نمایش نتایج 1 تا 3 از 3

نام تاپیک: فعال کردن دکمه ها برای انجام تراکنش!

  1. #1

    فعال کردن دکمه ها برای انجام تراکنش!

    سلام. می خوام توی این صفحه اگه رو دکمه(عکس) ویرایش یا حذف کلیک کرد در همین صفحه کارهای مورد نظر را انجام بده اما صفحه رفرش میشه و هیچ کاری انجام نمیشه! یا اگه راه دیگه ای به نظرتون میرسه پیشنهاد کنید ممنونم
    میشه راهنمایی کنید؟
    <?php 
    session_start();?>
    <?php
    if($_SESSION['eduadmin'] != true)
    header('location: main.php');
    include("Connections/cn.php");
    if(isset($_SESSION['login']))
    {
    $db_link = mysql_connect($db_host, $db_user, $db_pass) or die("خطا در اتصال به پایگاه داده");
    mysql_select_db($db_name, $db_link) or die("خطا در انتخاب پایگاه داده");
    mysql_query("SET NAMES `utf8`");
    $sql = "select * from course";
    $result=mysql_query($sql,$db_link);
    }
    ?>
    <!DOCTYPE html PUBLIC "-//W3C//DTD XHTML 1.0 Transitional//EN" "http://www.w3.org/TR/xhtml1/DTD/xhtml1-transitional.dtd">
    <html xmlns="http://www.w3.org/1999/xhtml">
    <head>
    <meta http-equiv="Content-Type" content="text/html charset =UTF-8";/>
    <title>مدیریت آموزش</title>
    <LINK rel="stylesheet" type="text/css" href="regstyle.css">
    </head>
    <body >
    <?php
    $username=$_SESSION['login'];
    print<<<HERE
    <div class="use-box-shadow" id="wrapper-outer">
    <div id="wrapper">
    <div id="sitename">
    <h1><a href="#">مدیریت آموزش</a></h1>
    </div>
    <ul id="nav">
    <li class="top"><a href="main.php" class="top_link"><span>صفحه اصلی</span></a></li>
    <li class="top"><a href="news.php" id="news" class="top_link"><span class="down">اخبار</span></a>
    <ul class="sub">
    <li><a href="#nogo1" class="fly">اخبار آموزشگاه</a>
    <ul>
    <li><a href="#nogo2">اخبار روز</a></li>
    <li><a href="#nogo3">خبرهای کاربران</a></li>
    <li><a href="#nogo4">خبرهای قدیمی</a></li>
    </ul>
    </li>
    <li class="mid"><a href="#nogo5" class="fly">گروه های آموزشی</a>
    <ul>
    <li><a href="#nogo6">برق و الکترونیک</a></li>
    <li><a href="#nogo7">علوم قرآنی</a></li>
    <li><a href="#nogo8">مهارتهای زندگی</a></li>
    <li><a href="#nogo9" class="fly">فناوری اطلاعات</a>
    <ul>
    <li><a href="#nogo10">آموزش ویندوز</a></li>
    <li><a href="#nogo11">آموزش لینوکس</a></li>
    <li><a href="#nogo12" class="fly">مهرتهای هفتگانه</a>
    <ul>
    <li><a href="#nogo13">Word</a></li>
    <li><a href="#nogo14">Exel</a></li>
    <li><a href="#nogo15">Access</a></li>
    <li><a href="#nogo16">PowerPoint</a></li>
    <li><a href="#nogo17">PhotoShop</a></li>
    <li><a href="#nogo18">Publisher</a></li>
    <li><a href="#nogo19">Journal </a></li>
    </ul>
    </li>
    </ul>
    </li>
    <li><a href="#nogo20">دیگر</a></li>
    </ul>
    </li>
    </ul>
    </li>
    <li class="top"><a href="courses.php" id="courses" class="top_link"><span class="down">دوره ها</span></a>
    <ul class="sub">
    <li><a href="#nogo21">ثبت نامی</a></li>
    <li><a href="#nogo22">شروع شده</a></li>
    <li><a href="#nogo23">تمام شده</a></li>
    <li><a href="#nogo24">غیر فعال</a></li>
    </ul>
    </li>
    <li class="top"><a href="#nogo25" id="log" class="top_link"><span class="down">ورود</span></a>
    <ul class="sub">
    <li><a href="#nogo26" class="fly">کاربر قدیمی</a>
    <ul>
    <li><a href="login.php">ورود اصلی</a></li>
    <li><a href="forgetpass.php">فراموشی رمز عبور</a></li>
    </ul>
    </li>
    <li><a href="register.php">کاربر جدید</a></li>
    <li><a href="#nogo27">میهمان</a></li>
    </ul>
    </li>
    <li class="top"><a href="aboutus.php" id="aboutus" class="top_link"><span class="down">درباره ما</span></a>
    <ul class="sub">
    <li><a href="#nogo28">تاریخچه</a></li>
    <li><a href="#nogo29">تماس با ما</a></li>
    </ul>
    </li>
    <li class="top"><a href="logout.php" id="privacy" class="top_link"><span>خروج</span></a></li>
    </ul>
    <div id="body" class="clear" align="center">
    <div id="sidebar" class="column-right" >
    <ul>
    <li>
    <h4>منو اصلي</h4>
    <ul>
    <li><a href="eduadmin.php">مدیریت آموزش</a></li>
    <li><a href="news.php">اخبار</a></li>
    <li><a href="teacher.php">اساتید</a></li>
    <li><a href="profile.php">پروفایل</a></li>
    </ul>
    HERE;
    access($username);
    print<<<HERE
    </li>




    </ul>
    </div>
    <form action="#" method="POST">
    <input type="submit" name="courses" value="مشاهده دوره ها"/>
    <input type="submit" name="users" value="مشاهده کاربران"/>
    </form>
    <form action="coursedel.php" method="POST">
    HERE;
    if(isset($_POST['courses']))
    {
    print<<<HERE

    <table align="center" dir="rtl"><th>کد دوره </th><th>نام دوره</th><th>استاد</th><th>مدرک اعطایی</th><th>تاریخ شروع</th><th>تاریخ پایان</th>
    <th>تاریخ امتحان</th><th>پیشنیاز</th><th>هزینه</th><th>ظرفیت</th><th>ملاحظات</th><th>امکانات</th>
    HERE;
    for($i=0;$i<mysql_num_rows($result);$i++)
    {
    $course[$i] = mysql_fetch_array($result);
    echo '<tr><td>'.$course[$i]['coid'].'</td><td>'.$course[$i]['co_name'].'</td><td>'.$course[$i]['t_name'].'</td><td>'.$course[$i]['certification'].
    '</td><td>'.$course[$i]['st_time'].'</td><td>'.$course[$i]['fin_time'].'</td><td>'.$course[$i]['ex_time'].'</td><td>'.$course[$i]['pre_co'].
    '</td><td>'.$course[$i]['cost'].'</td><td>'.$course[$i]['cap'].'</td><td>'.$course[$i]['comment'].
    '</td><td><button type="submit" name="delete"><img src="images\delete.jpg" title="حذف دوره آموزشی" /></button><button name="edit$i"/><img src="images\edit.jpg" title="ویرایش دوره آموزشی" /></button>
    <button name="select$i"><img src="images\select.jpg" title="انتخاب دوره آموزشی" /></button><input type="hidden" name="row" value='.$i.'></td></tr>';

    if(isset($_POST['delete']))
    {
    $row = $_POST['row'];
    $_SESSION['row']=$row;
    if(isset($_SESSION['row'])){
    echo '<meta http-equiv="Refresh" content="30;url=coursedel.php"/>';
    }
    }
    }
    }
    else if(isset($_POST['users']))
    {
    print<<<HERE


    <table align="center" dir="rtl"><th>نام کاربری</th><th>نام </th><th>نام خانوادگی</th><th>جنسیت</th><th>کد ملی</th><th>ایمیل</th>
    <th>نقش</th><th>حالت</th><th>امکانات</th>
    HERE;
    $db_link = mysql_connect($db_host, $db_user, $db_pass) or die("خطا در اتصال به پایگاه داده");
    mysql_select_db($db_name, $db_link) or die("خطا در انتخاب پایگاه داده");
    $query="select * from user";
    $result=mysql_query($query,$db_link);
    for($i=0;$i<mysql_num_rows($result);$i++)
    {
    $user= mysql_fetch_array($result);
    echo '<tr><td>'.$user['username'].'</td><td>'.$user['firstname'].'</td><td>'.$user['lastname'].'</td><td>'.$user['gender'].
    '</td><td>'.$user['national_code'].'</td><td>'.$user['email'].'</td><td>'.$user['role'].'</td><td>'.$user['status'].
    '</td><td><button name="delete"><img src="images\delete.jpg" title="حذف کاربر" /></button><button name="edit"><img src="images\edit.jpg" title="ویرایش مشخصات کاربر" /></button></td></tr>';
    }
    }
    print<<<HERE
    </table>
    </form>
    </div>
    </div>
    </div>
    </body>
    </html>
    HERE;
    function access($username)
    {
    include("Connections/cn.php");
    $db_link = mysql_connect($db_host, $db_user, $db_pass) or die("خطا در اتصال به پایگاه داده");
    mysql_select_db($db_name, $db_link) or die("خطا در انتخاب پایگاه داده");
    $query="select job.duty from job,user
    where job.role=user.role and user.username='$username' ";
    $sql=mysql_query($query,$db_link);
    $duty=array('');
    for($i=0;$i<mysql_num_rows($sql);$i++)
    {
    $data=mysql_fetch_array($sql);
    $duty[$i]=$data['duty'];
    }
    DEurl($duty,mysql_num_rows($sql));
    }
    function DEurl(array $duty,$num)
    {
    echo '<ul>';
    foreach($duty as $duty_number)
    {
    switch($duty_number)
    {
    case 1: if(gethref($duty,1,$num))
    $_SESSION['eduadmin']=true;
    else $_SESSION['eduadmin']=false;
    continue;
    case 2:if(gethref($duty,2,$num))
    $_SESSION['news']=true;
    else $_SESSION['news']=false;
    continue;
    case 3:if(gethref($duty,3,$num))
    $_SESSION['teacher']=true;
    else $_SESSION['teacher']=false;
    continue;
    case 4:if(gethref($duty,4,$num))
    $_SESSION['profile']=true;
    else $_SESSION['profile']=false;
    continue;
    }
    }
    echo '</ul>';
    }
    function gethref(array $duty,$men,$num)
    {

    for($i=0;$i<$num;$i++)
    {
    if($duty[$i]==$men)
    return true;
    }
    }
    ?>

  2. #2

    نقل قول: فعال کردن دکمه ها برای انجام تراکنش!

    در html اگر دکمه ات را عکس تعریف کردی به این صورت باید کد بنویسی:
    <input type="img" src="file" name="btn"/>


    و کد php برای متد POST به صورت:
    if(isset($_POST['btn_x'])){}


    و برای GET
    if(isset($_POST['btn.x'])){}

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار رضا قربانی
    تاریخ عضویت
    خرداد 1389
    محل زندگی
    ܓܨ_| ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ _
    پست
    1,824

    نقل قول: فعال کردن دکمه ها برای انجام تراکنش!

    ببین باید برای هر یکی از دستوراتت یک تابع یا همون function درست کنی و توسط متد گت یا پست اونارو فراخوانی کنی :
    مثلا برای ویرایش یک تابع درست می کنی
    برای حذف یکی

    و موقعی که صفحه رفرش می شه باید به اون صفحات مقادیر ارسال کنی و و شرط بگذارید اگر چنین مقادیری بود یا چنین آدرسی بود بیا و این تابع رو اجرا کن

    به همین راحتی

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •