نمایش نتایج 1 تا 4 از 4

نام تاپیک: حرکت بین کنترلها

  1. #1

    حرکت بین کنترلها

    سلام


    من میخام بین کنترلهایی که درون فرمم دارم حرکت کنم( بازدن دکمه اینتر)

    حالا چطوری میتونم این کار رو با حداقل کد نویسی انجام بدم؟


    با تشکر

  2. #2
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    آذر 1385
    محل زندگی
    همین نزدیکیها
    پست
    683

    نقل قول: حرکت بین کنترلها

    اگه کنترلهات متفاوت هستن مثلا textbox , combobox , button , panel , groupbox باید تک تک روی event enter,leave اونها کد نویسی کنی
    و کلید tab رو شبیه سازی کنی

    if (e.KeyCode == Keys.Enter) SendKeys.Send("{tab}");

    ولی اگه همه از نوع textbox بودن میتونی یه کلاس از نوع textbox میسازی بعد اونجا کدنویسی میکنی بعد بجای textbox از این کلاس برای ورودی هات استفاده میکنی و دیگه کد نویسی اضافه نداره

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار az.heidarzadeh
    تاریخ عضویت
    اسفند 1388
    محل زندگی
    Iran-Mashhad
    پست
    241

    نقل قول: حرکت بین کنترلها

    نه دوست عزیز لازم نیست روی همه کنترلها اونو بنویسه فقط کافیه توی KeyDown خود فرم همون کد و بنویستش درست میشه...

  4. #4
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    مهر 1388
    محل زندگی
    مشهد
    پست
    397

    نقل قول: حرکت بین کنترلها

    با سلام
    راحتترين كار اينه كه اول KeyPreview فرم رو true كن بعد كد زير رو در ايونت keydown فرم
                if (e.KeyCode == Keys.Enter)
    {
    this.SelectNextControl(ActiveControl, true, true, true, true);
    }
    وارد كن .

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •