نمایش نتایج 1 تا 3 از 3

نام تاپیک: آموزش گزارش گیری از طریق Stimul در وب

  1. #1

    آموزش گزارش گیری از طریق Stimul در وب

    سلام دوستان خسته نباشید چند تا از دوستان پیام برام فرستاده بودن راجبه گزارش stimul در وب
    خیلی خودم درگیر شدم تا تونستم یک گزارش آماده کنم شاید از دید خیلی از اساتید گلم کار ساده ای باشه ولی برای بعضی از دوستانی که مشکل دارند میذارم که شاید کمکی بشه بشون

    پروژه انجام شده بر روی
    VS2008+Sp1
    SqlServer2008R2
    StimulReport 2010
    ----------------------------
    توسط برنامه stimul گزارش خود در ویندوز آماده کنید.(دخیره با پسوند mrt)
    سپس در بروی پوشه وب سایت خود کپی کنید
    (من در اینجا در یک پوشه در قسمت admin سایت به نام Report کپی کردم)
    بر روی page مورد نظر یک Web Report Viewer از toolbax بخش stimul بیافزایید
    سپس این کد را اضافه کنید

    //بخش نتظیم کانکشن توسط webconfig
    string ConnectionString = ConfigurationManager.ConnectionStrings["ConnectionString"].ConnectionString;

    string da = HttpContext.Current.Server.MapPath(string.Empty);
    Stimulsoft.Report.StiReport a = new StiReport();
    //معرفی گزارش آماده
    a.Load(da + "\\Report\\Report.mrt");
    //تغییر کانکشن stimul
    a.Dictionary.Databases.Add(new Stimulsoft.Report.Dictionary.StiSqlDatabase("Conne ction", ConnectionString));
    //ارسال پارامتر به stimul
    a.Dictionary.Variables["id"].Value = (Request.QueryString["ID"]);
    //نمایش توسط web viewer
    StiWebViewer1.Report = a;


    توجه داشته باشید که dll های زیر را حتما به پوشه bin خود بیافزایید

    Stimulsoft.Base.dll
    Stimulsoft.Report.Design.dll
    Stimulsoft.Report.Design.WebViewer.dll
    Stimulsoft.Report.Web.dll
    Stimulsoft.Report.WebFx.dll

  2. #2

    نقل قول: آموزش گزارش گیری از طریق Stimul در وب

    سلام.

    ببخشید میشه آدرس سایتی که گزارشگیری stimulsoft استفاده کردید بدید ببینم؟

    ممنون

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار fakhravari
    تاریخ عضویت
    دی 1388
    محل زندگی
    بوشهر
    سن
    34
    پست
    8,027

    نقل قول: آموزش گزارش گیری از طریق Stimul در وب

    نقل قول نوشته شده توسط swit123 مشاهده تاپیک
    سلام.

    ببخشید میشه آدرس سایتی که گزارشگیری stimulsoft استفاده کردید بدید ببینم؟

    ممنون
    http://www.fakhravary.somee.com/Reporting.aspx

برچسب های این تاپیک

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •