نمایش نتایج 1 تا 13 از 13

نام تاپیک: این خطای چیه؟esql espection was un handeled

  1. #1

    این خطای چیه؟esql espection was un handeled

    اقا سلام این مشکل برنامه منه همش اجرا میشه تا این قسمت nonquery

    if (textBox3.Text != "" & textBox4.Text != "" & textBox5.Text != "" & textBox6.Text != "" & textBox7.Text != "" & textBox8.Text != "" & textBox9.Text != "")


    {


    con.ConnectionString = cs;
    con.Open();
    cmd.Connection = con;
    da.SelectCommand = cmd;
    cmd.CommandText = "INSERT INTO table_2 (name,ghj,fij,sod,ghkol,datep,datee,oper) VALUES (@nname,@nghj,@nfij,@nsod,@nghkol,@ndatep,@ndatee, @noper)";



    cmd.Parameters.AddWithValue("@nname", textBox4.Text);
    cmd.Parameters.AddWithValue("@nghj", textBox3.Text);
    cmd.Parameters.AddWithValue("@nfij", textBox5.Text);
    cmd.Parameters.AddWithValue("@nsod", textBox6.Text);
    cmd.Parameters.AddWithValue("@nghkol",textBox7.Tex t);
    cmd.Parameters.AddWithValue("@ndatep", textBox8.Text);
    cmd.Parameters.AddWithValue("@ndatee", textBox9.Text);
    cmd.Parameters.AddWithValue("@noper", comboBox2.Text);
    >>ein ghesmat khatamide cmd.ExecuteNonQuery();


    cmd.CommandText = "Select * From table_2";
    da.Fill(dt);
    dataGridView1.DataSource = dt;
    con.Close();


  2. #2

    نقل قول: این خطای چیه؟esql espection was un handeled

    ميتوني مثل اين عمل كني

    OleDbConnection con;
    con = new OleDbConnection();
    con.ConnectionString = "ConnectionString";

    OleDbcmdmand cmd = new OleDbcmdmand();
    cmd.Connection = con;
    cmd.cmdmandText = "insert into pictures values(@id,@pic_add,@pic_type)";
    cmd.Parameters.AddWithValue("@id", GetNextID() + 1);
    cmd.Parameters.AddWithValue("@pic_add", name);
    cmd.Parameters.AddWithValue("@pic_type", type);

    con.Open();
    cmd.ExecuteNonQuery();
    con.Close();

  3. #3

    نقل قول: این خطای چیه؟esql espection was un handeled

    اقا کسی دیگه چیزی بگه این حطای چیه ؟همه مراحل رو درست انجام دادم ولی این خطا یهو اومده؟

    ممنون میشم؟اگه کمک کنید...

  4. #4

    نقل قول: این خطای چیه؟esql espection was un handeled

    اقابون کسی هست منو یاری کنه

  5. #5

    نقل قول: این خطای چیه؟esql espection was un handeled

    اگه خواستي برنامه رو ضميمه كن بررسي كنيم

  6. #6

    نقل قول: این خطای چیه؟esql espection was un handeled

    یا اطلاعات ورودیت مشکل داره یعنی با نوع فیلدهی پایگاهت همخوانی نداره و یا با نام فیلدهات سازگار نیست.

  7. #7

    نقل قول: این خطای چیه؟esql espection was un handeled


  8. #8

    نقل قول: این خطای چیه؟esql espection was un handeled

    نقل قول نوشته شده توسط hamid## مشاهده تاپیک
    یا اطلاعات ورودیت مشکل داره یعنی با نوع فیلدهی پایگاهت همخوانی نداره و یا با نام فیلدهات سازگار نیست.
    نه از اون نییییییییییی

  9. #9
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    آذر 1385
    محل زندگی
    همین نزدیکیها
    پست
    683

    نقل قول: این خطای چیه؟esql espection was un handeled

    روی خط 23 یک breakpoint بزار بعد محتویات cmd.CommandText رو ببین
    بعدش با کد sql بررسی کن ببین محتویات رو درست انداخته یا نه

  10. #10

    نقل قول: این خطای چیه؟esql espection was un handeled

    تا اونجايي كه من ديدم اين خط يادت رفته بنويسي .... :
    con.ConnectionString = cs;


    اگه با اين كار نكرد ، ديتابيس رو هم بزار تا ببينم .

  11. #11

    نقل قول: این خطای چیه؟esql espection was un handeled

    نقل قول نوشته شده توسط reza_mostafavi63 مشاهده تاپیک
    تا اونجايي كه من ديدم اين خط يادت رفته بنويسي .... :
    con.ConnectionString = cs;


    اگه با اين كار نكرد ، ديتابيس رو هم بزار تا ببينم .
    این از قبل بود ربطی به این نداره داداش مرسی

  12. #12
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    آذر 1385
    محل زندگی
    همین نزدیکیها
    پست
    683

    نقل قول: این خطای چیه؟esql espection was un handeled

    روی اون خطی که پیغام خطا میده یک breakpoint بزار بعد قبل از اجرای اون خط محتویات sqlcommand رو ببین

  13. #13

    نقل قول: این خطای چیه؟esql espection was un handeled

    شاید connectionstring مشکل داره

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •