نمایش نتایج 1 تا 8 از 8

نام تاپیک: نحوه کار با MySQL Connector/Net ASP.NET

  1. #1

    نحوه کار با MySQL Connector/Net ASP.NET

    سلام خدمت دوستان
    من برای طراحی سایت از asp.net و پایگاه داده mysql استفاده کردم!
    برای برقراری ارتباط بین این دو باید از MySQL Connector/Net ASP.NET استفاده کنم!
    MySQL Connector/Net ASP.NET رو دانلود کردم ، حالا نمی دونم چطوری باهاش کار کنم !
    میشه کمکم کنید

  2. #2

    نقل قول: نحوه کار با MySQL Connector/Net ASP.NET


  3. #3

    نقل قول: نحوه کار با MySQL Connector/Net ASP.NET

    کد نویسی رو انجام دادم ، حالا وقتی می خواد کانکشن رو باز کنه این پیغام خطا رو میده !
    حالا نمی دونم کدوم قسمت اشتباه کردم!

    System.NullRefrenceException ={"Object reference not set to an instance of an object

    میشه کمکم کنید

  4. #4

    نقل قول: نحوه کار با MySQL Connector/Net ASP.NET

    1- کانکشن استرینگ رو درست وارد کردید؟

    Server=YOUR_SERVERNAME;Port=MY_SQL_PORT;Database=Y OUR_DATABASE_NAME;Uid=DATABASE_USER_NAME;Pwd=PASSW ORD_FOR_USER

    2- موقع نصب My پورت پیش فرض رو عوض نکردید؟ (پورت پیش فرض 3306 هست که توی کانکشن استرینگ باید ست باشه).

    3- اما خطایی که ذکر کردید، یه خطای خیلی عمومی هست و نمیشه چیزی ازش فهمید؛ کدتون رو بذارید فکر کنم بهتر باشه؛

  5. #5

    نقل قول: نحوه کار با MySQL Connector/Net ASP.NET

    برای برقراری ارتباط بین این دو باید از MySQL Connector/Net ASP.NET استفاده کنم!
    و تو پروژه ام هم اضافه اش کردم!
    کد هم به صورت زیر هستش
    آخرین ویرایش به وسیله maryammb66 : پنج شنبه 24 آذر 1390 در 11:03 صبح

  6. #6

    نقل قول: نحوه کار با MySQL Connector/Net ASP.NET

    1- تو وب کانفیگ کانکشن استرینگ

    g

    <add name="STNMap" connectionString="server=localhost ;Port=3306;database=stnmap; Uid=root ;Password=123" providerName="MySql.Data.MySqlClient"/>;




    2- کد برنامه در صفحه main

    using System;
    using System.Data;
    using System.Configuration;
    using System.Collections;
    using System.Web;
    using System.Web.Security;
    using System.Web.UI;
    using System.Web.UI.WebControls;
    using System.Web.UI.WebControls.WebParts;
    using System.Web.UI.HtmlControls;
    using MySql.Data.MySqlClient;
    using System.Web.Configuration;

    public partial class Main : System.Web.UI.Page
    {
    string strCon = WebConfigurationManager.ConnectionStrings["STNMap"].ConnectionString;

    MySqlConnection conn = null;
    MySqlCommand cmd = null;
    MySqlDataReader dtr = null;
    static DataTable dtblBrand = new DataTable();
    DataColumn dcolBrandNo = new DataColumn("intBrandNo");
    protected void Page_Load(object sender, EventArgs e)
    {

    MySqlConnection conn = new MySqlConnection(strCon);

    if (!IsPostBack)
    {
    dtblBrand.Rows.Clear();
    dtblBrand.Columns.Clear();
    dtblBrand.Columns.Add(dcolBrandNo);
    BindlstCategory(conn);
    lstCategory.SelectedIndex = 0;



    BindBrands();
    if (gwBrands.Rows.Count != 0)
    {
    int intBrandNo = Convert.ToInt32(gwBrands.DataKeys[0].Value);
    BindMobileModels(intBrandNo);
    }
    }

    }

    protected void BindBrands()
    {
    MySqlCommand cmd = new MySqlCommand("SELECT * FROM tbl_Brands", conn);
    cmd.CommandType = CommandType.Text;

    conn.Open();
    // cmd.Connection.Open();
    dtr = cmd.ExecuteReader();
    gwBrands.DataSource = dtr;
    gwBrands.DataBind();
    dtr.Close();
    conn.Close();
    }


    protected void BindMobileModels(int intBrandNo)
    {
    MySqlCommand cmd = new MySqlCommand("SELECT * FROM tbl_Map WHERE intBrandNo=@intBrandNo ", conn);
    cmd.CommandType = CommandType.Text;


    MySqlParameter parmBrandNo = new MySqlParameter("@intBrandNo", intBrandNo);
    cmd.Parameters.Add(parmBrandNo);

    conn.Open();
    // cmd.Connection.Open();
    dtr = cmd.ExecuteReader();
    gwMobiles.DataSource = dtr;
    gwMobiles.DataBind();
    dtr.Close();
    conn.Close();
    }


    protected void gwBrands_RowCommand(object sender, GridViewCommandEventArgs e)
    {
    int intBrandNo = Convert.ToInt32(e.CommandArgument);
    BindMobileModels(intBrandNo);
    }


    protected string Image(string name)
    {
    return "./Image/" + name;

    }


    protected void btnSearch_Click(object sender, EventArgs e)
    {
    MySqlCommand cmd = new MySqlCommand("Select * FROM tbl_Brands WHERE intCategoryID=@intCategoryID ", conn);
    cmd.CommandType = CommandType.Text;

    MySqlParameter parmCategoryNo = new MySqlParameter("@intCategoryID", Convert.ToInt32(lstCategory.SelectedValue));
    cmd.Parameters.Add(parmCategoryNo);

    conn.Open();
    // cmd.Connection.Open();
    dtr = cmd.ExecuteReader();
    gwBrands.DataSource = dtr;
    gwBrands.DataBind();

    dtr.Close();
    conn.Close();

    }
    private void BindlstCategory(MySqlConnection conn)
    {
    MySqlCommand cmd = new MySqlCommand("Select * FROM tbl_Category", conn);
    cmd.CommandType = CommandType.Text;

    conn.Open();
    // cmd.Connection.Open();
    dtr = cmd.ExecuteReader();
    lstCategory.DataSource = dtr;
    lstCategory.DataTextField = "nvcCategoryName";
    lstCategory.DataValueField = "intCategoryID";
    lstCategory.DataBind();
    dtr.Close();
    conn.Close();


    }

    }

    H
    آخرین ویرایش به وسیله maryammb66 : پنج شنبه 24 آذر 1390 در 11:04 صبح

  7. #7

    نقل قول: نحوه کار با MySQL Connector/Net ASP.NET

    کجا خطای مورد نظر رخ میده؟ تو کدی که بالا نوشتید، روی کدوم خط هست؟ اگه براتون ممکنه، روی Page_Load یه BreakPoint بذارید و برنامه رو خط به خط دنبال کنید؛ نتیجه رو بذارید اینجا؛ ببینید روی کدوم خط خطا اتفاق میفته و کدوم متغیر موقع استفاده شدن null هست؛ چون خطای بالا، میگه شما دارید از متغیری استفاده میکنید که null هست؛ اون باید پیدا بشه.

  8. #8

    نقل قول: نحوه کار با MySQL Connector/Net ASP.NET

    ممنون مشکلم حل شد

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •