نمایش نتایج 1 تا 2 از 2

نام تاپیک: کلاس grid view

  1. #1

    کلاس grid view

    سلام من یک کلاس دارم که متد اصلیش اینه :

        public GridView loadObject(GridView obj, string strSql, string tbl)
    {
    dv = bank.searchData(strSql, tbl);
    obj.DataSource = dv;

    obj.DataBind();

    return obj;
    }



    حلا می خوام allow paging هم داشته باشم چه کدی تو کلاس بالا اضافه کنم ؟

    خارج از کلاس بالا می دونم که باید
    این کد رو بزارم

                 protected void GridView1_PageIndexChanging(object sender, GridViewPageEventArgs e)
    {

    GridView1.PageIndex = e.NewPageIndex;

    CsObjects obj = new CsObjects();
    obj.loadObject(GridView1, "select url as 'آدرس سایت طراحی شده ' , daterequest as 'تاریخ سایت طراحی شده ' from [order] where taidnemonekar = 'true' ", "[order]");

    }




    ولی این کار مجبورم می کنه که 2 بار query بنویسیم میخوام که داخل همون متد این کار رو انجام بده
    و فقط داخل رویداد GridView1_PageIndexChanging بنویسیم GridView1.PageIndex = e.NewPageIndex;

    ممنون میشم راهنمایی کنید

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار meisam3322
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1389
    محل زندگی
    گرگان
    سن
    39
    پست
    895

    نقل قول: کلاس grid view

    دوست من مگه میشه بدون فراخوانی یه تابع اون رو اجرا کرد ؟ از اون حرفها بود اااا .....

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •