نمایش نتایج 1 تا 7 از 7

نام تاپیک: انتقال اطلاعات از جدول پايگاه داده به چك ليست باكس

  1. #1
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1388
    محل زندگی
    ایران
    پست
    98

    انتقال اطلاعات از جدول پايگاه داده به چك ليست باكس

    سلام
    من مي خوام اطلاعات يكي از جدول هاي پايگاه داده رو توي چك ليست باكس نشون بدم، اين جدول فقط يه فيلد به نام Fname داره كه مي خوام هر كدوم از ركوردهاي اين رو به صورت مجزا توي چك ليست باكس نشون داده بشه.

  2. #2

    نقل قول: انتقال اطلاعات از جدول پايگاه داده به چك ليست باكس


    برا گرید
    checkedListBox1.Items.Add(dataGridView1[1, 0].Value.ToString());
    برا دیتاتیبل
    checkedListBox1.Items.Add(dt.Rows[0][Fname].ToString());

  3. #3

    نقل قول: انتقال اطلاعات از جدول پايگاه داده به چك ليست باكس

    راستی یه نکته فقط برا پر کردن تو یه حلقه for بزارش وحلقه تا dt.rowcount ادامه داشته باشه
    آخرین ویرایش به وسیله ma.rad : پنج شنبه 17 آذر 1390 در 16:01 عصر

  4. #4
    مدیر بخش آواتار mmd2009
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1403
    محل زندگی
    تهران
    پست
    2,393

    نقل قول: انتقال اطلاعات از جدول پايگاه داده به چك ليست باكس

    با سلام

    از DataSource استفاده کنید. ابتدا اطلاعات رو بذارید تو یک Datatable و بعدش ببرید به DataSource

    موفق باشید

  5. #5
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1388
    محل زندگی
    ایران
    پست
    98

    نقل قول: انتقال اطلاعات از جدول پايگاه داده به چك ليست باكس

    نميشه اطلاعات مستقيم از جدول توي چك باكس ليست بريزيم و از ديتا گريد استفاده نكينم؟

  6. #6
    کاربر دائمی آواتار system32
    تاریخ عضویت
    خرداد 1388
    محل زندگی
    اصفهان
    سن
    35
    پست
    381

    نقل قول: انتقال اطلاعات از جدول پايگاه داده به چك ليست باكس

    منظور شما از دیتاگرید چیه؟

  7. #7

    نقل قول: انتقال اطلاعات از جدول پايگاه داده به چك ليست باكس

    بله میشه من هر دو روش گفتم شما یکی شو استفاده کنید

    for (int i = 0; i < dt.Rows.Count ; i++)
    {
    checkedListBox1.Items.Add(dt.Rows[i]["Fname"].ToString());
    }

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •