نمایش نتایج 1 تا 13 از 13

نام تاپیک: افت کیفیت تصاویر

  1. #1
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    بهمن 1381
    محل زندگی
    Iran - Tehran
    پست
    799

    افت کیفیت تصاویر

    سلام.
    اگه دقت کرده باشین وقتی که یک عکس رو داخل VB وارد میکنید از کیفیت اون کلی کاسته میشه .
    من برای برنامم به یه splash screen نیاز دارم و به همین دلیل عکس مورد نظر رو روی یه فرم معمولی قرار میدم اما کیفیت اون خیلی پایین تر از سطح معمول میشه ؟
    علتش چیه ؟

    ممنون.




  2. #2
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    بهمن 1381
    محل زندگی
    ایران - تهران
    پست
    2,342
    من زیاد با شما در مورد افت کیفیت موافق نیستم.
    ولی بهتر است از فرمت gif استفاده کنی چون 256 رنگ است. این موضوع خیلی مهم است. بهتر است تست کنید و نتیجه بگیرید . و در ضمن برای قرار دادن تصویر روی فرم بهتر است از کنترل های تصویری استفاده کنید و نه اینکه خاصیت تصویر فرم را مقدار دهی کنید.

  3. #3
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    بهمن 1381
    محل زندگی
    Iran - Tehran
    پست
    799
    خیلی ممنون از پاسختون. افت کیفیت معمولا زمانی اتفاق می افته که تصویر از طیف های رنگی تشکیل شده باشه و این افت هم در کنترل های تصویر و هم در عکس پس زمینه فرم دیده میشه. :wink:
    یه سوال دیگه هم داشتم ... در مورد فارسی بودن کنترل ها ... همونطور که فرمودید تو ویندوز های 2000 & XP مشکلی نداره بلکه مشکل بعد از انتقال اونها به روی ویندوز های پایینتر مثل ملنیوم و .. است.چطور میشه این مشکل رو حل کرد ؟

    ممنون. :roll:

  4. #4
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    بهمن 1381
    محل زندگی
    ایران - تهران
    پست
    2,342
    هیچ راه حلی ندارد! فقط باید این آیتم ها را در دیتا بیس ذخیره کرد چون یونیکد ذخیره می کند. و حالا هر بار که برنامه اجرا می شود آنها را از دیتا بیس خواند. روی تمام ویندوزها با هر نگارشی و هر زبانی کار می کند.

  5. #5
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    اسفند 1381
    محل زندگی
    Iran
    پست
    801
    سلام
    در مورد فارسی من نمیدونم دقیقا منظورتون چیه. ولی فکر کنم بد نباشه یه سر به این مقاله بزنید:

    http://barnamenevis.net/magalat/M81_327.asp

  6. #6
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    بهمن 1381
    محل زندگی
    ایران - تهران
    پست
    2,342
    دوست عزیز
    بحث ما هیچ ارتباطی به کیبورد فارسی نداشت!

  7. #7
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    اسفند 1381
    محل زندگی
    Iran
    پست
    801
    ببخشید :oops: :oops: :oops: :oops:
    شرمنده ام :oops: :oops: :oops: :oops:
    معذرت میخوام :oops: :oops: :oops: :oops:

  8. #8
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    اسفند 1381
    محل زندگی
    Iran
    پست
    801
    آقا من گفتم اگه مشکلتون اینه که متنای فارسی که تو برنامه تون توی ویندوز XP یا 2000 نوشتید و بعد میارید تو مثلا 98 اجراش میکنید و می بینید قاطی داره راه حلش اینه. اگه نه همونایی که بالا گفتم

  9. #9
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    بهمن 1381
    محل زندگی
    ایران - تهران
    پست
    2,342
    عباس جان
    زود جوش نیار برادر ( مثل من! :wink: ) :twisted:
    در ضمن کدوم بالا! رو گفتی ؟!

  10. #10
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    اسفند 1381
    محل زندگی
    Iran
    پست
    801
    اونو بی خیال
    حالا میشه بگید اصلا بحث سر چی بود. بلکه من مفلوکم یه چیزی حالیم بشه

  11. #11
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    بهمن 1381
    محل زندگی
    ایران - تهران
    پست
    2,342
    وقتی یک فایل exe را در ویندوز عربی یا عربی به زور فارسی شده (!) می سازید فارسی نویسی آن در ویندوز انگلیسی به هم می ریزد و برعکس........

  12. #12
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    بهمن 1381
    محل زندگی
    Iran - Tehran
    پست
    799
    سلام.
    شما برای نشون دادن رکورد های اون بانک از کنترل های استاندارد VB استفاده میکنید ؟
    در ضمن ‌چطور میشه رکورد ها رو به صورت یونیکد وار ذخیره کرد ؟ :roll:
    ممنون. :D

  13. #13
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    بهمن 1381
    محل زندگی
    Iran - Tehran
    پست
    799
    :cry:

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •