نمایش نتایج 1 تا 8 از 8

نام تاپیک: چطور یک فرم را چند لحظه load کنم

  1. #1

    چطور یک فرم را چند لحظه load کنم

    سلام
    خسته نباشین
    می خواستم یک فرم را که شروع پروژه م برای چند لحظه دیده بشه و بعد به فرم اصلی برنامه بره
    فرم شروع فقط برای استارت کاره(بسم الله الرحمن الرحیم)
    ممنون می شم راهنمایی کنید
    البته این هم می دونم که باید از کامپنت timer استفاده کنم اما چطوریش نمی دونم؟

  2. #2
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    تیر 1384
    محل زندگی
    ایران-قم
    پست
    457
    الان وی بی 6 تو کامپیوترم نصب نیستش اما فکر کنم این کد رو این طوری باید بنویسی
    Private Sub Timer1_Timer()
    Unload Me
    Load frmMain
    End Sub
    که همونطوری که می دونی باید مثلا اگه میخوای 1 ثانیه بسم الله نشون داده بشه خاصیت Invertal رو برابر 1000 بذاری.
    موفق باشی

  3. #3
    سلام
    خیلی ممنونم از شما واقعا لطف کردین

  4. #4
    نقل قول نوشته شده توسط vbapr2005
    الان وی بی 6 تو کامپیوترم نصب نیستش اما فکر کنم این کد رو این طوری باید بنویسی
    Private Sub Timer1_Timer()
    Unload Me
    Load frmMain
    End Sub
    که همونطوری که می دونی باید مثلا اگه میخوای 1 ثانیه بسم الله نشون داده بشه خاصیت Invertal رو برابر 1000 بذاری.
    موفق باشی
    دوست عزیز می خوای بعد از اینکه فرم جاری رو بستی یه فرم دیگه رو باز کنی؟؟؟؟
    این غیر ممکنه

    Private Sub tmrStart_Timer()
    tmrStart.Enabled = False
    Hide
    frmMain.Show vbModeless
    End Sub

  5. #5
    آقای BlackDal با این چیزی که شما می فرمایید پس این کد هم نباید کار کنه اما تست کنید

    Private Sub Timer1_Timer()
    Unload Me
    Form2.Show
    End Sub

  6. #6
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    تیر 1384
    محل زندگی
    ایران-قم
    پست
    457
    BlackDal عزیز، شما مطمئنی؟
    ببینم این کد رو تستش کردی و جواب نداد؟ خیلی عجیبه!!!


    آقا محسن شما کدی رو که برات نوشتم امتحان کردی یا همینجوری تشکر کردی!؟؟؟؟

  7. #7

  8. #8
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    تیر 1384
    محل زندگی
    ایران-قم
    پست
    457
    اصلا مهم نیست، مهم اینه که به نتیجه ی درستی برسیم.
    تازه اصلا بهتر هم شد. به جای این که محسن یه روش یاد بگیره، سه تا یاد گرفت. تازه منم هیچ وقت از این روشی رو که BlackDal عزیز گفت، استفاده نکرده بودم

تاپیک های مشابه

  1. Load کردن فرم از فرمی دیگر در Mdi
    نوشته شده توسط Ehsan Zand در بخش VB.NET
    پاسخ: 8
    آخرین پست: یک شنبه 03 شهریور 1392, 19:45 عصر
  2. یه مشکل تو load شدن صفحه
    نوشته شده توسط ستاره شرق در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 6
    آخرین پست: پنج شنبه 29 شهریور 1386, 12:34 عصر
  3. load کردن فایل tif
    نوشته شده توسط hosseinmehr در بخش برنامه نویسی مبتنی بر Microsoft .Net Framework
    پاسخ: 2
    آخرین پست: چهارشنبه 28 شهریور 1386, 13:27 عصر
  4. سرعت Load صفحه
    نوشته شده توسط mml182 در بخش Classic ASP
    پاسخ: 1
    آخرین پست: یک شنبه 31 اردیبهشت 1385, 10:10 صبح
  5. load کردن dll ؟
    نوشته شده توسط rezanew در بخش VB.NET
    پاسخ: 2
    آخرین پست: پنج شنبه 09 تیر 1384, 13:33 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •