نمایش نتایج 1 تا 3 از 3

نام تاپیک: اررور Index was outside the bounds of the array.

  1. #1
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    بهمن 1387
    محل زندگی
    تهران
    پست
    319

    اررور Index was outside the bounds of the array.

    سلام
    برنامه ام این ارروری رو که نوشتم میگیره1 df یک متغیر است که تاریخ رو داخل خودش نگه میداره .به قسمت # که میرسه اررور میگیره
     string[] df = new string[3];
    string df1 = ds10.Tables[0].Rows[0][1].ToString();
    df = df1.Split('/');
    string[] df_asli = new string[3];
    df_asli[0] = df[0];
    df_asli[1] = df[1];#
    df_asli[2] = df[2];

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار Farshid007
    تاریخ عضویت
    بهمن 1389
    محل زندگی
    Karaj
    پست
    1,249

    نقل قول: اررور Index was outside the bounds of the array.

    خوب اینجوری نمیشه که؟
    این ارور میگه که اون ارایه عنصری به این اندیس نداره
    باید جیک و پوک برنامه رو چک کنی(سعی کن با Break Point ها برنامتو کنترل کنی)

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار system32
    تاریخ عضویت
    خرداد 1388
    محل زندگی
    اصفهان
    سن
    35
    پست
    381

    نقل قول: اررور Index was outside the bounds of the array.

    مشکل این جاست که در سطر اول و ستون دوم هیچ مقداری ذخیره نشده قبلش حتما چک کن آیا مقداری برگردانده شده و طول اسپلیت ها چندتاست.

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •