نمایش نتایج 1 تا 18 از 18

نام تاپیک: چيدامان متن از راست به چب در groupBox

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار alireza_rashvand
    تاریخ عضویت
    مرداد 1390
    محل زندگی
    قزوین
    پست
    331

    چيدامان متن از راست به چب در groupBox

    سلام

    ميخواهم كه ليبل هاي من از راست به چب پر شوند.
    نه اينكه از مكاني كه هستند به سمت راست پر شوند.
    البته ليبل من در يك groupBox است .
    اگر دراين groupBox نبود مشكل حل بود ولي نمي دانم چرا درgroupBox جواب نمي دهد
    1.JPG
    با سپاس از دوستان.
    آخرین ویرایش به وسیله alireza_rashvand : چهارشنبه 16 آذر 1390 در 11:19 صبح

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار alireza_rashvand
    تاریخ عضویت
    مرداد 1390
    محل زندگی
    قزوین
    پست
    331

    نقل قول: چيدامان متن از راست به چب در groupBox

    ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

  3. #3

    نقل قول: چيدامان متن از راست به چب در groupBox

    اینو امتحان کنید : خصوصیت RightToLeft برای groupbox رو Yes کنید.

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار alireza_rashvand
    تاریخ عضویت
    مرداد 1390
    محل زندگی
    قزوین
    پست
    331

    نقل قول: چيدامان متن از راست به چب در groupBox

    تشكر كه جواب داديد ولي با اين كار ي كه شما گفتيد فقط عنوان بالاي groupBox از چپ به راست مي ايد.1.JPG
    اين نمونه كوچكي از خواسته من كه البته نظر دوستمان در ان هست.
    همان گونه كه در عكس بالا مي بينيد مقدار تكس باكس رو در 2 ليبل ريختم يكي درون گروپ باكس و ديگري خارج از ان در فرم البته خاصيت راست به چپ فرم را تنظيم كرده ام .

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار alireza_rashvand
    تاریخ عضویت
    مرداد 1390
    محل زندگی
    قزوین
    پست
    331

    نقل قول: چيدامان متن از راست به چب در groupBox

    سپاس از شما دوست عزيز ولي راه هايي كه شما فرموديد نيز چاره كار ما نيست .
    مقدار TextAlign كه كمكي به ما نمي كند چون اين مقدار ها فقط طريقه پر شدن از داخل فضاي خود ليبل است كه بيشتر در تكس باكس ها به كار ميرود كه چگونه پر شود از وسط يا از راست يا چپ همان تكس باكس
    مقدار Direction نيز نداريم.
    و در نهايت مقدار Dock خوب بود ولي ديگر به ما اجاز جا به جايي نمي دهد .
    باز هم تشكر از شما دوست عزيز

  6. #6

    نقل قول: چيدامان متن از راست به چب در groupBox

    شاید این به دردتون بخوره:
    خصوصیت AutoSize لیبل رو False کنید و لیبل رو تا جایی که لازمه گسترش بدین،خصوصیت TextAlign لیبل رو هم مثلا MiddleLeft بذارین.

  7. #7
    کاربر دائمی آواتار alireza_rashvand
    تاریخ عضویت
    مرداد 1390
    محل زندگی
    قزوین
    پست
    331

    نقل قول: چيدامان متن از راست به چب در groupBox

    سلام
    و تشكر دوباره
    روشي كه دوستمان گفت يك مسكن موقت است نه درمان .
    اگر متن ما كم يا زياد شود به مشكل بر مي خوريم .
    ايا كسي بود كه من را ياري كند ؟

  8. #8

    نقل قول: چيدامان متن از راست به چب در groupBox

    نقل قول نوشته شده توسط alireza_rashvand مشاهده تاپیک
    سلام
    و تشكر دوباره
    روشي كه دوستمان گفت يك مسكن موقت است نه درمان .
    اگر متن ما كم يا زياد شود به مشكل بر مي خوريم .
    ايا كسي بود كه من را ياري كند ؟
    یه لطفی کن و با فتوشاپ یا Paint دقیقا بگو فریم و لیبل رو چجوری میخوای باشه و رنگ خود لیبل رو چیزی غیر از رنگ فریم بذار؟

  9. #9
    کاربر دائمی آواتار alireza_rashvand
    تاریخ عضویت
    مرداد 1390
    محل زندگی
    قزوین
    پست
    331

    نقل قول: چيدامان متن از راست به چب در groupBox

    بازهم تشكر از همه

    اين شكل اوليه ماست :
    13.JPG

    كد :14.JPG

    درحال اجرا :
    15.JPG

    همان گونه كه مي بينيد ان ليبلي كه در داخل گروه است به سمت چپ پر ميشود
    و انكه بيرون درون فرم است به سمت راست .
    و من مي خواهم كه داخلي به سمت راست پر شود.

    اميد وارم كمك كند.
    آخرین ویرایش به وسیله alireza_rashvand : پنج شنبه 17 آذر 1390 در 12:56 عصر

  10. #10
    کاربر دائمی آواتار alireza_rashvand
    تاریخ عضویت
    مرداد 1390
    محل زندگی
    قزوین
    پست
    331

    نقل قول: چيدامان متن از راست به چب در groupBox

    ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟

  11. #11
    کاربر دائمی آواتار wolf_majid
    تاریخ عضویت
    آذر 1387
    محل زندگی
    اصفهان
    پست
    534

    نقل قول: چيدامان متن از راست به چب در groupBox

    یک کنترل لیبل بسازید
    فکر کنم این کد کارتون رو راه بندازه
    زیاد کدنویسیش جالب نشد اما به هر حال مثل اینکه کار میده

     public partial class myLabel :Label 
    {
    public myLabel()
    {
    InitializeComponent();
    }
    private int _width;
    bool bln = false;

    protected override void OnTextChanged(EventArgs e)
    {
    if (bln)
    {
    _width = this.Width;
    base.OnTextChanged(e);
    if (RightToLeft == RightToLeft.Yes)
    this.Left = this.Left - (this.Width - _width);
    }
    bln = true;
    }


    }

  12. #12
    کاربر دائمی آواتار alireza_rashvand
    تاریخ عضویت
    مرداد 1390
    محل زندگی
    قزوین
    پست
    331

    نقل قول: چيدامان متن از راست به چب در groupBox

    فكر كنم بهتر از اين هم بشه انجام داد
    راه ديگري ندارد ؟
    يعني اين نرم افزار فكر اينجاشو نكرده ؟

  13. #13
    کاربر دائمی آواتار alireza_rashvand
    تاریخ عضویت
    مرداد 1390
    محل زندگی
    قزوین
    پست
    331

    نقل قول: چيدامان متن از راست به چب در groupBox

    ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

  14. #14
    کاربر دائمی آواتار h-rafiee
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1390
    محل زندگی
    گیلان-صومعه سرا
    پست
    167

    نقل قول: چيدامان متن از راست به چب در groupBox

    بهترین کار اینه که در تنظیمات Form راست به چپ اون رو درست(true) انتخاب کنید اینگونه تمامی اشیا بکار رفته به طور پیشفرض راست به چپ خواهند شد

  15. #15
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    آذر 1385
    محل زندگی
    همین نزدیکیها
    پست
    683

    نقل قول: چيدامان متن از راست به چب در groupBox

    این کد رو هم امتحان کن


    private void label1_Resize(object sender, EventArgs e)
    {
    label1.Left = groupBox1.Width - label1.Width-5;
    }

  16. #16
    کاربر دائمی آواتار alireza_rashvand
    تاریخ عضویت
    مرداد 1390
    محل زندگی
    قزوین
    پست
    331

    نقل قول: چيدامان متن از راست به چب در groupBox

    سپاس از همه دوستان
    اینگونه که معلوم است باید کد نشوت .
    پس راهی در خود نرم افزار نیست .
    البته کد شما بسیار ساده و درست است .
    حتما خود شما هم می دانید که این نکته که لیبل از راست به چپ پر شود بسیار مهم است در نرم افزار های فارسی .
    و اینکه برای هر لیبل کد ریسایز برای ان نوشت خیلی مناسیب نیست .
    البته این مشکل را هیچ وقت در وب نداشتم نمی دانم چرا این جا (نرم افزار نویسی) این مشکل پیش امد .

    ایا دوستانی نرم افزار نویس فارسی هستند مشکل خود را همین گونه حل می کنند.
    باز هم ممنون از همه دوستان که کمک کردند .

  17. #17
    VIP آواتار gwbasic
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1403
    محل زندگی
    تهران
    سن
    42
    پست
    982

    نقل قول: چيدامان متن از راست به چب در groupBox

    شما می تونید RightToLeftLayout فرم true کنید مشکلتون حل می شه اما نکتش اینه که آیکن Close سمت چپ می ره که جالب نیست.
    اما راه درستو اشاره کردن شما باید AutoSize رو false کنید و اندازه label رو متناسب با نیازتون توی groupbox قرار بدین و در نهایت با true کردن AutoEllipsis اگه متن بیشتر از اندازه لیبل بود آخرش سه نقطه بذاره.
    اگه autosize را true کنید باعث می شه اگه متن زیادی توی label قرار بگیره اندازه label افزایش پیدا کنه و از GroupBox بیرون بزنه پس بهتره autosize نباشه و اندازه ثابت باشه تا ظاهر فرم بهم نریزه

    البته می تونید از textBox هم استفاده کنید به این شکل که ReadOnly رو true کنید و BorderStyle رو none کنید این کار باعث می شه ظاهر label رو پیدا کنه و اگه متن بیشتر از اندازه باشه کاربر بتونه با کرسر پیمایش کنه و بقیه متنو ببینه

  18. #18

    نقل قول: چيدامان متن از راست به چب در groupBox

    سلام
    من هم همین مشکل رو دارم
    من یه نرم افزار چند زبانه نوشتم و می خوام وقتی layot فرم رو تغییر بدم همه چیز عکس بشه
    که فقط کنترل های داخل پنل و گروپ باکس تغییر نمی کند
    لایوت باید بشه با راست چین و چپ چین نمیشه
    هیچ کدم از جواب های بالا هم منطقی نیست در پروژه های بزرگ مناسب نیست
    باید راهی داشته باشه حتما!

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •