نمایش نتایج 1 تا 4 از 4

نام تاپیک: انتقال Focus

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار Mohammad_chz
    تاریخ عضویت
    فروردین 1387
    محل زندگی
    جزیره ناشناخته
    سن
    46
    پست
    102

    Question انتقال Focus

    به نام خدا

    من توی فرم چندتا TextBox دارم که هنگام از دست دادن Focus اطلاعات چک میشه اگه خالی باشه Focus رو به text برگردونه ولی باکمال تعجب بازم بعد از زدن کلید Enter به Text بعدی میره.

    Private Sub Text0_LostFocus()
    If Text0.Text = "" Then
    a = MsgBox("Pleas Enter Data.", vbOKOnly)
    Text0.SetFocus
    End If
    End Sub


    لطفا بگید کجای کد اشکال داره؟؟

  2. #2
    مدیر بخش آواتار Abbas Amiri
    تاریخ عضویت
    فروردین 1390
    محل زندگی
    اصفهان
    پست
    2,327

    نقل قول: انتقال Focus

    شرط را در GotFocus کنترل بعدی قرار دهید

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار Mohammad_chz
    تاریخ عضویت
    فروردین 1387
    محل زندگی
    جزیره ناشناخته
    سن
    46
    پست
    102

    نقل قول: انتقال Focus

    شرط را در GotFocus کنترل بعدی قرار دهید
    دوست من در روال فرم لود TextBox ها مقدار دهی می شوند و به همین خاطر باید Focus منتقل بشه. اما اگه در Got Focus کنترل بعدی بنویسم باز هم باید برای چک کردن شرط Focus را به کنترل قبلی منتقل کنم. در این صورت کد موجود در روال فرم لود Error میده. یعنی عملا امکان پذیر نیست. نمیدونم راه دیگه ای هست یا نه؟

  4. #4
    مدیر بخش آواتار Abbas Amiri
    تاریخ عضویت
    فروردین 1390
    محل زندگی
    اصفهان
    پست
    2,327

    نقل قول: انتقال Focus

    می توانید از روال Exit استفاده کنید ودر صورت محقق نبودن شرط Cancel=True قراردهید تا فوکوس درکنترل باقی بماند

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •