نمایش نتایج 1 تا 4 از 4

نام تاپیک: فرستادن داده ها از یک فرم به چند جدول در پایگاه داده

  1. #1

    Question فرستادن داده ها از یک فرم به چند جدول در پایگاه داده

    سلام دوستان من میخوام داده های یک فرم رو به چند تا جدول در پایگاه داده (wamp)بفرستم میشه راهنمایی کنید چطور میتونم این کارو انجام بدم؟ .ممنون

  2. #2

    نقل قول: فرستادن داده ها از یک فرم به چند جدول در پایگاه داده

    با سلام

    اول بگم این در حد یک تئوری و تا حالا امتحانش نکردم:

    اما شما چندتا کانکشن به دیتابیس بسازید مانند کد زیر:

    $dbc1 = mysql_connect($hostname, $username, $password);
    $dbc2 = mysql_connect($hostname, $username, $password, true);

    mysql_select_db('database1', $dbc1);
    mysql_select_db('database2', $dbc2);

    $result1 = mysql_query('select * from tablename', $dbc1);
    $result2 = mysql_query('select * from tablename', $dbc2);

  3. #3

    نقل قول: فرستادن داده ها از یک فرم به چند جدول در پایگاه داده

    ممنون ولی منظورم جدول های مربوط به یک پایگاه داده است .روشی که من استفاده کردم اینکه هر کوئری رو توی یک متغییر ریختم و بعد دوباره برای insert از یک کوئری دیگه استفاده کردم ولی جوابی نمی گیریم! روشم اشتباه ؟
    $m1=mysql_query("select id from mozoat where mozo='$mozoketab'");
    $result=mysql_query("insert into mozoketab values('$r','$m1')");

  4. #4

    نقل قول: فرستادن داده ها از یک فرم به چند جدول در پایگاه داده

    سلام
    دوست عزیز منم این کارو کردم و جواب داده .مثلا در کد زیر در3جدول درج کردم و یک جدول را ویرایش
    $sql="INSERT INTO admin VALUES('NULL','".$_GET["id"]."','".$row7["namesh"]."','".$date1."','".$_POST["admin"]."','".$_POST["comment"]."')";
    mysql_query($sql);
    $sql8="INSERT INTO report VALUES('NULL','".$row7["namesh"]."','".$DATE."','".$_POST["topic"]."','".$_POST["resolve"]."','".$_POST["com"]."','".$_GET["id"]."')";
    mysql_query($sql8);

    $sql7="INSERT INTO resolve VALUES('NULL','".$row7["namesh"]."','".$_POST["comment1"]."','".$DATE."','".$_GET["id"]."')"; mysql_query($sql7);
    $_SESSION['ERRORt']='كاربرگرامي ثبت نام با موفقیت انجام شد.باتشكر';

    $sql3="UPDATE moraje SET stat='A' WHERE id='".$_GET["id"]."'";
    mysql_query($sql3);

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •