نمایش نتایج 1 تا 2 از 2

نام تاپیک: مشکل در بازی Tic Tac Toe

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار AliRezaPro
    تاریخ عضویت
    شهریور 1386
    محل زندگی
    PE Header
    پست
    1,054

    مشکل در بازی Tic Tac Toe

    سلام
    من چند وقت (حدودا 1 سال دوری از برنامه نویسی) دارم این بازی رو می نویسم . یه مشکل توی یکی از تابع های بازی هست .
    یک داکیومنت کوچیک هم همراه با برنامه گذاشتم تا تو چند دقیقه کار همه تابع ها رو متوجه شید.
    این تابع من مشکل داره و گسترش پیدا کرده نیست تا بتونه خونه های خودش رو جوری بزاره تا برنامه حرفه ایی بشه . تا حدودی درست کار میکنه ولی کامل نیست
    این تابع :
    private void ComputerIntelli()
    {
    blnExit = false;
    countToFillComputer = 0;
    for (int i = 0; i <= 719; i++)
    {
    if (blnExit)
    break;
    blne = false;
    if (Winners[i, countToFillComputer] == ComputerClicekd[ArrayeCounttoFill])
    {
    for (int j = 0; j <= 47; j++)
    {
    if (Winners[i, countToFillComputer + 1] == UserClicekd[j])
    {
    blne = true;
    // ComputerPaly();
    break;

    }
    }
    if (blne)
    {
    continue;
    }
    else
    {
    btn.Name = Winners[i, ++countToFillComputer];
    ChecksButton(btn);
    blnExit = true;
    ArrayeCounttoFill++;
    }
    }
    }
    }

    ممنون میشم کسی که سابقه ی نوشتن ان بازی رو دارن یه نگاه بندازند. مشکل بعدی من تعداد خطوط هست که حدودا 1300 خط شده . راهی هست که تعداد خطوط کمتر شه ؟ تعداد حالت های برنده شدن رو من دستی نوشتم . که میشه با For هم بدست اورد .
    پیشاپیش سپاسگذارم !
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار AliRezaPro
    تاریخ عضویت
    شهریور 1386
    محل زندگی
    PE Header
    پست
    1,054

    نقل قول: مشکل در بازی Tic Tac Toe

    هیچکی همچین بازی رو ننوشت ؟!

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •