نمایش نتایج 1 تا 8 از 8

نام تاپیک: حذف ازجدول دیتاست

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار hadis shaeidi
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1390
    پست
    148

    حذف ازجدول دیتاست

    این برنامه کارذخیره ولودروتوسطxmlانجام میده حالامن یه دکمهdeleteگذاشتم که ازلیست نام انتخابی روحذف میکنه حالامیخوام بدونم چطورمیشه این نام ازداخل خودجدول دیتاست هم حذف بشه که موقع لودکردن دیگه نیاد؟
    بعدازاین هم من یه کنترلimagelistبه فرم اضافه کردم که روش کلیک راست کردم ودرگزینه chooseimageیه عکس گذاشتم.وخاصیت listviewکه درفرمم هست رواین imagelist قراردادم.حالامیخوام این عکس که درمسیراجرایی برنامه قرارداره موقع لودکرن همراه نام بیاد.درضمن نمیخوام یه pictureboxبزارم واون عکس اونجابره داخل لیست چون اینکارروانجام دادم این برایه نام هستش که واردلیست میشه طبیعتا موقع لودبیشترازیک نام واردمیشه.
    لطفا منوراهنمایی کنیدبرنامه رواینجاگذاشتم.
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

  2. #2

    نقل قول: حذف ازجدول دیتاست

    یه خورده واضح تر توضیح بده
    دقیا برنامه ات میخواد چیکار کنه؟

  3. #3

    نقل قول: حذف ازجدول دیتاست

    if (result == DialogResult.Yes)
    {
    ListViewItem lvi = new ListViewItem();
    lvi = listView1.FindItemWithText(name);
    dsUsers.Tables[0].Rows[lvi.Index].Delete();
    listView1.Items.RemoveAt(lvi.Index);
    }

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار hadis shaeidi
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1390
    پست
    148

    نقل قول: حذف ازجدول دیتاست

    ممنونم ازپاسختون ولی روبرنامه پیادش کردم فقط ازلیست حذف میشه ازتوجدول حذف نمیکنه.

  5. #5

    نقل قول: حذف ازجدول دیتاست

    نقل قول نوشته شده توسط hadis shaeidi مشاهده تاپیک
    ممنونم ازپاسختون ولی روبرنامه پیادش کردم فقط ازلیست حذف میشه ازتوجدول حذف نمیکنه.
    دوست عزيز همشو كه من نبايد بنويسم كه ... خوب معلومه بايد Table رو ذخيره كني تو فايلت ديگه ...

    if (result == DialogResult.Yes)
    {
    ListViewItem lvi = new ListViewItem();
    lvi = listView1.FindItemWithText(name);
    dsUsers.Tables[0].Rows[lvi.Index].Delete();
    listView1.Items.RemoveAt(lvi.Index);
    dsUsers.WriteXml(UserFileName);
    }

  6. #6
    کاربر دائمی آواتار hadis shaeidi
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1390
    پست
    148

    نقل قول: حذف ازجدول دیتاست

    آها ببخشیددرست فرمودیدبازم ازتون تشکرمیکنم درست شد.
    ببخشیدمیشه قسمت دوم سوالم رو هم پاسخ بدیدکه موقع لودکردن همون عکسی که درخاصیتimagelistگذاشتم همراه نام بیادنمیخوام توpictureboxباشه .

  7. #7

    نقل قول: حذف ازجدول دیتاست

    دقيق سوالتو نفهميدم ولي فكر كنم منظورت اين باشه .... برنامه رو اينطوري تغير بده :

    private void button1_Click(object sender, EventArgs e)
    {
    dsUsers.Tables[0].Rows.Add(txtName.Text);
    dsUsers.WriteXml(UserFileName);
    LoadData();
    for (int i = 0; i < listView1.Items.Count; i++)
    listView1.Items[i].ImageIndex = 0;
    }

  8. #8
    کاربر دائمی آواتار hadis shaeidi
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1390
    پست
    148

    نقل قول: حذف ازجدول دیتاست

    دوست عزیز ازشما بی نهایت سپاسگذارم درست حدس زدید کاملا درسته.
    موفق باشید

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •