هسته اون استفاده میکنه و با سرعت کند VS2010 معلومه چی میشه
    اما خودم برای برنامه نویسی توی XP راحت ترم
    آخرین ویرایش به وسیله سوداگر : یک شنبه 06 آذر 1390 در 11:19 صبح

  13. #13

    نقل قول: مشکل در اتصال به دیتابیس SQL

    با سلام علت این پیغاام چیه؟
    ould not retrieve schema information for table or view

  14. #14
    کاربر دائمی آواتار ali reza mansoori 2
    تاریخ عضویت
    تیر 1387
    محل زندگی
    پشت کامپیوتر
    پست
    732

    نقل قول: مشکل در اتصال به دیتابیس SQL

    دوستان میخوام از روی پی دی اف هاشمیان به SQL2008 وصل بشم که نوشته در کانکشن استرینگ باید یوزر و پسورد وارد کنید
    ولی من وقتی میخوام وارد SQL بشم اصلا پسورد وارد نمیکنم
    چه جوری این کار رو انجام بدم یعنی برای بانکم داخل SQL پسورد بزارم

  15. #15
    کاربر دائمی آواتار h-rafiee
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1390
    محل زندگی
    گیلان-صومعه سرا
    پست
    167

    نقل قول: مشکل در اتصال به دیتابیس SQL

    از کدبیس زیر می تونی استفاده کنی.

    SqlConnection con = new SqlConnection();
    con.ConnectionString=
    @"Data Source=.\SQLEXPRESS;
    AttachDbFilename=|DataDirectory|\Databasename.mdf;
    Integrated Security=True;User Instance=True";
    SqlCommand cmd = new SqlCommand();
    cmd.Connection = con;
    cmd.CommandText = "Select * from tablename";
    SqlDataAdapter da = new SqlDataAdapter();
    da.SelectCommand = cmd;
    DataTable dt = New DataTable();
    da.Fill(dt);
    dataGridView1.DataSource = dt;
    con.Close();

  16. #16
    کاربر دائمی آواتار ali reza mansoori 2
    تاریخ عضویت
    تیر 1387
    محل زندگی
    پشت کامپیوتر
    پست
    732

    نقل قول: مشکل در اتصال به دیتابیس SQL

    خیلی ممنون از راهنمایتون
    ولی وقتی میخوام از این کد استفاده کنم اخطار میده
    عکس های ضمیمه عکس های ضمیمه

  17. #17

    نقل قول: مشکل در اتصال به دیتابیس SQL

    conn.Open() یادت رفته(قبل از تعریف دیتا ادپتز)

  18. #18
    کاربر دائمی آواتار ali reza mansoori 2
    تاریخ عضویت
    تیر 1387
    محل زندگی
    پشت کامپیوتر
    پست
    732

    نقل قول: مشکل در اتصال به دیتابیس SQL

    دوست عزیز وقتی دستور رو وارد کردم حالا از این دستور مشکل میگیره
    عکس های ضمیمه عکس های ضمیمه

  19. #19
    کاربر دائمی آواتار h-rafiee
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1390
    محل زندگی
    گیلان-صومعه سرا
    پست
    167

    نقل قول: مشکل در اتصال به دیتابیس SQL

    1-ِدیتابست رو داخل پوشه دیباگ یه کپی بگیر
    2-کدت رو به شکل زیر تغییر بده

    AttachDbFilename=|DataDirectory|\mas.mdf;

    3-به نامهایی که میزاری به کوچکی و بزرگی حروف دقت کن.

  20. #20

    نقل قول: مشکل در اتصال به دیتابیس SQL

    نقل قول نوشته شده توسط ali reza mansoori 2 مشاهده تاپیک
    دوستان میخوام از روی پی دی اف هاشمیان به SQL2008 وصل بشم که نوشته در کانکشن استرینگ باید یوزر و پسورد وارد کنید
    ولی من وقتی میخوام وارد SQL بشم اصلا پسورد وارد نمیکنم
    چه جوری این کار رو انجام بدم یعنی برای بانکم داخل SQL پسورد بزارم

    اول اینکه شما موقعی که داری سرور SQL رو تعریف میکنی ( مثل همون موقع که داری SQL Server رو اینتستال میکنی ) , ازت میپرسه که از چه متدی برای Authentication میخوای استفاده کنی . اگر شما برای ورود به سرورت پسورد وارد نمی کنی , قاعدتا" Integrated security رو انتخاب کردی . که در این صورت از یوزر نیم خود ویندوز استفاده میکنه . میتونی مشخص کنی که از یوزر خود SQL به تنهایی , یوزر ویندوزت , یا از ترکیب هردوتایی اینها استفاده بکنه .
    آسون ترین و کوتاه ترین روش ( برای من که دارم توضیح میدم :D ) اینه که یه سرور جدید تعریف کنی و برای اون سرور متدت رو اونی که بالا گفتم بذاری ;)

    موفق باشی

  21. #21

    نقل قول: مشکل در اتصال به دیتابیس SQL

    نقل قول نوشته شده توسط ali reza mansoori 2 مشاهده تاپیک
    دوست عزیز وقتی دستور رو وارد کردم حالا از این دستور مشکل میگیره


    چک کن ببین پرمیشن هات برای اون آدرسی که دیتابیست توشه کامله ... اگر نیست همه رو فول اکسس کن ....

  22. #22
    کاربر دائمی آواتار gilas1368
    تاریخ عضویت
    فروردین 1389
    محل زندگی
    مشهد
    پست
    1,178

    نقل قول: مشکل در اتصال به دیتابیس SQL

    روی ویندوز Xp سرویس پک 3 نصب میشه

  23. #23
    کاربر دائمی آواتار ali reza mansoori 2
    تاریخ عضویت
    تیر 1387
    محل زندگی
    پشت کامپیوتر
    پست
    732

    نقل قول: مشکل در اتصال به دیتابیس SQL

    نقل قول نوشته شده توسط h-rafiee مشاهده تاپیک
    1-ِدیتابست رو داخل پوشه دیباگ یه کپی بگیر
    2-کدت رو به شکل زیر تغییر بده

    AttachDbFilename=|DataDirectory|\mas.mdf;

    3-به نامهایی که میزاری به کوچکی و بزرگی حروف دقت کن.
    ویندوز اجازه کپی گرفتن از بانکم رو نمیده
    هنگام ساختن بانک هم نمیتونم مسیرش رو عوض کنم

  24. #24
    کاربر دائمی آواتار gilas1368
    تاریخ عضویت
    فروردین 1389
    محل زندگی
    مشهد
    پست
    1,178

    نقل قول: مشکل در اتصال به دیتابیس SQL

    باید برنامه رو ببندی و از فایل هات گپی بگیری و دوباره برنامه رو اجرا کنی

  25. #25
    کاربر دائمی آواتار ali reza mansoori 2
    تاریخ عضویت
    تیر 1387
    محل زندگی
    پشت کامپیوتر
    پست
    732

    نقل قول: مشکل در اتصال به دیتابیس SQL

    دوستان واقعا ممنون از این که وقت میزارید منو راهنمایی می کنید
    من میخوام امنیت اطلاعاتم بالا باشه و کسی نتونه از اون استفاده کنه برای این که بتونم روی SQL یوزرنیم و پسورد بزارم باید چه کار کنیم
    میخوام جوری بشه که داخل کانکشن استرینگم یوزرنیم و پسورد وارد کنم
    SQL رو هم به هزار بدبختی نصبش کرم و میترسم دوباره نصبش کنم

  26. #26
    کاربر دائمی آواتار ali reza mansoori 2
    تاریخ عضویت
    تیر 1387
    محل زندگی
    پشت کامپیوتر
    پست
    732

    نقل قول: مشکل در اتصال به دیتابیس SQL

    کانکشن استرینگ رو ساختم
    میخوام روی SQL2008 یوزر و پس دلخواهم رو بزارم

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •