نمایش نتایج 1 تا 3 از 3

نام تاپیک: navigatecompleted در internet explorer

  1. #1

    navigatecompleted در internet explorer

    سلام دوستان من internet explorer از کامپوننت microsoft internet control ساختم و یه آدرس رو بهش میدم که برام لود کنه چطور میتونم از navigatecompleted استفاده کنم؟اگه نیاز هست تا سورس برنامه رو هم بذارم؟

  2. #2

    نقل قول: navigatecompleted در internet explorer

    سلام ببخشید که غیر فنی است ولی کسی نمیدوست چکار باید بکنم؟استاتید؟یزرگان؟
    using System;
    using System.Collections.Generic;
    using System.Linq;
    using System.Text;
    using System.Net;
    using System.Threading;
    using System.IO;
    using System.Reflection;
    using System.Collections.Specialized;
    using System.Collections;
    using Microsoft.Win32;
    using SHDocVw;
    namespace hproxy
    {


    class Program
    {
    private static InternetExplorer ie = new InternetExplorer();
    private static Program ms = new Program();
    static void Main(string[] args)
    {
    ie.Visible=true;
    HttpListener listener = new HttpListener();
    listener.Prefixes.Add("http://*:8081/");
    listener.Start();
    Console.WriteLine("Listening(0)...");
    for (; ; )
    {
    // ms.IEAutoDetectProxy(true);
    Console.WriteLine("Listening(1)...");
    HttpListenerContext ctx = listener.GetContext();
    Worker we = new Worker(ctx);
    we.ProcessRequest();
    // new Thread(new Worker(ctx).ProcessRequest).Start();
    }
    Console.ReadLine();

    }


    class Worker
    {
    private HttpListenerContext context;
    public Worker(HttpListenerContext context)
    {
    this.context = null;
    this.context = context;
    }

    public void ProcessRequest()
    {
    bool test=false;
    bool test2 = false;
    string[] filter = {"perspolis","esteghlal","ghermez","zard"};
    string site;
    string msg = context.Request.HttpMethod + " " + context.Request.Url;
    string url = context.Request.RawUrl;
    Console.WriteLine(msg);
    Console.WriteLine("url: " + url);
    string sb;
    foreach (string fil in filter)
    {

    if (context.Request.Url.ToString().Contains(fil) == true)
    {
    sb = "<html><body><h1>site shoma tavasoteh khodam filter shod</h1></body></html>";
    byte[] b = Encoding.UTF8.GetBytes(sb.ToString());
    context.Response.ContentLength64 = b.Length;
    context.Response.OutputStream.Write(b, 0, b.Length);
    context.Response.OutputStream.Close();
    sb = "";
    Console.WriteLine(sb);
    test = true;
    break;
    }
    else
    {
    test = false;
    }
    }
    if(test == false)
    {
    ms.IEAutoDetectProxy(false);
    get geturl = new get();
    Console.WriteLine("test is true and url is:" + url);
    site = "";
    site=geturl.GetPage(url);
    File.WriteAllText(@"c:\mytestfile.html", site);
    foreach (string sti in filter)
    {
    if (site.Contains(sti) == true)
    {
    sb = "";
    sb = "<html><body><h1>site shoma tavasoteh khodam filter shod</h1></body></html>";
    byte[] c = Encoding.UTF8.GetBytes(sb.ToString());
    context.Response.ContentLength64 = c.Length;
    context.Response.OutputStream.Write(c, 0, c.Length);
    context.Response.OutputStream.Close();
    sb = "";
    test2 = true;
    break;
    }
    else
    {
    test2 = false;
    }
    }
    if (test2 == false)
    {
    ie.Stop();
    ie.Refresh();
    }
    }

    Console.Clear();
    url = "";

    }

    }
    public void IEAutoDetectProxy(bool set)
    {
    // Setting Proxy information for IE Settings.
    RegistryKey RegKey = Registry.CurrentUser.OpenSubKey(@"Software\\Micros oft\\Windows\\CurrentVersion\\Internet Settings\\Connections", true);
    byte[] savedLegacySetting = (byte[])RegKey.GetValue("SavedLegacySettings");
    byte[] hassan = (byte[])RegKey.GetValue("hassan");
    if (set)
    {
    savedLegacySetting[8] = Convert.ToByte(3);
    hassan[8] = Convert.ToByte(3);
    Console.WriteLine("proxy is enable.");
    }
    else
    {
    savedLegacySetting[8] = Convert.ToByte(1);
    hassan[8] = Convert.ToByte(1);
    Console.WriteLine("proxy is disable.");

    }
    RegKey.SetValue("SavedLegacySettings", savedLegacySetting);
    RegKey.SetValue("hassan", hassan);
    }
    }
    }


    اون جایی هست که ie.refresh میشه میخوام وقتی تموم شدم بفهمم که تموم شده با استفاده از ie.navigatecompleted2 چکار کنم؟
    آخرین ویرایش به وسیله rexi1r : یک شنبه 20 آذر 1390 در 12:39 عصر

  3. #3

    نقل قول: navigatecompleted در internet explorer

    سه روزه این رو گذاشتم اینجا ؟

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •