نمایش نتایج 1 تا 6 از 6

نام تاپیک: نحوه بهینه کردن حافظه رم

  1. #1
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    آبان 1389
    محل زندگی
    ایران
    پست
    182

    Question نحوه بهینه کردن حافظه رم

    سلام.
    من چطور میتونم حافظه رم رو فشرده سازی یا همون (Optimiz) کنم.
    یه کدی به زبان vb.net خودم دارم ولی کار نمیکنه.

    Declare Function a Lib "Kernel32.dll" (ByVal proccess As IntPtr, ByVal minimumWorkingSetSize As Integer, ByVal maximumWorkingSetSize As Integer) As Integer



    Public Sub compmemory()
    Try
    GC.Collect()
    GC.WaitForPendingFinalizers()
    If (Environment.OSVersion.Platform = PlatformID.Win32NT) Then
    a(Process.GetCurrentProcess().Handle, 1, 1)
    Dim mproc As Process() = Process.GetProcessesByName("ApplicationName")
    Dim mproc1 As Process
    For Each mproc1 In mproc
    a(mproc1.Handle, 1, 1)

    Next mproc1
    End If
    Catch ex As Exception
    End Try
    End Sub

  2. #2

    نقل قول: نحوه بهینه کردن حافظه رم

    برنامه کار میکنه ولی زیاد محسوس نیست، فرو رفتگی های روی خط آبی مال زمانهاییه که برنامه رو اجرا کردم.
    memory.jpg

  3. #3
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    آبان 1389
    محل زندگی
    ایران
    پست
    182

    نقل قول: نحوه بهینه کردن حافظه رم

    نقل قول نوشته شده توسط Dezfoul مشاهده تاپیک
    برنامه کار میکنه ولی زیاد محسوس نیست، فرو رفتگی های روی خط آبی مال زمانهاییه که برنامه رو اجرا کردم.
    memory.jpg
    سلام آقا Dezfoul.
    این برنامه ای رو که میگین و تصویرش رو گذاشتین رو میشه برام بذارینش ؟
    ممنون میشم اگه در این مورد کمکم کنین
    من میخوام کل پراسس های موجود در حافظه رو بهینه کنم.
    و این کدی رو که بالا گذاشتم هم ، فقط خود برنامه رو بهینه میکنه.

  4. #4

    نقل قول: نحوه بهینه کردن حافظه رم

    این برنامه ای رو که میگین و تصویرش رو گذاشتین رو میشه برام بذارینش ؟
    CTRL+ALT+DEL رو بزن تا taskmanager باز بشه و بعد وارد تب performance بشو، اون نمودار وسطی مربوط به حافظه رم میشه. یه خورده صبر کن تا نمودار، یه خورده حرکت کنه و بعدش چند بار پشت سر هم برنامه رو اجرا کن "تند تند" می بینی که یه ذره نمودار memory usage پایین میره.

  5. #5
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    آبان 1389
    محل زندگی
    ایران
    پست
    182

    نقل قول: نحوه بهینه کردن حافظه رم

    نقل قول نوشته شده توسط Dezfoul مشاهده تاپیک
    CTRL+ALT+DEL رو بزن تا taskmanager باز بشه و بعد وارد تب performance بشو، اون نمودار وسطی مربوط به حافظه رم میشه. یه خورده صبر کن تا نمودار، یه خورده حرکت کنه و بعدش چند بار پشت سر هم برنامه رو اجرا کن "تند تند" می بینی که یه ذره نمودار memory usage پایین میره.
    ولی من فکر کردم این برنامه رو خودتون نوشتین ، واسه همین گفتم که برام بذارینش (شما اومدی برنامه تسک منیجر رو به من میگی !؟)
    مثل اینکه اینجا یه تالار برنامه نویسیه ها
    من سورسش رو میخوام ، سورس بهینه سازی حافظه رم

  6. #6

    نقل قول: نحوه بهینه کردن حافظه رم

    من سورس خودت رو اجرا کردم درست کار میکنه تسک منیجر نشونه اش بود

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •