نمایش نتایج 1 تا 9 از 9

نام تاپیک: کار با بانک اطلاعاتی

  1. #1
    کاربر تازه وارد آواتار bahram1100
    تاریخ عضویت
    مهر 1390
    محل زندگی
    من در شهر اصفهان زندگی می کنم و دانشجوی دانشگاه اصفهان
    پست
    77

    Post کار با بانک اطلاعاتی

    سلام و عرض خسته نباشید خدمت دوستان
    می خواستم بدونم آیا میشه برنامه ای که دارای بانک اطلاعاتی هستش بانکش به طور خودکار اتچ بشه یا اصلا نیاز به اتچ نداشته باشه؟
    اگه این کار شدنیه توضیح و اگه کدی داره برام به طور کامل بنویسین.
    ممنون

  2. #2
    کاربر تازه وارد آواتار bahram1100
    تاریخ عضویت
    مهر 1390
    محل زندگی
    من در شهر اصفهان زندگی می کنم و دانشجوی دانشگاه اصفهان
    پست
    77

    نقل قول: کار با بانک اطلاعاتی

    پس چجوری میشه به طور خودکار بانک اتچ بشه ؟

  3. #3

    نقل قول: کار با بانک اطلاعاتی

    و اگه کدی داره برام به طور کامل بنویسین.
    ................................

  4. #4
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    آذر 1385
    محل زندگی
    همین نزدیکیها
    پست
    683

    نقل قول: کار با بانک اطلاعاتی

    بانک اگه sql باشه باید attach بشه ولی اگه اکسس باشه نیازی به attach نیست

    درباره کد
    باید توی فرم لود فرم اصلی بیای اول چک کنی که sql ی نصب هست یا نه
    بعد بیای چک کنی اگه نصب هست دیتابیس شما توش هست یا نه
    بعد اگه دیتابیست نیست اونو attach کنی

    که اینها یخورده وقت میبره و کد

    بهتره برای برنامت setup بسازی و توی اون بگی هر چی لازمه نصب کنه
    و فقط تو برنامه چک کنی connection به sql میزنه یا نه بعد پیغام بدی دیتابیس موجود نیست یا اتصال به سرور مقدور نیست و کاربر بررسی کنه

  5. #5

    نقل قول: کار با بانک اطلاعاتی

    نقل قول نوشته شده توسط reza_mostafavi63 مشاهده تاپیک
    ................................
    داری تلافی می کنی....

    FileInfo mdf = new FileInfo(dbfile);

    databasename = mdf.Name.ToLower().Replace(@".mdf", @"");
    StringCollection databasefiles = new StringCollection();
    databasefiles.Add(mdf.FullName);
    databasefiles.Add(mdf.FullName.ToLower().Replace(@ ".ldf", @""));
    //this is where I have issue. Obviously I can't assume that the log file name would be the same as mdf file name with ldf extension. Thats when I thought there would be a way to read the header information from mdf file, and that will have ldf information.

    Server sqlServer = new Server(textServer.Text);
    sqlServer.AttachDatabase(databasename, databasefiles);


    منبع

    راه دیگه از CodeProject:

    string mypath = string.Empty;

    mypath = Application.StartupPath.ToString();
    SqlConnection attachCon = new SqlConnection("server =(local);database=master;Integrated Security=True");

    SqlCommand cm = new SqlCommand();
    cm.CommandType = CommandType.Text;
    cm.CommandText = "sp_attach_db @dbname = N'Metal', " +
    " @filename1 = N'" + mypath + "\\DB\\Test_Data.MDF" + "'," +
    "@filename2 = N'" + mypath + "\\DB\\Test_Log.LDF" + "'";
    attachCon.Open();
    cm.Connection = attachCon;
    cm.ExecuteNonQuery();

  6. #6
    کاربر تازه وارد آواتار bahram1100
    تاریخ عضویت
    مهر 1390
    محل زندگی
    من در شهر اصفهان زندگی می کنم و دانشجوی دانشگاه اصفهان
    پست
    77

    نقل قول: کار با بانک اطلاعاتی

    کسی لینک آموزش ستاپ ساختن را میدونه ؟
    بزارین تا ما هم استفاده کنیم.

  7. #7

    نقل قول: کار با بانک اطلاعاتی

    نقل قول نوشته شده توسط bahram1100 مشاهده تاپیک
    کسی لینک آموزش ستاپ ساختن را میدونه ؟
    بزارین تا ما هم استفاده کنیم.
    باید بری تالار بغلی

  8. #8
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    آذر 1385
    محل زندگی
    همین نزدیکیها
    پست
    683

    نقل قول: کار با بانک اطلاعاتی


  9. #9
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    آذر 1385
    محل زندگی
    همین نزدیکیها
    پست
    683

    نقل قول: کار با بانک اطلاعاتی


قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •