نمایش نتایج 1 تا 3 از 3

نام تاپیک: ارسال فرم مولتی پارت با ایجکس

  1. #1
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    آبان 1389
    محل زندگی
    tehran
    سن
    35
    پست
    240

    Question ارسال فرم مولتی پارت با ایجکس

    با سلام به دوستان گرامی
    یه سوالی داشتم
    فرمه مولتی پارتو که چند تا تکست باس و یه فایل داره با ajax میفرستم به سرور اما فقط تکس ها میاد (﷼$_POST) و فایل ($_FILE) نمیاد ؟
    چی کار کنم ؟
    با تشکر

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار Reza1607
    تاریخ عضویت
    شهریور 1387
    محل زندگی
    يه جايي تو مشهد
    پست
    969

    نقل قول: ارسال فرم مولتی پارت با ایجکس

    stackoverflow.com/questions/155371/xmlhttprequest-post-multipart-form-data

  3. #3

    نقل قول: ارسال فرم مولتی پارت با ایجکس

    فایل رو نمیشه در حالت عادی توسط AJAX ارسال کرد. در XHR2 چنین قابلیتی بوجود اومده.
    راههایی برای اینکار هست. اسکریپتهایی هستند که همه‌ی روشها رو تست می‌کنند یعنی اول چک می‌کنند ببیند XHR2 ساپورت میشه یا خبر (فایرفاکس و کروم) در غیر اینصورت از فلش یا iFrame استفاده می‌کنند.
    در حال حاضر مطمئنترین روش iFrame هست. به اینصورت که یک iFrame مخفی در صفحه قرار میدید و فرم روی اون Submit می‌کنید. اینجوری صفحه تغییری نمی‌کنه. مهمترین مشکل این روش گرفتن جواب هست که میتونه مشکل باشه: http://www.webtoolkit.info/ajax-file-upload.html

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •