نمایش نتایج 1 تا 10 از 10

نام تاپیک: راست چین کردن قالب html

  1. #1

    راست چین کردن قالب html

    سلام من یک قالب html دارم چطور می توانم راست چین اش کنم یعنی منوها را از چپ بیارم راست

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار colors
    تاریخ عضویت
    بهمن 1389
    محل زندگی
    کــردســــــــــتــان
    پست
    1,075

    نقل قول: راست چین کردن قالب html

    درود

    باید بتونی فایل CSSش رو ویرایش کنی.

  3. #3
    VIP آواتار Saber Mogaddas
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1403
    محل زندگی
    ارومـــــیه
    سن
    35
    پست
    1,472

    نقل قول: راست چین کردن قالب html

    قالب و بزارید اینجا تا کمکتون کنم با تغییر یکی دو دستور این کار عملی نیست..

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار ravand
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1389
    محل زندگی
    راوند کاشان
    پست
    3,378

    نقل قول: راست چین کردن قالب html

    اگه از من مي پرسي بهترين روش استفاده از اين كدهاست:
    <div align="right"></div>

    روش هاي زيادي هست ولي اين بيشتر جواب ميده

  5. #5

    نقل قول: راست چین کردن قالب html

    دوستان عزیز من هم مشکل مشابه دارم! خسته شدم از بس نوشتم float:right ، text-align:right ، direction :rtl و هیچ نتیجه ای نگرفتم!
    بعضی قالب ها انگار اصلا فارسی شدنی نیستن! البته توی فایرفاکس و اکسپلورر درست نشون میده و فارسی و راست چین میشه ولی تو گوگل کروم راست چین نمیشه کسی این مشکلو داره؟

  6. #6
    VIP آواتار Saber Mogaddas
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1403
    محل زندگی
    ارومـــــیه
    سن
    35
    پست
    1,472

    نقل قول: راست چین کردن قالب html

    دوست من قالبتون رو ضمیمه کنید تا ببینم..

  7. #7

    نقل قول: راست چین کردن قالب html

    درود
    منم همین مشکل رو دارم
    کدهای css قالب رو اینجا میزارم
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

  8. #8

    نقل قول: راست چین کردن قالب html

    نقل قول نوشته شده توسط ravand مشاهده تاپیک
    اگه از من مي پرسي بهترين روش استفاده از اين كدهاست:
    <div align="right"></div>

    روش هاي زيادي هست ولي اين بيشتر جواب ميده
    منم همین مشکل رو داشتم. این روشی که گفتید جواب داد و واقعا عالی بود. ممنون

  9. #9
    کاربر دائمی آواتار ravand
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1389
    محل زندگی
    راوند کاشان
    پست
    3,378

    نقل قول: راست چین کردن قالب html

    نقل قول نوشته شده توسط erfanPA مشاهده تاپیک
    منم همین مشکل رو داشتم. این روشی که گفتید جواب داد و واقعا عالی بود. ممنون
    این تاپیکی که باز کردی خیلی قدیمیه.
    فکر میکنم این روش قدیمی شده درسته که کار میکنه ولی استاندارد نیست.
    با سایت https://validator.w3.org چک کن.

  10. #10

    نقل قول: راست چین کردن قالب html

    سلام با عرض معذرت از صاحب تاپیک
    منم یه سوال مرتبط دارم
    وقتی یه قالب دانلود می کنیم چطور باید توی سایت که با asp‌ درست کردیم نصب کنیم؟
    من تا حالا از قالب آماده استفاده نکردم
    اگر ممکنه ساده برام توضیح بدید ممنون

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •