نمایش نتایج 1 تا 2 از 2

نام تاپیک: ذخیره ی سسشن در دیتابیس

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار mohsen_31369
    تاریخ عضویت
    مهر 1390
    محل زندگی
    خانه
    پست
    195

    ذخیره ی سسشن در دیتابیس

    با سلام
    در حال طراحی یک سیستم رجیستر و لاگین در هاست اشتراکی هستم.
    می خواهم برای امنیت بیشتر سسشن را در دیتابیس قرار بدهم.
    ولی نمی دانم چه جوری انجامش بدهم.
    اینم تابع چک کردن افراد جهت لاگین
    function doLogin()
    {

    $userName = $_POST['txtUserName'];
    $password = $_POST['txtPassword'];


    if ($userName == '') {
    $errorMessage = 'You must enter your username';
    } else if ($password == '') {
    $errorMessage = 'You must enter the password';
    } else {

    $sql = "SELECT user_id
    FROM tbl_user
    WHERE user_name = '$userName' AND
    user_password = PASSWORD('$password')";
    $result = dbQuery($sql);

    if (dbNumRows($result) == 1) {
    $row = dbFetchAssoc($result);
    $_SESSION['plaincart_user_id'] = $row['user_id'];

    header('Location: index.php');
    exit;

    } else {
    $errorMessage = 'Wrong username or password';
    }

    }

    return $errorMessage;
    }


    اینم تابع چک کردن یوزر

    function doLogout()
    {
    if (isset($_SESSION['plaincart_user_id'])) {
    unset($_SESSION['plaincart_user_id']);
    session_unregister('plaincart_user_id');
    }


  2. #2
    کاربر دائمی آواتار mohsen24000
    تاریخ عضویت
    مرداد 1385
    محل زندگی
    شهر مقدس قم
    پست
    583

    نقل قول: ذخیره ی سسشن در دیتابیس

    به تاپیک زیر مراجعه کنید، مطالب جالبی که مورد نظرتان هست خواهید یافت...
    https://barnamenevis.org/showthread.p...B1%D9%87+class

برچسب های این تاپیک

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •