نمایش نتایج 1 تا 7 از 7

نام تاپیک: علت خطای "Invalid field data type"

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار SlowCode
    تاریخ عضویت
    آبان 1388
    محل زندگی
    اردبیل
    پست
    2,638

    Exclamation علت خطای "Invalid field data type"

    سلام دوستان یه سوال واجب و فوری داشتم، دلیل خطای زیر چیه و چطوری میشه رفعش کرد؟
    لطفا عجله کنید!
    عکس های ضمیمه عکس های ضمیمه
    • نوع فایل: png 0.PNG‏ (5.5 کیلوبایت, 19 دیدار)

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار adib202
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1388
    محل زندگی
    اصفهان
    پست
    174

    نقل قول: علت خطای "Invalid field data type"

    شايد بين نوع فيل هاي بانك اطلاعتيتون و مقداري كه مي خواين توي اون بريزين تفاوت باشه؛مثلا يك متن رو كه حاويه حروف باشه رو بخواي وارد فيلدي بكني كه نوعش number باشه.

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار sehm67
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1388
    محل زندگی
    شاهدژ بالاده
    پست
    266

    نقل قول: علت خطای "Invalid field data type"

    سلام دوستان یه سوال واجب و فوری داشتم، دلیل خطای زیر چیه و چطوری میشه رفعش کرد؟
    سلام

    آیا از کامپوننت DateBox استفاده می کنید؟

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار SlowCode
    تاریخ عضویت
    آبان 1388
    محل زندگی
    اردبیل
    پست
    2,638

    نقل قول: علت خطای "Invalid field data type"

    آیا از کامپوننت DateBox استفاده می کنید؟
    نخیر فقط از تکست باکس استفاده کردم.

    شايد بين نوع فيل هاي بانك اطلاعتيتون و مقداري كه مي خواين توي اون بريزين تفاوت باشه؛مثلا يك متن رو كه حاويه حروف باشه رو بخواي وارد فيلدي بكني كه نوعش number باشه.
    نه پیغام اون فرق می کنه.
    مسئله اینه که وقتی کد زیر رو اجرا می کنه خطا میده:
    Data1.recordset.Addnew
    آخرین ویرایش به وسیله SlowCode : سه شنبه 08 آذر 1390 در 16:01 عصر

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار sehm67
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1388
    محل زندگی
    شاهدژ بالاده
    پست
    266

    نقل قول: علت خطای "Invalid field data type"

    مسئله اینه که وقتی کد زیر رو اجرا می کنه خطا میده:

    Data1.recordset.Addnew
    سلام

    شما کد کامل این قسمت رو بزارید تا بررسی بیشتری بشه؟

    در ضمن از چه کنترلی به بانک متصل می شید؟

  6. #6
    کاربر دائمی آواتار SlowCode
    تاریخ عضویت
    آبان 1388
    محل زندگی
    اردبیل
    پست
    2,638

    نقل قول: علت خطای "Invalid field data type"

    از کنترل Data استفاده می کنم.
    Private Sub CmdNew_Click()
    Data1.Recordset.AddNew
    End Sub


    Private Sub CmdSave_Click()
    Data1.Recordset.Update
    End Sub


    البته داده ها رو ذخیره می کنه ولی هنگام اجرای هر دوتا خط اون پیغام رو میده.

  7. #7
    کاربر دائمی آواتار sehm67
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1388
    محل زندگی
    شاهدژ بالاده
    پست
    266

    نقل قول: علت خطای "Invalid field data type"

    آقای محسن 15

    پیشنهاد من اینه که از کنترل ado استفاده کنید.

    برای متصل شدن به بانک هم از کد زیر استفاده کنید :

    کد HTML:
    On Error Resume Next
    Adodc1.ConnectionString =  "Provider=Microsoft.ACE.OLEDB.12.0;Data Source= " & App.Path & "\Bank.accdb ;Jet OLEDB:Database Password=;"
    Adodc1.RecordSource = "SELECT * FROM Table "
    Adodc1.Refresh
    برای درج :

    کد HTML:
     On Error Resume Next
    Adodc1.Recordset.AddNew
    Adodc1.Recordset.Fields("name")="ali"
    Adodc1.Recordset.Update
    برای حذف :

    کد HTML:
     On Error Resume Next
    Adodc1.Recordset.Delete 
    و ...

برچسب های این تاپیک

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •