نمایش نتایج 1 تا 21 از 21

نام تاپیک: اسکن عکس به فرمت Jpg

  1. #1

    اسکن عکس به فرمت Jpg

    من یه برنامه دبیرخانه مینوسیم
    احتیاج به اسکن نامه ها و ذخیره اون در بانک اطلاعاتی وجود دارد.
    از اکتیو ایکس Kodak Image Scan استفاده میکنم که متاسفانه تنها به فرمت bmp,tiff عملیات اسکن را انجام میدهد ولی این فرمتها برای ذخیره سازی حجم زیادی میطلبند .
    چطور میتوان این تصاویر را با فرمتهای فشرده تر مثل jpg تبدیل و ذخیره کرد.
    یا لااقل راه حلی برای تبدیل فرمتهای bmp به jpg ؟
    متشکرم

  2. #2
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    بهمن 1381
    محل زندگی
    Iran
    پست
    134
    دوست عزیز اگه یک جستجوی کوچولو در سایت بکنی حتما پیدا می کنی اگه نتونستی با من تماس بگیر

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار ali_abbasi22145
    تاریخ عضویت
    آذر 1382
    محل زندگی
    يك جايي در پايتخت
    پست
    1,350
    سلام
    اگر پیدا نکردی با من تماس بگیر.

  4. #4
    از این نمونه برنامه استفاده کنید:
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

  5. #5
    سلام دوست عزیز
    اگه راه حلی پیدا کردی لطفا به من هم بگو
    با تشکر

  6. #6
    با سلام
    لطفا در مورد کار با اسکنر در دلفی منو راهنمایی کنید خیلی احتیاج دارم متشکرم
    با تشکر

  7. #7
    نقل قول نوشته شده توسط arash_delphi
    با سلام
    لطفا در مورد کار با اسکنر در دلفی منو راهنمایی کنید خیلی احتیاج دارم متشکرم
    با تشکر
    در این مورد قبلا" بحث شده، جستجو کنید.

  8. #8
    دوستان آیا کامپوننت ویا برنامه ای برای تبدیل فایل BMP به GIF سراغ دارید

    ممنون میشوم اگر مرا راهنمایی نمایید

  9. #9
    دوستان آیا کامپوننت ویا برنامه ای برای تبدیل فایل BMP به GIF سراغ دارید
    .................................................. ...................photoshop...................... .......................................

  10. #10

    Exclamation

    نقل قول نوشته شده توسط majidtorang
    .................................................. ...................photoshop...................... .......................................

    با تشکر از جوابتون

    ولی دوست عزیز من منظورم تو دلفی و محیط برنامه نویسی است.

  11. #11
    من هم شدیدا به این برنامه احتیاج دارم

    لطفا راهنمایی کنید

  12. #12

  13. #13

    Wink

    آقای خرسندی عزیز

    بسیار متشکرم که وقت گذاشتید و پاسخ دادید حتما به لینک سر می‌زنم

    ممنون


  14. #14
    ممنون از لینک شما

  15. #15
    کاربر دائمی آواتار ali_abbasi22145
    تاریخ عضویت
    آذر 1382
    محل زندگی
    يك جايي در پايتخت
    پست
    1,350
    سلام
    این را ببین:

    http://www.barnamenevis.org/sh...964#post168964

  16. #16
    نقل قول نوشته شده توسط ali_abbasi22145
    آقای عباسی عزیز به لینک مراجعه کردم و مشکلم حل شد

    از راهنمایی شما ممنونم

  17. #17
    کاربر دائمی آواتار ali_abbasi22145
    تاریخ عضویت
    آذر 1382
    محل زندگی
    يك جايي در پايتخت
    پست
    1,350
    سلام
    دوستان من همه اینها را در قسمت کامپوننتهای دلفی گفتم با عنوان: ImageEN نکات
    ای بابا !!!!!!

  18. #18
    شما می توانید با استفاده از دستور زیر این کار را انجام دهید


    IMGEDIT1.Save('نام فایل.jpg')

    البته باید کامپونت
    IMGEDIT1
    رو نصب کنید

  19. #19
    منتظر تایید آدرس ایمیل
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1385
    پست
    28
    میشه در باره اکتیو اکسهای که با اسکنر کار میکنند کمی کمک کنید..

  20. #20

    نقل قول: اسکن عکس به فرمت Jpg

    چجوری میشه یه عکس رو در دلفی اسکن کرد.
    وقتی روی یک button کلیک میکنیم وارد برنامه اسکنر شود.

  21. #21
    کاربر دائمی آواتار AmirSky
    تاریخ عضویت
    اسفند 1387
    محل زندگی
    تهران
    پست
    216

    نقل قول: اسکن عکس به فرمت Jpg

    من الان از ImageEn می کنم
    ولی قبلا روش کار من برای ذخیره با فرمت jpg این بود که اول یه متغیر TJPEGImage تعریف میکردم
    بعد با دستور ()Assing عکس اسکن شده را وارد متغیر می کردم و بعد متغیر رو به صورت jpg ذخیره می کردم و مشکلی هم نداشتم
    ضمنا یونیت jpeg باید به uses اضافه بشه
    موفق باشی

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •