صفحه 2 از 3 اولاول 123 آخرآخر
نمایش نتایج 41 تا 80 از 115

نام تاپیک: آموزش url routing در دات نت 4

  1. #41
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    شهریور 1382
    محل زندگی
    هلند
    پست
    1,709

    نقل قول: آموزش url routing در دات نت 4

    دوم اینکه فقط در فراخوانی اول پارمترها رو میخونه و در بقیه دستورات جاوا یا نام عکسها یا علامت ~ را میخونه ایا راهی هست که بشه اینها رو نخوند ؟ من از Ignore خواستم استفاده کنم اما نشد شاید هم بلد نبودم.
    سلام
    مشکل سوم حل شد اما مشکل بالا هنوز مونده
    قبلا که از Routing استفاده نمیکردم Page_load یکبار فراخوانی میشد اما الان بیشتر از ده بار فراخوانی میشه و فقط بار اول پارامترها را درست میگیرد برای بارهای دیگر یه چیزهای عجیبی را به پارامترها نسبت میدهد
    اینهم کدهای من برای گرفتن پارامترها

    arId = Page.RouteData.Values("arId").ToString



    اگر مثلا پارامتر ارسالی به این متغییر Bazyan باشد در اولین فراخوانی Page_load مقدار Bazyan را به متغییر arId میدهد اما تابع Page_load دوباره و چندین باره فراخوانی میشه و هر بار یه مقدار عجیب به arId نسبت داده میشه مثلا jquery-ui.min.js یا onderdeel.png به متغییر arId نسبت داده میشود
    در ضمن مقادیر jquery-ui.min.js یا onderdeel.png یه همه مقادیر نسبت داده شده به متغییر اجزا یا نام خود فایلهایی است که در برنامه استفاده شده است.
    در شکل زیر من چهار بار فراخوانی را نوشته ام ( البته حدود 10 بار page_load فراخوانی میشه ) که فقط بار اول مقدار صحیح برگشت داده شده است.
    عکس های ضمیمه عکس های ضمیمه
    آخرین ویرایش به وسیله Hossein Bazyan : پنج شنبه 13 بهمن 1390 در 12:55 عصر

  2. #42
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    شهریور 1382
    محل زندگی
    هلند
    پست
    1,709

    نقل قول: آموزش url routing در دات نت 4

    سلام

    حمید خان حلش کردم. مشکل از مسیرها بود مثلا برای چسپاندن فایل Css من به شکل زیر استفاده کرده بودم

    <link href="~/stylesheets/tabs/jquery.tabs-ie.css" rel="stylesheet" type="text/css" />
    که باید به شکل زیر استفاده میکردم
    <link href="http://www.broesk.nl/stylesheets/tabs/jquery.tabs-ie.css" rel="stylesheet" type="text/css" />
    که مورد فوق باید در تمامی عکسها و فایلهای جاوا و غیره تغییر میکرد حالا فقط یک بار Page_load فراخوانی میشه

  3. #43

    نقل قول: آموزش url routing در دات نت 4

    کار درستی نیست که بخواید آدرس سایت رو دستی بذارید پشتش.
    فکر میکنم اگه با این دستور آدرس بدید مشکلتون حل بشه چون من اینکارو کردم:
    <link href="../stylesheets/tabs/jquery.tabs-ie.css" rel="stylesheet" type="text/css" />
    اهدای عضو اهدای زندگی
    --------------------------------------------------
    آخرین پروژه ها :
    آنتی ویروس کسپرسکی آنلاین --- فروشگاه آنلاین بیت دیفندر

    آنتی ویروس بیت دیفندر --- دوتخته: نقد و بررسی هتل های ایران و جهان --- پشم شیشه ، پشم سنگ و کارتن پلاست ایران --- کسپرسکی


    --------------------------------------------------



  4. #44
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    شهریور 1382
    محل زندگی
    هلند
    پست
    1,709

    نقل قول: آموزش url routing در دات نت 4

    سلام
    امتحان کردم نمیشه باز هم فراخوانی میکنه . اما مهم نیست به این شکل هم خوبه
    به هر حال ممنون . من این مطلبو نمیدانستم و از شما یاد گرفتم

  5. #45
    کاربر دائمی آواتار ASP.NET2
    تاریخ عضویت
    مهر 1388
    محل زندگی
    ارومیه
    پست
    191

    نقل قول: آموزش url routing در دات نت 4

    سلام .
    یه سوال داشتم ! اگه بخواییم که برا صفحه هایی که static هستن این کارو بکنیم چطور باید عمل کنیم؟
    برا مثال : من می خوام که صفحه yourdomain.com/about.aspx به صورت yourdomain.com/about نشون داره بشه.
    من برا این کار تو فایل Global این کارو کردم:

    public static void RegisterRoutes(RouteCollection routes)
    {
    RouteTable.Routes.MapPageRoute("about","about","~/about.aspx");



    }

    protected void Application_Start(object sender, EventArgs e)
    {
    RegisterRoutes(RouteTable.Routes);
    }

    ولی در مورد اینکه وقتی رو hyperlink کلیک میشه مشکل داره >>
    اگه به این صورت باشه که اصلا navigate نمیشه و فقط بصورت text نمایش داده میشه
    کد HTML:
    <asp:HyperLink ID="HyperLink1" runat="server" NavigateUrl='<%#Page.GetRouteUrl("about")%>'>HyperLink</asp:HyperLink>
    واگه به این صورت نوشته شه >>
    کد HTML:
     <asp:HyperLink ID="HyperLink1" runat="server" NavigateUrl='<%Page.GetRouteUrl("about")%>'>HyperLink</asp:HyperLink>
        
    خطا میده
    Server Error in '/' Application.

    HTTP Error 400 - Bad Request.

    Version Information: ASP.NET Development Server 10.0.0.0

  6. #46

    نقل قول: آموزش url routing در دات نت 4

    با سلام و خسته نباشید

    من دارم یک سایت برای پزشکان طراحی می کنم ، یک پوشه به نام Doctors دارم که داخل اون یک صفحه به نام Articles.aspx وجود داره می خوام از طریف repeter وقتی کلیک میکنه روی نمایش ، آدرس زیر نمایش داده بشه http://localhost:6838/Doctors/ و حتی اسم صفحه هم نمایش داده نشه ، لازم به ذکره که مجبورم 2 پارامت ارسال کنم یک برای کد مقاله و یکی کد پزشک چطور باید این کار رو انجام بدم
    مسیر مورد نظرم رو به این شکل نمایش بده

  7. #47

    نقل قول: آموزش url routing در دات نت 4

    چطور به جای id عنوان رو قرار بدیم ؟؟؟

    باید دراخل global هم تغییرات ایجاد کنیمم؟

  8. #48

    نقل قول: آموزش url routing در دات نت 4

    دوست عزیز شما خودتون دارید میگید که میخواید پارامتر بفرستید پس لازم هست که این پارامتر ها رو تو آدرستون بیارید.
    چند راه حل وجود داره :
    1- کد دکتر رو + کد مقاله در آدرس صفحه قرار بدید :
    2 - به کد بالا عنوان مقاله رو هم اضافه کنید ولی باهاش کاری نداشته باشید (درست مثل آدرس تاپیک های همین سایت برنامه نویس)
    3 - کلا از عنوان ها بجای کدها استفاده کنید و دیتا رو هم با این عنوان ها از دیتابیس واکشی کنید :

    و همینطور ترکیب روشهای گفته شده.
    * البته نمیدونم چرا این ادیتور فارسی ها رو میاره اول!!!! منظور اینه که باید آخر قرار بگیرند عنوان ها
    موفق باشید
    اهدای عضو اهدای زندگی
    --------------------------------------------------
    آخرین پروژه ها :
    آنتی ویروس کسپرسکی آنلاین --- فروشگاه آنلاین بیت دیفندر

    آنتی ویروس بیت دیفندر --- دوتخته: نقد و بررسی هتل های ایران و جهان --- پشم شیشه ، پشم سنگ و کارتن پلاست ایران --- کسپرسکی


    --------------------------------------------------



  9. #49

    نقل قول: آموزش url routing در دات نت 4

    ممنونم چطور به جای id عنوان رو قرار بدم ؟؟؟ میشه تضیح بدید ؟؟ من روشی که شما گفتید رو استفاده کردم ولی حالا میخوام به جای id همون عنوان رو بفرستم ولی در صفحات بعد از id بتونم استفاده کنم

  10. #50
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    فروردین 1387
    پست
    77

    نقل قول: آموزش url routing در دات نت 4

    نقل قول نوشته شده توسط ramin149 مشاهده تاپیک
    ممنونم چطور به جای id عنوان رو قرار بدم ؟؟؟ میشه تضیح بدید ؟؟ من روشی که شما گفتید رو استفاده کردم ولی حالا میخوام به جای id همون عنوان رو بفرستم ولی در صفحات بعد از id بتونم استفاده کنم
    برای اینکار باید از سشن استفاده کنید

  11. #51

    نقل قول: آموزش url routing در دات نت 4

    برای اینکار باید از سشن استفاده کنید
    دوست عزیز دقت کنید که ایشون دارن روی یک لینک در ریپیتر کلیک میکنند و برای ساخت سشن یا باید از جاوا اسکریپت استفاده کنند یا تو کد بیهاین اینکارو کنن که خیلی پیچیده میشه.
    ممنونم چطور به جای id عنوان رو قرار بدم ؟؟؟
    چطور دارید Id رو میفرستید الان؟با Eval دیگه؟؟
    خوب حالا بیاید فیلد عنوان رو بزارید تو eval وبرای خواندن اطلاعات هم با id اطلاعات رو از دیتابیس نخونید ، بلکه عنوان رو که بعنوان پارامتر فرستادید بخونید (آموزش نحوه خواندن پارامتر از url در پست اول گفته شده) و با توجه به اون عنوان اطلاعات رو select کنید مثلا :

    SELECT * FROM Table WHERE Title=@Title
    اهدای عضو اهدای زندگی
    --------------------------------------------------
    آخرین پروژه ها :
    آنتی ویروس کسپرسکی آنلاین --- فروشگاه آنلاین بیت دیفندر

    آنتی ویروس بیت دیفندر --- دوتخته: نقد و بررسی هتل های ایران و جهان --- پشم شیشه ، پشم سنگ و کارتن پلاست ایران --- کسپرسکی


    --------------------------------------------------



  12. #52
    کاربر دائمی آواتار b.paseban
    تاریخ عضویت
    آبان 1388
    محل زندگی
    گم شده وسط سورس ها
    سن
    35
    پست
    590

    نقل قول: آموزش url routing در دات نت 4

    سلام بر همه دوستان.
    آموزش خوب و مفیدی بود.
    من متنی رو بعنوان Route URL استفاده کردم ولی فضاهای خالی در url با علامت 20% نمایش داده میشه.
    برای حل این مسکل چکار باید کرد.
    ممنون.

  13. #53
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    فروردین 1387
    پست
    77

    نقل قول: آموزش url routing در دات نت 4

    نقل قول نوشته شده توسط b.paseban مشاهده تاپیک
    سلام بر همه دوستان.
    آموزش خوب و مفیدی بود.
    من متنی رو بعنوان Route URL استفاده کردم ولی فضاهای خالی در url با علامت 20% نمایش داده میشه.
    برای حل این مسکل چکار باید کرد.
    ممنون.
    وقتی دارید ادرس رو میسازید فاصله رو با - پر کنید

  14. #54
    کاربر دائمی آواتار b.paseban
    تاریخ عضویت
    آبان 1388
    محل زندگی
    گم شده وسط سورس ها
    سن
    35
    پست
    590

    نقل قول: آموزش url routing در دات نت 4

    میشه با کد راهنمایی کنید؟

  15. #55

    نقل قول: آموزش url routing در دات نت 4

    نقل قول نوشته شده توسط b.paseban مشاهده تاپیک
    سلام بر همه دوستان.
    آموزش خوب و مفیدی بود.
    من متنی رو بعنوان Route URL استفاده کردم ولی فضاهای خالی در url با علامت 20% نمایش داده میشه.
    برای حل این مسکل چکار باید کرد.
    ممنون.
    نه نباید این اتفاق بیوفته!!
    میتونم کدتون رو ببینم (قسمتی که لینک رو دارید میفرستید به صفحه جدید)؟
    وقتی دارید ادرس رو میسازید فاصله رو با - پر کنید
    میشه با کد راهنمایی کنید؟
    از این کد میتونید استفاده کنید :

    string url = "new page";
    url = url.Replace(" ", "-");
    Response.Redirect("news/"+url);
    اهدای عضو اهدای زندگی
    --------------------------------------------------
    آخرین پروژه ها :
    آنتی ویروس کسپرسکی آنلاین --- فروشگاه آنلاین بیت دیفندر

    آنتی ویروس بیت دیفندر --- دوتخته: نقد و بررسی هتل های ایران و جهان --- پشم شیشه ، پشم سنگ و کارتن پلاست ایران --- کسپرسکی


    --------------------------------------------------



  16. #56
    کاربر دائمی آواتار b.paseban
    تاریخ عضویت
    آبان 1388
    محل زندگی
    گم شده وسط سورس ها
    سن
    35
    پست
    590

    نقل قول: آموزش url routing در دات نت 4

    با تشکر از جواب شما.
    من در صفحه ی اصلی(default.aspx)تعدادی خبر نمایش می دم که با یه hyperlink اون رو به یه صفحه ی دیگه (news.aspx >>>همراه با ارسال پارامتر title) هدایت می کنم به شکل زیر:

    <asp:HyperLink ID="hpl" runat="server" Text='<%#Eval("Title")%>' NavigateUrl='<%# Eval("Title","~/news/{0}") %>' Target="_blank"></asp:HyperLink>

    در صفحه news.aspx این پارامتر رو با استفاده از یه sqldatasource (کد زیر) دریافت میکنم و داخل یه datacontrol نمایش میدم(داخل یه gridview).

    <asp:GridView ID="GridView1" runat="server" AutoGenerateColumns="False"
    DataKeyNames="Title" DataSourceID="SqlDataSource1">
    <Columns>
    <asp:BoundField DataField="NewsID" HeaderText="NewsID" InsertVisible="False" ReadOnly="True"
    SortExpression="NewsID" />
    <asp:BoundField DataField="Title" HeaderText="Title" SortExpression="Title" />
    <asp:BoundField DataField="Description" HeaderText="Description" SortExpression="Description" />
    </Columns>
    </asp:GridView>
    <asp:SqlDataSource ID="SqlDataSource1" runat="server" ConnectionString="<%$ ConnectionStrings:CS_Routing %>"
    SelectCommand="SELECT [Title], [Description], [Body], [NewsID] FROM [Tbl_News] WHERE ([Title] = @Title)">
    <SelectParameters>
    <asp:RouteParameter Name="Title" RouteKey="Title" Type="String" />
    </SelectParameters>
    </asp:SqlDataSource>

    کدهای global.asax هم به شکل زیر هست:

    protected void Application_Start(object sender, EventArgs e)
    {
    RegisterRoutes(RouteTable.Routes);
    }

    public static void RegisterRoutes(RouteCollection routeCollection)
    {
    routeCollection.MapPageRoute("RouteForCustomer", "news/{Title}", "~/news.aspx");

    }


    ممنون می شم به چند تا سوال من پاسخ بدین.
    1:روش ارسال چند پارامتر و دریافت اون در صفحه ی دیگه چطوریه؟
    2:برای اینکه کاربر بعد از وارد کردن آدرس news.aspx نمایش این آدرس رو بصورت news ببینه چه کار باید کرد؟(بدون ارسال پارامتر از صفحه ای دیگه)
    3:چطوری میشه برای چند صفحه دیگه همین کار رو انجام داد؟(نمایش url به صورت دلخواه)

  17. #57
    کاربر دائمی آواتار ASP.NET2
    تاریخ عضویت
    مهر 1388
    محل زندگی
    ارومیه
    پست
    191

    نقل قول: آموزش url routing در دات نت 4

    کسی نتونست سوال منو جواب بده ؟
    این پست

  18. #58

    نقل قول: آموزش url routing در دات نت 4

    دوست عزیز الان منظورتون رو متوجه شدم ، تو آدرس بار اسپیس رو به خوبی نشون میده اما تو عنوان صفحه %20 میزاره درسته؟؟
    برای رفع این مشکل تو page_load صفحه مقصد این کد رو بنویسید :

    Page.Title = Page.RouteData.Values["Title"].ToString();

    -----------
    1:روش ارسال چند پارامتر و دریافت اون در صفحه ی دیگه چطوریه؟
    نحوه تعریفش اینطوریه :
    routeCollection.MapPageRoute("RouteForCustomer", "news/{Title}/{date}", "~/news.aspx");
    نحوه خواندن :

    Page.Title = Page.RouteData.Values["Title"].ToString();
    etring date = Page.RouteData.Values["date"].ToString();

    -----------------------
    2:برای اینکه کاربر بعد از وارد کردن آدرس news.aspx نمایش این آدرس رو بصورت news ببینه چه کار باید کرد؟(بدون ارسال پارامتر از صفحه ای دیگه)
    اگه مستقیم بنویسه .aspx رو بعید میدنم راهی وجود داشته باشه (اگه هم باشه من بلد نیستم متاسفانه)
    -----------------------
    3:چطوری میشه برای چند صفحه دیگه همین کار رو انجام داد؟(نمایش url به صورت دلخواه)
    به راحتی !! کافیه تو همون global.asax برای هر صفحه تعریف کنید :

    routeCollection.MapPageRoute("RouteForCustomer", "news/{Title}", "~/news.aspx");
    routeCollection.MapPageRoute("home", "home", "~/home.aspx");
    routeCollection.MapPageRoute("contact", "contact", "~/contact_us.aspx");

    موفق باشید
    اهدای عضو اهدای زندگی
    --------------------------------------------------
    آخرین پروژه ها :
    آنتی ویروس کسپرسکی آنلاین --- فروشگاه آنلاین بیت دیفندر

    آنتی ویروس بیت دیفندر --- دوتخته: نقد و بررسی هتل های ایران و جهان --- پشم شیشه ، پشم سنگ و کارتن پلاست ایران --- کسپرسکی


    --------------------------------------------------



  19. #59

    نقل قول: آموزش url routing در دات نت 4

    نقل قول نوشته شده توسط ASP.NET2 مشاهده تاپیک
    کسی نتونست سوال منو جواب بده ؟
    این پست
    با سلام ،
    دوست عزیز نمیفهمم چرا ارور میگیرید چون من هم اینکار رو کردم و ربطی به استاتیک و داینامیک بودنش نداره مثال :

    routes.MapPageRoute("order",
    "order",
    "~/order.aspx");

    و توی لینکم هم اینطوری آدرس دادم :
    کد HTML:
    <a href="order">سفارش آنلاین</a>
    و داره کار میکنه.
    ببینید شما تو کجا هستید که وقیتی رو لینک کلیک میکنید کار نمیکنه ؟ اگه یک مسیر جلوتر هستید باید با ایتفاده از ../ پشت لینک کار بکنه حتما
    اهدای عضو اهدای زندگی
    --------------------------------------------------
    آخرین پروژه ها :
    آنتی ویروس کسپرسکی آنلاین --- فروشگاه آنلاین بیت دیفندر

    آنتی ویروس بیت دیفندر --- دوتخته: نقد و بررسی هتل های ایران و جهان --- پشم شیشه ، پشم سنگ و کارتن پلاست ایران --- کسپرسکی


    --------------------------------------------------



  20. #60

    نقل قول: آموزش url routing در دات نت 4

    نقل قول نوشته شده توسط hamid_shrk مشاهده تاپیک
    دوست عزیز دقت کنید که ایشون دارن روی یک لینک در ریپیتر کلیک میکنند و برای ساخت سشن یا باید از جاوا اسکریپت استفاده کنند یا تو کد بیهاین اینکارو کنن که خیلی پیچیده میشه.

    چطور دارید Id رو میفرستید الان؟با Eval دیگه؟؟
    خوب حالا بیاید فیلد عنوان رو بزارید تو eval وبرای خواندن اطلاعات هم با id اطلاعات رو از دیتابیس نخونید ، بلکه عنوان رو که بعنوان پارامتر فرستادید بخونید (آموزش نحوه خواندن پارامتر از url در پست اول گفته شده) و با توجه به اون عنوان اطلاعات رو select کنید مثلا :

    SELECT * FROM Table WHERE Title=@Title

    مشکل اینجاست که ممکنه چند عنوان با نام های مشابه وجود داشته باشه مثلا دو پزشک با یک نام ، بعد تکلیف چیه؟

  21. #61

    نقل قول: آموزش url routing در دات نت 4

    نقل قول نوشته شده توسط ramin149 مشاهده تاپیک
    مشکل اینجاست که ممکنه چند عنوان با نام های مشابه وجود داشته باشه مثلا دو پزشک با یک نام ، بعد تکلیف چیه؟
    بله شما درست میفرمایید ، به نظر من بهتره که شما id رو بفرستید به صفحه جدید و با id کار کنید ولی برای خوانایی با یک "-" عنوان رو هم اضافه کنید ، مثلا به آدرس صفحات تو همین برنامه نویس دقت کنید ، الان همین تاپیکی که توش هستیم رو شما چنانچه با این آدرس هم بزنید باز میشه : https://barnamenevis.org/showthread.php?317763
    این یعنی عنوان تاپیک هیچ نقشی تو واکشی اطلاعات از دیتابیس نداره و صرفا برای خوانایی و سئو هست ، پیشنهاد من اینه که شما هم از همین روش استفاده کنید.
    اهدای عضو اهدای زندگی
    --------------------------------------------------
    آخرین پروژه ها :
    آنتی ویروس کسپرسکی آنلاین --- فروشگاه آنلاین بیت دیفندر

    آنتی ویروس بیت دیفندر --- دوتخته: نقد و بررسی هتل های ایران و جهان --- پشم شیشه ، پشم سنگ و کارتن پلاست ایران --- کسپرسکی


    --------------------------------------------------



  22. #62
    کاربر دائمی آواتار imanasp
    تاریخ عضویت
    خرداد 1387
    محل زندگی
    قطعه ای از بهشت
    پست
    364

    نقل قول: آموزش url routing در دات نت 4

    دوستان من میخام این آدرس /CategoryList.aspx?value=categoryId به این Category-List/1 تغییر کنه با Routing و با .net 4.0
    من این شکلی نوشتم ولی جواب نداد:
    void RegistreRoutes(System.Web.Routing.RouteCollection routes)
    {
    routes.MapPageRoute(
    "Category-List",
    "CategoryList/CategoryId",
    "~/CategoryList.aspx"
    );
    }

  23. #63
    کاربر دائمی آواتار imanasp
    تاریخ عضویت
    خرداد 1387
    محل زندگی
    قطعه ای از بهشت
    پست
    364

    نقل قول: آموزش url routing در دات نت 4

    دوستان عزیز القدر من بهش نیاز دارم لطفا راهنمایی کنید

  24. #64

    نقل قول: آموزش url routing در دات نت 4

    نقل قول نوشته شده توسط imanasp مشاهده تاپیک
    دوستان من میخام این آدرس /CategoryList.aspx?value=categoryId به این Category-List/1 تغییر کنه با Routing و با .net 4.0
    من این شکلی نوشتم ولی جواب نداد:
    void RegistreRoutes(System.Web.Routing.RouteCollection routes)
    {
    routes.MapPageRoute(
    "Category-List",
    "CategoryList/CategoryId",
    "~/CategoryList.aspx"
    );
    }

    باید به این صورت بنویسید


    void RegistreRoutes(System.Web.Routing.RouteCollection routes)
    {
    routes.MapPageRoute(
    "Category-List",
    "CategoryList/{CategoryId}",
    "~/CategoryList.aspx"
    );
    }
    }




    پارامتر های دریافتی رو باید در {} قرار بدید
    آخرین ویرایش به وسیله ramin149 : شنبه 03 تیر 1391 در 10:37 صبح دلیل: اشتباه در تایپ کد

  25. #65

    نقل قول: آموزش url routing در دات نت 4

    با سلام و خسته نباشید

    من از url roting واسه پروژه ام استفاده کردم ولی به یک مشکل برخورد کردم ، مشکل اینجاست که بعد از rout کردن به صفحه مورد نظر کلیه لینک های صفحه رو تحت تاثیر قرار میده ، مثلا یک لینک دارم به صورت زیر
    localhost:2160/News/1/

    حالا روی هر لینک که کلیک میکنم به انتهای لینک قبلی متصل میشه چیکار کنم ؟؟؟

  26. #66
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    شهریور 1382
    محل زندگی
    هلند
    پست
    1,709

    نقل قول: آموزش url routing در دات نت 4

    نقل قول نوشته شده توسط ramin149 مشاهده تاپیک
    با سلام و خسته نباشید

    من از url roting واسه پروژه ام استفاده کردم ولی به یک مشکل برخورد کردم ، مشکل اینجاست که بعد از rout کردن به صفحه مورد نظر کلیه لینک های صفحه رو تحت تاثیر قرار میده ، مثلا یک لینک دارم به صورت زیر
    localhost:2160/News/1/

    حالا روی هر لینک که کلیک میکنم به انتهای لینک قبلی متصل میشه چیکار کنم ؟؟؟

    سلام همین مشکل رو منم داشتم حتی لینکهای css و جاوا و جی کوئری هم رو حت تاثیر قرار میداد . همینجا هم پرسیدم اما به جواب نرسیدم در آخر لینکهای css و jQeury و عکسها و غیره را بصورت کامل نوشتم مشکل حل شد.

  27. #67

    نقل قول: آموزش url routing در دات نت 4

    نقل قول نوشته شده توسط Hossein Bazyan مشاهده تاپیک
    سلام همین مشکل رو منم داشتم حتی لینکهای css و جاوا و جی کوئری هم رو حت تاثیر قرار میداد . همینجا هم پرسیدم اما به جواب نرسیدم در آخر لینکهای css و jQeury و عکسها و غیره را بصورت کامل نوشتم مشکل حل شد.

    برای من امکان این تغییری که شما گفتید وجود نداره ، من لینک هام پویا هستند ، خودشون پارامتر میگیرند

  28. #68
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    شهریور 1382
    محل زندگی
    هلند
    پست
    1,709

    نقل قول: آموزش url routing در دات نت 4

    نقل قول نوشته شده توسط ramin149 مشاهده تاپیک
    برای من امکان این تغییری که شما گفتید وجود نداره ، من لینک هام پویا هستند ، خودشون پارامتر میگیرند
    سلام
    خوب لینکهای منهم پارامتر میگیرند منظور مرا نفهمیدید. من به پارامترها کاری ندارم .
    فرض کنیم که یه عگی داریم در لوکیشن
    /images/template/test.png/~

    منظورم من دقیقا آدرس قبل از images است که بصورت زیر تعریف کرده ام
    کد HTML:
    http://www.test.nl/images/template/test.png
    برای اینکه لوکال با آن لاین هم همیشه سنکرون باشند و مجبور نباشم بعد از اینکه فایلها را به سرور منتقل کردم هر بار آدرس لوکال را با آدرس آن لاین عوض کنم در قسمت Connectionstring در فایل web.config هم تگی ساخته ام بنام WebPath که در لوکال مقدار آنرا با localhost/ و در آن لاین هم با مقدار http://www.test.nl/ مقدار دهی کرده ام و در آدرس بالا بجای آدرس سرور این مقدار را از وب کانفیگ خوانده و قرار میدهم.

  29. #69
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    فروردین 1387
    پست
    77

    نقل قول: آموزش url routing در دات نت 4

    چجوری برا ساب دامین استفاده کنیم ازش

  30. #70
    کاربر دائمی آواتار monika
    تاریخ عضویت
    تیر 1388
    محل زندگی
    برنامه نویس
    سن
    36
    پست
    147

    نقل قول: آموزش url routing در دات نت 4


    <a href='<%# Eval("ID","~/NewsShow/{0}") %>' title='<%# Eval("Sub") %>'>

    دوست عزیز Subدراینجا چی هست؟

  31. #71
    کاربر دائمی آواتار monika
    تاریخ عضویت
    تیر 1388
    محل زندگی
    برنامه نویس
    سن
    36
    پست
    147

    نقل قول: آموزش url routing در دات نت 4

    دوستان من در قسمت مدیریتم می خوام لیست لینک صفحات رو در جلو Titleهرصفحه در LABELبه مدیر نشون بدم و اون وقتی میخواد در ادیتور لینکی به صفحات داشته باشه راحتآدرس سایت رو کپی کنه و در UrlادیتورPASTEکنه برنامه روتااینجا به این صورت نوشتم

    <asp:EntityDataSource ID="EntityDataSource2" runat="server"
    ConnectionString="name=DrEntities" DefaultContainerName="DrEntities"
    EnableFlattening="False" EntitySetName="Pages">
    </asp:EntityDataSource>
    <asp:Repeater ID="rpPages" runat="server" DataSourceID="EntityDataSource1">
    <HeaderTemplate>
    <ul>
    </HeaderTemplate>
    <ItemTemplate>
    <li>
    <asp:HyperLink ID="hlPage" runat="server" Text='<%#Eval("PageTitle") %>' NavigateUrl='<%#Eval("PageID","~/ShowPages.aspx?PageID={0}") %>'>HyperLink</asp:HyperLink>
    ") %>'>
    <asp:Label ID="PageTextLabel" runat="server" Text='<%# Eval(""PageID","../pages/{0}"") %>' />
    </li>
    </ItemTemplate>
    <FooterTemplate></ul></FooterTemplate>
    </asp:Repeater>


    حالافقط در قسمت Textمربوط به Labelآدرس هرسایت روچطور میتونم بنویسم؟

  32. #72
    کاربر دائمی آواتار mohsen_f_b
    تاریخ عضویت
    مرداد 1385
    محل زندگی
    تهران
    سن
    34
    پست
    401

    نقل قول: آموزش url routing در دات نت 4

    سلام
    دوستان بار اول که دارم در پروژه از این Url Routing استفاده می کنم. کلی مشکل با URL ها دارم. لطفا راهنمایی بفرمایید.
    من مشکلی با QueryString اینا ندارم همش درست کار می کنه.
    مشکل من اینجاست که یک لینک دارم به این شکل www.YourDomin.ir/Article/1/TestArticle
    حالا توی اون Page چندتا لینک دارم. اون لینکها اینطوری نشون میده www.YourDomin.ir/Article/1/TestArticle/News وقتی علامت ~ هم میزارم به این شکل میشه www.YourDomin.ir/Article/1/TestArticle/~/News
    از tag <a>دارم استفاده می کنم. کل لینک های که داخل سایت هست به همین مشکل خورده. مثلا http://www.YourDomin.ir/Article/1/Te...www.googel.com
    چکار کنم که همه لینک ها درست بشه؟ آخه توی فرم های ورودی طرف می تونه لینک به مطلب بده من که نباید دونه دونه بشینم اونارو اصلاح کنم.
    کل برنامه خوابیده. لطفا کمک کنید.

    Global.asax

    RouteTable.Routes.MapPageRoute("About-us", "About-us", "~/About-us.aspx");
    RouteTable.Routes.MapPageRoute("Article", "article/{articleid}/{articlename}", "~/Article.aspx");
    RouteTable.Routes.MapPageRoute("Contact-us", "Contact-us", "~/Contact-us.aspx");
    RouteTable.Routes.MapPageRoute("Default", "Default", "~/Default.aspx");
    RouteTable.Routes.MapPageRoute("Service", "Service/{ServiceID}/", "~/Service.aspx");


    باتشکر
    موفق باشید

  33. #73

    نقل قول: آموزش url routing در دات نت 4

    سلام،
    دوست عزیز زیاد متوجه نشدم مشکل دقیق کجاست، اگه امکان داره کد های اون صفحه ای رو که توش به مشکل خوردید رو بزارید تا بررسی کنم.
    اهدای عضو اهدای زندگی
    --------------------------------------------------
    آخرین پروژه ها :
    آنتی ویروس کسپرسکی آنلاین --- فروشگاه آنلاین بیت دیفندر

    آنتی ویروس بیت دیفندر --- دوتخته: نقد و بررسی هتل های ایران و جهان --- پشم شیشه ، پشم سنگ و کارتن پلاست ایران --- کسپرسکی


    --------------------------------------------------



  34. #74

    نقل قول: آموزش url routing در دات نت 4

    سلام!
    آقا من نزدیک دو ساعته دارم این تاپیک و تاپیک شبیه سازی و MSDN رو میخونم، آخرم نفهمیدم باید چجوری ازین روش استفاده کنم!

    اگه لطف کنید در مورد تغییرنام صفحاتی ک در روت هستند (مثلا Default و Contact و...) توضیح بدید، چجوری باید عمل کنم.
    به طور مثال من واسه Default.aspx در Global.asax اینجوری نوشتم:
    void registerRoute(RouteCollection routes)
    {
    RouteTable.Routes.MapPageRoute("", "Home", "~/Default.aspx");
    }
    void Application_Start(object sender, EventArgs e)
    {
    registerRoute(RouteTable.Routes);
    }


    و چیزی ک واسم مهمتره:
    من یه صفحه دارم به نام User.aspx، داخلش یه سری کنترل هستش ک اطلاعات کاربران رو (براساس اسمشون ک از طریق Query string فرستاده میشه) نمایش میده. User.aspx?user=USERNAME

    در صفحه اول سایت، یه GridView گذاشتم ک لیست کاربران ثبت نام شده رو نمایش میده (به صورت یک HyperLink) ک با کلیک روی هر نام به همین صفحه User ارجاع داده میشه (به همراه Query string مختص به خودش). حالا میخوام آدرس www.mydomain.com/User.aspx?user=USERNAME به www.mydomain.com/USERNAME تبدیل بشه.
    ممنون میشم توضیح کامل بدین.

  35. #75

    نقل قول: آموزش url routing در دات نت 4

    دوستان لطفا یه راهنمایی بکنید!
    ممنون

  36. #76

    نقل قول: آموزش url routing در دات نت 4

    نقل قول نوشته شده توسط mohsen_f_b مشاهده تاپیک
    سلام
    دوستان بار اول که دارم در پروژه از این Url Routing استفاده می کنم. کلی مشکل با URL ها دارم. لطفا راهنمایی بفرمایید.
    من مشکلی با QueryString اینا ندارم همش درست کار می کنه.
    مشکل من اینجاست که یک لینک دارم به این شکل www.YourDomin.ir/Article/1/TestArticle
    حالا توی اون Page چندتا لینک دارم. اون لینکها اینطوری نشون میده www.YourDomin.ir/Article/1/TestArticle/News وقتی علامت ~ هم میزارم به این شکل میشه www.YourDomin.ir/Article/1/TestArticle/~/News
    از tag <a>دارم استفاده می کنم. کل لینک های که داخل سایت هست به همین مشکل خورده. مثلا http://www.YourDomin.ir/Article/1/Te...www.googel.com
    چکار کنم که همه لینک ها درست بشه؟ آخه توی فرم های ورودی طرف می تونه لینک به مطلب بده من که نباید دونه دونه بشینم اونارو اصلاح کنم.
    کل برنامه خوابیده. لطفا کمک کنید.

    Global.asax

    RouteTable.Routes.MapPageRoute("About-us", "About-us", "~/About-us.aspx");
    RouteTable.Routes.MapPageRoute("Article", "article/{articleid}/{articlename}", "~/Article.aspx");
    RouteTable.Routes.MapPageRoute("Contact-us", "Contact-us", "~/Contact-us.aspx");
    RouteTable.Routes.MapPageRoute("Default", "Default", "~/Default.aspx");
    RouteTable.Routes.MapPageRoute("Service", "Service/{ServiceID}/", "~/Service.aspx");


    باتشکر
    موفق باشید
    سلام دوستان من هم دقیقا همین مشکل رو دارم
    یعنی وقتی از این روش برای آدرس صفحات استفاده میکنم تو این صفحات ادرس همه لینک ها و تصاویر و.. عوض می شه که یا باید ادرس مستقیم بدم که به نظر کار اشتباهی هست حتی با استفاده از وب کانفیگی که دوستان گفتم و بعید می دونم مایکروسافت این رو پیش بینی نکرده باشه و یا باید از /.. استفاده کنم و چون نمی دونم صفحه در هر لحظه چند تا پارامتر داره نمی دونم چند تا از /.. رو باید پشت هم بزار تا درست بشه
    <img alt="" src='../../UserPic/ads/medume/<%#Eval("ImgAds")%>.jpg' >

    که اگه http://localhost:49562/T100/ads/fa باشه درست کار می کنه اما اگه http://localhost:49562/T100/ads/fa/20 باشه یا http://localhost:49562/T100/ads/fa/20/14 باشه درست کار نمی کنه

  37. #77

    نقل قول: آموزش url routing در دات نت 4

    نقل قول نوشته شده توسط mohsen_f_b مشاهده تاپیک
    سلام
    دوستان بار اول که دارم در پروژه از این Url Routing استفاده می کنم. کلی مشکل با URL ها دارم. لطفا راهنمایی بفرمایید.
    من مشکلی با QueryString اینا ندارم همش درست کار می کنه.
    مشکل من اینجاست که یک لینک دارم به این شکل www.YourDomin.ir/Article/1/TestArticle
    حالا توی اون Page چندتا لینک دارم. اون لینکها اینطوری نشون میده www.YourDomin.ir/Article/1/TestArticle/News وقتی علامت ~ هم میزارم به این شکل میشه www.YourDomin.ir/Article/1/TestArticle/~/News
    از tag <a>دارم استفاده می کنم. کل لینک های که داخل سایت هست به همین مشکل خورده. مثلا http://www.YourDomin.ir/Article/1/Te...www.googel.com
    چکار کنم که همه لینک ها درست بشه؟ آخه توی فرم های ورودی طرف می تونه لینک به مطلب بده من که نباید دونه دونه بشینم اونارو اصلاح کنم.
    کل برنامه خوابیده. لطفا کمک کنید.

    Global.asax

    RouteTable.Routes.MapPageRoute("About-us", "About-us", "~/About-us.aspx");
    RouteTable.Routes.MapPageRoute("Article", "article/{articleid}/{articlename}", "~/Article.aspx");
    RouteTable.Routes.MapPageRoute("Contact-us", "Contact-us", "~/Contact-us.aspx");
    RouteTable.Routes.MapPageRoute("Default", "Default", "~/Default.aspx");
    RouteTable.Routes.MapPageRoute("Service", "Service/{ServiceID}/", "~/Service.aspx");


    باتشکر
    موفق باشید
    نقل قول نوشته شده توسط rezaei manesh مشاهده تاپیک
    سلام دوستان من هم دقیقا همین مشکل رو دارم
    یعنی وقتی از این روش برای آدرس صفحات استفاده میکنم تو این صفحات ادرس همه لینک ها و تصاویر و.. عوض می شه که یا باید ادرس مستقیم بدم که به نظر کار اشتباهی هست حتی با استفاده از وب کانفیگی که دوستان گفتم و بعید می دونم مایکروسافت این رو پیش بینی نکرده باشه و یا باید از /.. استفاده کنم و چون نمی دونم صفحه در هر لحظه چند تا پارامتر داره نمی دونم چند تا از /.. رو باید پشت هم بزار تا درست بشه
    <img alt="" src='../../UserPic/ads/medume/<%#Eval("ImgAds")%>.jpg' >

    که اگه http://localhost:49562/T100/ads/fa باشه درست کار می کنه اما اگه http://localhost:49562/T100/ads/fa/20 باشه یا http://localhost:49562/T100/ads/fa/20/14 باشه درست کار نمی کنه
    سلام به همه دوستان .

    دوستان این مشکل با روش زیر حل میشه : "Page.ResolveUrl" -- "به مثال زیر دقت کنید :"

     
    <img src='<%=Page.ResolveUrl("~/NEC/Allah.png")%>' title='<%=Page.ResolveUrl("~/NEC/Allah.png")%>' />


    به آدرستون (عکس یا لینکتون ) فقط یک علامت /~ اضافه کنید و به وسیله Page.ResolveUrl (همانند مثال بالا) آن را بخوانید . با این روش تمام لینک ها و تصاویر شما کاملا صحیح نمایش داده خواهد شد .


    اگر سوالی بود در خدمت هستم .

    یا حق /
    آخرین ویرایش به وسیله m_akbari11 : چهارشنبه 20 دی 1391 در 16:55 عصر

  38. #78

    نقل قول: آموزش url routing در دات نت 4

    تاپیک قدیمی هست ولی اگه میشه کمک کنید.
    تو یه پروژه ساده تست کردم جواب داد دقیقا همون کارهارو تو پروژه اصلیم میکنم این ارور رو میده
    cannot use a leading to exit above the top directory

  39. #79

    نقل قول: آموزش url routing در دات نت 4

    نقل قول نوشته شده توسط hamid_shrk مشاهده تاپیک
    این امکان وجود نداره اما میتونی مثل فیس بوک نام کاربری هرکسی رو بزاری پشت آدرس سایت :
    http://www.sitename.com/UserName
    سلام دوست عزیز اگه بخوای نام کاربری قبلش بیاد که یه بحثه
    اگه جور دیگه ای بخوای استفاده کنی باید subdomain استفاده کنی البته اگه هاستی که سایت روش پابلیش شده این امکان داشته باشه

  40. #80

    نقل قول: آموزش url routing در دات نت 4

    دوستان اگه بخوایم بجای این کار ها اون آدرس رو کد کنیم باید چیکار کنیم مثلا products/{id} رو sdjkdjfsghhgasfdgahas نمایش بدهیم لطفا کمک کنید شاید جای این تایپیک اینجا نباشه ولی بی ربط نیست

صفحه 2 از 3 اولاول 123 آخرآخر

برچسب های این تاپیک

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •