صفحه 1 از 5 123 ... آخرآخر
نمایش نتایج 1 تا 40 از 178

نام تاپیک: اسلاید شو برای دانلود

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار fakhravari
    تاریخ عضویت
    دی 1388
    محل زندگی
    بوشهر
    سن
    34
    پست
    8,027

    اسلاید شو برای دانلود

    با سلام
    دیدم خیلی دوستان دارن دنبال اسلاید شو میگردند منم تا جایی که بلدم چنتا اسلاید گیر اوردم و دستکاریشون کردم و گذاشتم برای شما دوستان
    یه پروژه ساده درست کنید و Database_Config در آن بگذارید > دیتابیس و فایل کنفیگ.
    خوشحال میشم دوستان این تاپیک رو به عنوان تاپیک اسلاید شو در نظر بگیرند و اسلاید شو ها رو به این تاپیک بیارن که هم صرفه جویی بشه در تعداد پستها
    http://mohamad-hoosein.persiangig.co...ase_Config.rar
    _________
    http://fakhravary.blogfa.com
    _________



    برای دریافت بر روی هر عکس کلیک کنید.

    آخرین ویرایش به وسیله fakhravari : شنبه 19 آذر 1390 در 23:07 عصر

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار fakhravari
    تاریخ عضویت
    دی 1388
    محل زندگی
    بوشهر
    سن
    34
    پست
    8,027

    نقل قول: اسلاید شو برای دانلود

    با سلام
    این اسلاید برای اخبار بکار میره که به صورت تکی و چند تایی کشویی رد میشن


    اسلاید ها پایین برای نمایش کتابها بیشتر بکار میرن که اندازه عکسها میتوانید در اسلاید ها ببنید


    آخرین ویرایش به وسیله fakhravari : شنبه 26 آذر 1390 در 22:26 عصر

  3. #3

    نقل قول: اسلاید شو برای دانلود

    ممنون از آموزشتون
    واقعا مفید بود فقط اگه امکان داره درباره کدها توضیح بدید.
    ضمنا اگه من بخام از این اسلایدها توی سایتم استفاده کنم چیکار کنم؟میشه یه جورایی dll ساخت؟

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار fakhravari
    تاریخ عضویت
    دی 1388
    محل زندگی
    بوشهر
    سن
    34
    پست
    8,027

    نقل قول: اسلاید شو برای دانلود

    نقل قول نوشته شده توسط lida2010 مشاهده تاپیک
    ممنون از آموزشتون
    واقعا مفید بود فقط اگه امکان داره درباره کدها توضیح بدید.
    ضمنا اگه من بخام از این اسلایدها توی سایتم استفاده کنم چیکار کنم؟میشه یه جورایی dll ساخت؟
    با سلام
    دوستان اگر امکانش هست فقط از اسلاید شو استفاده کنید و سوال جواب نکنید . از دکمه تشکر استفاده کنید تا پستها شلوغ نشوند.
    چون این قالبها اماده است و باید js/css یاد بگیرید.
    قالب این اسلایدها جوری هستند که به راحتی میتوانید داینامیک کنید.
    اسلاید های دیگر به زودی

  5. #5

    نقل قول: اسلاید شو برای دانلود

    نقل قول نوشته شده توسط lida2010 مشاهده تاپیک
    ممنون از آموزشتون
    واقعا مفید بود فقط اگه امکان داره درباره کدها توضیح بدید.
    ضمنا اگه من بخام از این اسلایدها توی سایتم استفاده کنم چیکار کنم؟میشه یه جورایی dll ساخت؟
    کافیه فایل های Js رو به پروژتون به همون ترتیبی که تو sample هست اضافه کنید ، CSS رو هم همچنین.
    بعد قسمت Html رو کپی کنید،حالا با توجه به قالبتون سایز هارو تو CSS و گاهی هم تو جاوا اسکریپت تغییر بدید.
    جزئی تر کمک خواستین در خدمت هستم ، البته تو یک تاپیک جدید.
    اهدای عضو اهدای زندگی
    --------------------------------------------------
    آخرین پروژه ها :
    آنتی ویروس کسپرسکی آنلاین --- فروشگاه آنلاین بیت دیفندر

    آنتی ویروس بیت دیفندر --- دوتخته: نقد و بررسی هتل های ایران و جهان --- پشم شیشه ، پشم سنگ و کارتن پلاست ایران --- کسپرسکی


    --------------------------------------------------



  6. #6

    نقل قول: اسلاید شو برای دانلود

    دوست عزیز تاپیک خوبیه البته اگه فقط کپی نباشه و بررسی کنی مثلا با این مرورگر سازگار یا این مشکلات داره در ضمن منبع مطالب بذارید تا دوستان به منبع اصلی هم دسترسی داشته باشن...!
    EasySlider یک اسلایدر پر کاربرد و ساده است که به راحتی میتوان داینامیکش کرد...!
    مشکلات :در بعضی نسخه با عوض کردن Direction و Float دیگر اسلایدر کار نمیکند،امکان نمایش متن به صورت پیش فرض ندارد
    مزایا:سازگاری با بیشتر مرورگرها،سادگی،رایگان
    دمو:نوع 1،نوع 2،نوع 3
    آشنایی با تنظیمات
    سایت سازنده
    لینک دانلود نسخه 1.7

  7. #7
    کاربر دائمی آواتار ParsaNM
    تاریخ عضویت
    بهمن 1386
    محل زندگی
    جايي در تهران
    پست
    167

    نقل قول: اسلاید شو برای دانلود

    دوستان روش دايناميک کردن رو ميشه يه توضيحي بدين ... مي خوام يک دايرکتوري داشته باشم که هر چي عکس توش هست نمايش داده بشه ...!
    اصلا اين امکان داره ؟

  8. #8
    کاربر دائمی آواتار fakhravari
    تاریخ عضویت
    دی 1388
    محل زندگی
    بوشهر
    سن
    34
    پست
    8,027

    نقل قول: اسلاید شو برای دانلود

    با سلام بله امکان پذیره.
    کد به این صورت
        protected void Button1_Click(object sender, EventArgs e)
    {
    string path = Server.MapPath(@"..\1\img\");
    string[] files = System.IO.Directory.GetFiles(path);
    string tags="";
    foreach (string f in files)
    {
    string ff = System.IO.Path.GetFileName(f);
    tags += "<img width='220' height='114' src='../1/img/{0}'/>\n";
    tags = string.Format(tags, ff);
    }
    Literal1.Text = tags;
    }

        <asp:Button ID="Button1" runat="server" onclick="Button1_Click" Text="Button" />
    <asp:Literal ID="Literal1" runat="server"></asp:Literal>

    فقط روی افکتش کار میکنم.

  9. #9
    کاربر دائمی آواتار ParsaNM
    تاریخ عضویت
    بهمن 1386
    محل زندگی
    جايي در تهران
    پست
    167

    نقل قول: اسلاید شو برای دانلود

    دوست عزيز ممنون ...
    من کد شما رو تو سيستم جايگزين کردم و در ضمن 2 تا کليد راست و چپ رو برداشتم چون تو سايتم جايي براشون ندارم ... ولي فکر ميکنم کد خيلي قشنگي نشد ..
    ميشه لطفا خودت کد تکميل شده رو بدون کليدهاي راست و چپ اصلاح کني .. ممنون

  10. #10
    کاربر دائمی آواتار fakhravari
    تاریخ عضویت
    دی 1388
    محل زندگی
    بوشهر
    سن
    34
    پست
    8,027

    نقل قول: اسلاید شو برای دانلود

    با سلام
    در این اسلاید مواردی که با کادر زرد رنگ مشخص کردم امکانات این اسلاید است .
    برای دریافت روی عکس کلیک کنید

  11. #11
    کاربر دائمی آواتار fakhravari
    تاریخ عضویت
    دی 1388
    محل زندگی
    بوشهر
    سن
    34
    پست
    8,027

    نقل قول: اسلاید شو برای دانلود

    با سلام
    در این اسلاید مواردی که با کادر قرمز رنگ مشخص کردم امکانات این اسلاید است .
    برای دریافت روی عکس کلیک کنید 2 اسلاید

  12. #12
    کاربر دائمی آواتار fakhravari
    تاریخ عضویت
    دی 1388
    محل زندگی
    بوشهر
    سن
    34
    پست
    8,027

    نقل قول: اسلاید شو برای دانلود

    برای دریافت روی عکس کلیک کنید

  13. #13
    کاربر دائمی آواتار NIUSHA_KH
    تاریخ عضویت
    مرداد 1387
    محل زندگی
    London
    پست
    118

    نقل قول: اسلاید شو برای دانلود

    سلام
    من مشکلی دارم و اون اینه که میخوام عکسها اتوماتیک عوض بشن و نه با کلیک کاربر!
    ضمنا فقط اسلاید شو ساده میخوام بون هیچ افکتی
    ممنون میشم اگه راهنمایی بفرمایید

  14. #14

    نقل قول: اسلاید شو برای دانلود

    خوب اسلایدشو دقیقا همین کار رو برای شما انجام میده اصلا دلیل این که اسمش اسلایدشو هست همینه، نمایش به صورا اسلایدی.
    اسلایدشو ساده هم خوب یکم کدها رو عوض کن و چیزایی که نمی خوای رو حذف کن از همین اسلایدشوها، اگر هم یک کار آماده و راحت می خوای خوب سرچ کن پیدا می کنی.

  15. #15
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    فروردین 1388
    محل زندگی
    خوزستان _ اهواز
    پست
    97

    نقل قول: اسلاید شو برای دانلود

    سلام دوستان
    ممنون از اسلاید شو های خوبتون و همچنین توضیحات مفیدتون .
    ببخشید میخواستم ببینم کسی همچین اسلاید شویی سراغ داره ؟ 33971-m.jpg پایین صفحه را میگم ، محصولاتش را مه نمایش داده .

    بازم مرسی و تشکر

  16. #16
    کاربر دائمی آواتار fakhravari
    تاریخ عضویت
    دی 1388
    محل زندگی
    بوشهر
    سن
    34
    پست
    8,027

    نقل قول: اسلاید شو برای دانلود

    اسلاید جدید
    یه پلیر و یه اسلاید تبلیغاتی > برای دریافت کلیک کنید روی عکس
    مدا پلیر MP4

  17. #17
    کاربر دائمی آواتار nasr
    تاریخ عضویت
    آذر 1382
    محل زندگی
    هر کجا هستم باشم آسمان مال من است پنجره فکر هوا عشق زمین مال من است
    پست
    2,018

    نقل قول: اسلاید شو برای دانلود

    بنده نیاز به یه اسلاید شو شبیه به این سایت دارم
    http://www.ikid.ir/

    ممنون

  18. #18
    کاربر دائمی آواتار fakhravari
    تاریخ عضویت
    دی 1388
    محل زندگی
    بوشهر
    سن
    34
    پست
    8,027

    اسلاید شو برای دانلود

    برای دریافت بر روی عکس کلیک کنید
    امکانات را بر روی عکس مشخص کرده ام

  19. #19

    نقل قول: اسلاید شو برای دانلود

    نقل قول نوشته شده توسط fakhravari مشاهده تاپیک
    با سلام بله امکان پذیره.
    کد به این صورت
        protected void Button1_Click(object sender, EventArgs e)
    {
    string path = Server.MapPath(@"..\1\img\");
    string[] files = System.IO.Directory.GetFiles(path);
    string tags="";
    foreach (string f in files)
    {
    string ff = System.IO.Path.GetFileName(f);
    tags += "<img width='220' height='114' src='../1/img/{0}'/>\n";
    tags = string.Format(tags, ff);
    }
    Literal1.Text = tags;
    }

        <asp:Button ID="Button1" runat="server" onclick="Button1_Click" Text="Button" />
    <asp:Literal ID="Literal1" runat="server"></asp:Literal>

    فقط روی افکتش کار میکنم.
    به جای کد بالا بهتره از reapeter استفاده کنید . خیلی بهتراز روش بالا

  20. #20
    کاربر دائمی آواتار Rohollaes
    تاریخ عضویت
    آبان 1389
    محل زندگی
    همین اطراف
    پست
    130

    نقل قول: اسلاید شو برای دانلود

    سلام دوستان . اینم سایتی که هرچی slide show فکر کنی توش پیدا میشه
    http://www.htmldrive.net

  21. #21
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    فروردین 1389
    محل زندگی
    شهر راز
    پست
    98

    نقل قول: اسلاید شو برای دانلود

    سلام
    آقای فخر آوری این اسلاید شو موجود رد این اسلاید رو هر کاریسش می کنم باز خطا می ده، لطفا شما که در این کار متبحرید، یه نگاهی بندازید ببینید مشکلش چیه؟
    ممنون. اسلاید شو دوم مد نظرمه
    http://www.htmldrive.net/items/demo/...nsition-Plugin

  22. #22
    کاربر دائمی آواتار fakhravari
    تاریخ عضویت
    دی 1388
    محل زندگی
    بوشهر
    سن
    34
    پست
    8,027

    نقل قول: اسلاید شو برای دانلود

    برای دریافت روی عکس کلیک کنید


  23. #23

    نقل قول: اسلاید شو برای دانلود

    نقل قول نوشته شده توسط fakhravari مشاهده تاپیک
    با سلام
    این اسلاید برای اخبار بکار میره که به صورت تکی و چند تایی کشویی رد میشن


    اسلاید ها پایین برای نمایش کتابها بیشتر بکار میرن که اندازه عکسها میتوانید در اسلاید ها ببنید


    با سلام
    من هر کدوم از فایل ها رو اجرا می کنم این خطا رو میده
    The connection name 'DatabaseConnectionString1' was not found in the applications configuration or the connection string is empty.

    دیتابیس رو داخل فایل قرار ندادین ؟

  24. #24
    کاربر دائمی آواتار fakhravari
    تاریخ عضویت
    دی 1388
    محل زندگی
    بوشهر
    سن
    34
    پست
    8,027

    نقل قول: اسلاید شو برای دانلود

    نقل قول نوشته شده توسط parnian90 مشاهده تاپیک
    با سلام
    من هر کدوم از فایل ها رو اجرا می کنم این خطا رو میده
    The connection name 'DatabaseConnectionString1' was not found in the applications configuration or the connection string is empty.

    دیتابیس رو داخل فایل قرار ندادین ؟
    در پست اول است دیتابیس

  25. #25

    نقل قول: اسلاید شو برای دانلود

    ببخشيد ميدونم اين تايپك قدميه ولی اگه ميشه‌بگيد چه كدی رو تو قسمت Body قرار بايد بدم؟ و اينكه عكسهای Close و... رو بعد از آپلـود كجا بايد قرار بدم؟

    باتشكـر

  26. #26

    نقل قول: اسلاید شو برای دانلود

    سلام من دانلود کردم ولی بلد نیستم چطوری استفاده کنم هیچ جا هم توضیح ندادین لطفا واضح تر بفرمایید چطوری استفاده کنیم.با تشکر

  27. #27
    کاربر دائمی آواتار fakhravari
    تاریخ عضویت
    دی 1388
    محل زندگی
    بوشهر
    سن
    34
    پست
    8,027

    نقل قول: اسلاید شو برای دانلود

    خلی ساده است.
    هر اسلاید Body تا / بستشو دنبال کنید .
    فایلها اسلاید که میشه js , css را به پروژه خود ببرید

  28. #28

    نقل قول: اسلاید شو برای دانلود

    نقل قول نوشته شده توسط fakhravari مشاهده تاپیک
    با سلام
    در این اسلاید مواردی که با کادر زرد رنگ مشخص کردم امکانات این اسلاید است .
    برای دریافت روی عکس کلیک کنید
    با سلام دوست عزیز
    چطوری میشه این اسلاید شو را متحرک کرد که منتظر کلیک کاربر نباشه
    میدونم که باید jquery را دستکاری کرد ولی نمیدونم کدام کد رو

  29. #29
    کاربر دائمی آواتار fakhravari
    تاریخ عضویت
    دی 1388
    محل زندگی
    بوشهر
    سن
    34
    پست
    8,027

    نقل قول: اسلاید شو برای دانلود

    اطلاعات دقیقی ندارم.
    این قالب را در تالار
    https://barnamenevis.org/forumdisplay.php?161-jQuery
    https://barnamenevis.org/forumdisplay...8Web-Design%29
    سوال کنید بهتر جواب میگیرید.

  30. #30
    کاربر دائمی آواتار fakhravari
    تاریخ عضویت
    دی 1388
    محل زندگی
    بوشهر
    سن
    34
    پست
    8,027

    نقل قول: اسلاید شو برای دانلود

    یکی از پرکاربرد ترین اسلاید جهت تبلیغات
    مثل سمت راست بالای سایت
    برای دریافت روی عکس کلیک کنید

  31. #31
    کاربر دائمی آواتار fakhravari
    تاریخ عضویت
    دی 1388
    محل زندگی
    بوشهر
    سن
    34
    پست
    8,027

    نقل قول: اسلاید شو برای دانلود

    با سلام
    چنتا اسلاید قشنگ و کاربردی .
    برای دریافت روی عکس کلیک کنید.


  32. #32
    کاربر دائمی آواتار AmirGhasemi
    تاریخ عضویت
    مرداد 1391
    محل زندگی
    تهران
    پست
    522

    نقل قول: اسلاید شو برای دانلود

    سلام و ممنون از جناب فخرآوري
    يه نكته كوجك جهت عرض وجود بنده!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1
    دوستان معمولا در استفاده از اسلايد شوها تا جاي امكان از ديتابيس استفاده نيم شود به روش ادرس دهي مستقيم استاتيك استفاده كنيد بهتر است تا لود صفحه اول وب سايت شما كندتر نشود! اگر ديكگه واقعا استفاده از فرم هاي داناميك نياز بود به فراخواني از ديتابيس رجوع شود
    تشكر دوباره از جناب فخر آوري با حوصله فراوان ايشان

  33. #33
    کاربر دائمی آواتار fakhravari
    تاریخ عضویت
    دی 1388
    محل زندگی
    بوشهر
    سن
    34
    پست
    8,027

    نقل قول: اسلاید شو برای دانلود

    نقل قول نوشته شده توسط AmirGhasemi مشاهده تاپیک
    سلام و ممنون از جناب فخرآوري
    يه نكته كوجك جهت عرض وجود بنده!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1
    دوستان معمولا در استفاده از اسلايد شوها تا جاي امكان از ديتابيس استفاده نيم شود به روش ادرس دهي مستقيم استاتيك استفاده كنيد بهتر است تا لود صفحه اول وب سايت شما كندتر نشود! اگر ديكگه واقعا استفاده از فرم هاي داناميك نياز بود به فراخواني از ديتابيس رجوع شود
    تشكر دوباره از جناب فخر آوري با حوصله فراوان ايشان
    استاتیک که اصلا پیشنهاد نمیشه.
    کلیه اسلاید های بالا داینامیک هستند و به راحتی قابل اجرا هستند.
    دوستان اصلا نگران سرعت نباشید.
    من خیلی شنیدم که میگن خواندن از بانک سرعت کم میکنه ولی اینو در نظر داشته باشید همه این حرفا توی ایران بحث میشه چون سرعت اینترنتشون کم .

  34. #34
    کاربر دائمی آواتار alia.n
    تاریخ عضویت
    تیر 1389
    محل زندگی
    شیراز
    پست
    194

    نقل قول: اسلاید شو برای دانلود

    نقل قول نوشته شده توسط fakhravari مشاهده تاپیک
    یکی از پرکاربرد ترین اسلاید جهت تبلیغات
    مثل سمت راست بالای سایت
    برای دریافت روی عکس کلیک کنید
    سلام اقای فخرآوری عزیز من این اسلاید شو رو توی سایتم قرار دادم اما وقتی با موس روش میرم و باز میشه منویی که توی صفحه وجود داره ازبین نمیره مانند شکل زیر میشه

    1233png.png
    این هم منو
    menu_Horizontal Subnav.zip
    آخرین ویرایش به وسیله alia.n : شنبه 22 مهر 1391 در 00:35 صبح

  35. #35
    کاربر دائمی آواتار fakhravari
    تاریخ عضویت
    دی 1388
    محل زندگی
    بوشهر
    سن
    34
    پست
    8,027

    نقل قول: اسلاید شو برای دانلود

    با سلام
    این ببنید http://www.fakhravary.somee.com
    شما عکسی بزارید دیگر منو زیری نمایش نمیده.
        <script type="text/javascript" language="javascript">
    $(function () {
    $('body').peelback({
    adImage: 'AfDanload_files/assets/11.png',
    peelImage: 'AfDanload_files/assets/peel-image.png',
    clickURL: 'http://www.fakhravary.somee.com/',
    smallSize: 50,
    bigSize: 300,
    gaTrack: true,
    gaLabel: '#1 Stegosaurus',
    autoAnimate: true
    });
    });
    </script>

    ---------------------------------------------------------
    برای نمونه بر روی عکس پست ها کلیک کنید . اسلاید بالا نمایش میدهد .یا اینو ببینید
    http://www.fakhravary.somee.com/Members_All.aspx

  36. #36
    کاربر دائمی آواتار alia.n
    تاریخ عضویت
    تیر 1389
    محل زندگی
    شیراز
    پست
    194

    نقل قول: اسلاید شو برای دانلود

    نقل قول نوشته شده توسط fakhravari مشاهده تاپیک
    با سلام
    این ببنید http://www.fakhravary.somee.com
    شما عکسی بزارید دیگر منو زیری نمایش نمیده.
        <script type="text/javascript" language="javascript">
    $(function () {
    $('body').peelback({
    adImage: 'AfDanload_files/assets/11.png',
    peelImage: 'AfDanload_files/assets/peel-image.png',
    clickURL: 'http://www.fakhravary.somee.com/',
    smallSize: 50,
    bigSize: 300,
    gaTrack: true,
    gaLabel: '#1 Stegosaurus',
    autoAnimate: true
    });
    });
    </script>

    ---------------------------------------------------------
    برای نمونه بر روی عکس پست ها کلیک کنید . اسلاید بالا نمایش میدهد .یا اینو ببینید
    http://www.fakhravary.somee.com/Members_All.aspx
    سلام عکس هم گذاشتم بازهم همین جوریه!!!!!!!!!!!!!

  37. #37
    کاربر دائمی آواتار fakhravari
    تاریخ عضویت
    دی 1388
    محل زندگی
    بوشهر
    سن
    34
    پست
    8,027

    نقل قول: اسلاید شو برای دانلود

    نقل قول نوشته شده توسط alia.n مشاهده تاپیک
    سلام عکس هم گذاشتم بازهم همین جوریه!!!!!!!!!!!!!
    نمیشه که نشه
    این عکس منو نشون میده AfDanload_files/assets/11.png
    اینم که اون برگ هست کنار میره AfDanload_files/assets/peel-image.png

  38. #38
    کاربر دائمی آواتار alia.n
    تاریخ عضویت
    تیر 1389
    محل زندگی
    شیراز
    پست
    194

    نقل قول: اسلاید شو برای دانلود

    این هم عکس

    1234.png

    فکر کنم مشکل از منو باشه میشه خودتون منو و این اسلاید شو رو دریه پروژه امتحان کنید من هرچی دست کاری کردم اتفاقی نیافتاد شما استادتر هستید اگر زحمتشو بکشید ممنون میشم.

  39. #39

    نقل قول: اسلاید شو برای دانلود

    با سلام و خسته نباشید
    من اسلاید شو شماره 3 را دانلود کردم ولی یک مشکل دارم چطوری سایز عکس را تنظیم کنم که در مرورگرهای مختلف متناسب با اندازه صفحه تصویر به صورت خودکار تغییر اندازه دهد داخل خود کنترل عکس سایز عکس را هم تغییر دادم ولی تاثیری نداشت لطفا راهنمایی نمایید

  40. #40
    کاربر دائمی آواتار fakhravari
    تاریخ عضویت
    دی 1388
    محل زندگی
    بوشهر
    سن
    34
    پست
    8,027

    نقل قول: اسلاید شو برای دانلود

    نقل قول نوشته شده توسط mina256 مشاهده تاپیک
    با سلام و خسته نباشید
    من اسلاید شو شماره 3 را دانلود کردم ولی یک مشکل دارم چطوری سایز عکس را تنظیم کنم که در مرورگرهای مختلف متناسب با اندازه صفحه تصویر به صورت خودکار تغییر اندازه دهد داخل خود کنترل عکس سایز عکس را هم تغییر دادم ولی تاثیری نداشت لطفا راهنمایی نمایید
    با سلام
    در مورد شماره 3 میتونید تغیر سایز بدید مثال در این سایت گزاشتم.
    http://itnevisan.com/Show/Default.as...0Open%20Sourse
    شما باید عکس متناسب یا اندازه اسلاید در نظر بیرید عکس های بزرگ زوم میشه
    اندازه قالب اسلاید در CSS ها قابل تنظیم

صفحه 1 از 5 123 ... آخرآخر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •