نمایش نتایج 1 تا 7 از 7

نام تاپیک: نشناختن stored procedure

  1. #1

    نشناختن stored procedure

    سلام.
    کسی میدونه مشکل کد زیر کجاست که رنامم همچین Error میده.
     SqlConnection connect = new SqlConnection();
    connect.ConnectionString= myconnectionstring.connect;
    connect.Open();
    int x=1,y=0 ;
    SqlCommand command = new SqlCommand("proc1 @y output", connect);
    command.Parameters.AddWithValue("@y", y);
    command.CommandType=CommandType.StoredProcedure;
    x = Convert.ToInt16(command.ExecuteNonQuery());
    MessageBox.Show(x.ToString()+" "+y.ToString());
    connect.Close();



    erroe
    تو برنامم از هر پروسجر که می خوام استفاده کنم همچین Error میده.
    کسی میدونه واسه چی پروسجر رو نمی شناسه

    Capture.JPG:

  2. #2

    نقل قول: نشناختن stor procedure

    برای اینکه command text رو مشخص نکردی. باید بنویسی
    com.commandtext=the name of procedure

    در ضمن تو پایگاه دادت ببین پروسجورت ذخیره شده؟

  3. #3

    نقل قول: نشناختن stor procedure

    نقل قول نوشته شده توسط hamid## مشاهده تاپیک
    برای اینکه command text رو مشخص نکردی. باید بنویسی
    com.commandtext=the name of procedure

    در ضمن تو پایگاه دادت ببین پروسجورت ذخیره شده؟
    من command text تو همون سازندش نوشتم
    sp تو sqlserver درس کار میکنی نمیدونم اینجا واسه چی نمیشناسه.

  4. #4
    مدیر بخش آواتار mmd2009
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1403
    محل زندگی
    تهران
    پست
    2,393

    نقل قول: نشناختن stor procedure

    با سلام

    proc1 @y output اسم پروسیجر شماست ؟!!

    من احساس میکنم اسم پروسیجر شما proc1 هست و @y پارامتر شماست و output هم میگه که پارامتر خروجی است.

    شما کدت رو به این صورت اصلاح کن بعدش تست کن :


    SqlCommand command = new SqlCommand("proc1", connect);


    موفق باشید

  5. #5

    نقل قول: نشناختن stor procedure

    بازم درست نشد
    اگه من یه sp داشته باشم و بخوام ارگومان بهش بدم این درسته:proce2 @k,@f output
    یا اینکه فقط اسمشو بنویسم بعد پارامتر هامو بهش add کنم اگه اینجوری باشه اونوقت output چطوری add کنم

  6. #6

  7. #7
    کاربر دائمی آواتار az.heidarzadeh
    تاریخ عضویت
    اسفند 1388
    محل زندگی
    Iran-Mashhad
    پست
    241

    نقل قول: نشناختن stor procedure

    نقل قول نوشته شده توسط MAZAHER70 مشاهده تاپیک
    بازم درست نشد
    اگه من یه sp داشته باشم و بخوام ارگومان بهش بدم این درسته:proce2 @k,@f output
    یا اینکه فقط اسمشو بنویسم بعد پارامتر هامو بهش add کنم اگه اینجوری باشه اونوقت output چطوری add کنم
    بله شما باید توی CommandText فقط اسم sp رو بدید مثلا proce2 و بعد آرگومان هاشو بهش add کنید من خودم یه تابع دارم به این شکل

    public bool ExecuteNoneQuery(CommandType commandType, string commandText, params SqlParameter[] commandParameters)
    {
    using (SqlConnection con = new SqlConnection(ConnectionString))
    {
    bool execute = false;
    SqlCommand cmd = new SqlCommand();
    cmd.Connection = con;
    cmd.CommandType = commandType;
    cmd.CommandText = commandText;
    if (commandParameters != null && commandParameters.Length > 0)
    cmd.Parameters.AddRange(commandParameters);
    con.Open();
    try
    {
    cmd.ExecuteNonQuery();
    execute = true;
    }
    catch (SqlException exception)
    {
    throw exception;
    execute = false;
    }

    con.Close();
    return execute;
    }
    }

    و بعد از این تابع به این صورت استفاده میکنم

    public bool Update(int dcID, string vcName, string vcPersonnelID, string vcTel, string vcAddress)
    {

    return ExecuteNoneQuery(System.Data.CommandType.StoredPro cedure, "sp_UPD_Store", new SqlParameter[]{

    new SqlParameter("@dcID",dcID),
    new SqlParameter("@vcName",vcName),
    new SqlParameter("@vcPersonnelID",vcPersonnelID),
    new SqlParameter("@vcTel",vcTel),
    new SqlParameter("@vcAddress",vcAddress),

    });
    }

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •