نمایش نتایج 1 تا 8 از 8

نام تاپیک: معدل دستور end وی بی در C#‎.net

  1. #1

    Question معدل دستور end وی بی در C#‎.net

    سلام
    آقا معادل این دستور End که تو VB.net کل برنامه رو میبنده، تو #C چیه؟

    و اینکه کلا واسه نمایش فرم Login ابتدای برنامه و در صورت ولید بود Username & Password به جز استفاده از متد hide راهه دیگه ای هست؟

    ممنون

  2. #2

    نقل قول: معدل دستور end وی بی در C#‎.net

    برای بستن کل برنامه از
    Application.Exit();
    استفاده کنید.

  3. #3

    نقل قول: معدل دستور end وی بی در C#‎.net

    و اینکه کلا واسه نمایش فرم Login ابتدای برنامه و در صورت ولید بود Username & Password به جز استفاده از متد hide راهه دیگه ای هست؟
    اگه منظورتون رو درست گرفته باشم باید از این کد برای بستن پنجره استفاده کنید:
    this.Close();

  4. #4

    نقل قول: معدل دستور end وی بی در C#‎.net

    نقل قول نوشته شده توسط m2_farzan مشاهده تاپیک
    اگه منظورتون رو درست گرفته باشم باید از این کد برای بستن پنجره استفاده کنید:
    this.Close();
    درست نگرفتی دوست عزیز!
    دستور this.close معادل Unload me در VB6 و Me.close در VB.Net هست. همون rt3073 درست گفته بودند.

  5. #5

    نقل قول: معدل دستور end وی بی در C#‎.net

    آره ممنون، مشکلم حل شد.

    فقط واسه فرم لاگین همون روش هاید کردن فرم اصلی درسته؟

  6. #6
    کاربر دائمی آواتار wolf_majid
    تاریخ عضویت
    آذر 1387
    محل زندگی
    اصفهان
    پست
    534

    نقل قول: معدل دستور end وی بی در C#‎.net

    به نظر من بهتره فرم لوگین رو توی لود فرم اصلی یوزینگ کنید
    using(FrmLogin frmLogin=new FrmLogin())
    {
    if(frmLogin.showDialog()==DialogResult.Ok)
    {}
    }

  7. #7
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    آذر 1385
    محل زندگی
    همین نزدیکیها
    پست
    683

    نقل قول: معدل دستور end وی بی در C#‎.net

    چرا فرم اصلی برنامه رو login گذاشتی؟
    اگه hide هم کنی باز بعضی مواقع دیده میشه و یا می افته پشت فرم های دیگه
    فرم اصلی رو فرمی بزار که منو هات توش هستند و login رو یه فرم معمولی در نظر بگیر که بعدش با close بتونی ببندیش و از حافظه خارجش کنی
    فقط میمونه فرم اصلی که نمیخوای دیده بشه که minimize کن و login.showdialog کن که فرم اصلی هم بالا نیاد بعد از ok شدن کاربر و رمز عبود فرم اصلی رو maximize کن

  8. #8

    نقل قول: معدل دستور end وی بی در C#‎.net

    نقل قول نوشته شده توسط zarrinnegar مشاهده تاپیک
    چرا فرم اصلی برنامه رو login گذاشتی؟
    اگه hide هم کنی باز بعضی مواقع دیده میشه و یا می افته پشت فرم های دیگه
    فرم اصلی رو فرمی بزار که منو هات توش هستند و login رو یه فرم معمولی در نظر بگیر که بعدش با close بتونی ببندیش و از حافظه خارجش کنی
    فقط میمونه فرم اصلی که نمیخوای دیده بشه که minimize کن و login.showdialog کن که فرم اصلی هم بالا نیاد بعد از ok شدن کاربر و رمز عبود فرم اصلی رو maximize کن
    سلام
    خب این Minimize کرردن فرم اصلی باید تو رویداد خوده فرم اصلی باشه؟
    بعد دستور minimize کردن چیه؟ همچین تابعی نبود.
    ممنون

برچسب های این تاپیک

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •